Goede produkt, snel geleverd tegen een scherpe prijs!

De bestelde soft close scharnieren waren zonder aanpassing uitwisselbaar met de oude scharnieren van mijn keukenkastdeurtje.

Toppers

Foto's gestuurd van mijn ladegeleiders. Werd meteen geweldig advies gegeven. Met link naar de juiste ladegeleiders. Meteen besteld. En snel geleverd met montage handleiding. Jullie zijn toppers.

Een snelle service

Snel geleverd , snel gemonteerd . Een zeer tevreden klant . Kastjes sluiten weer zoals het moet zijn

Kwaliteit gekregen ziet er solide uit.

Makkelijk zoeken op de site. Ziet er degelijk uit en snelle levering

Professioneel

Zakelijke en professionele afhandeling. Goede kwaliteit en spotgoedkoop!!!

geweldige lade rails

ik heb lade rails besteld binnen korte tijd binnengekregen de montage was gemakkelijk en trekken het laatste stukje zelf naar binnen goede stevige rails

Zeer goed.

Snelle en goede afhandeling

Goede service en materiaal

Spijtig dat de courier het pakje zo in de bus steekt dat zowel het pakje als de inhoud van de brievenbus nat worden...

Mooie producten voor een goede prijs

Fijne ervaringen met meubelbeslag center

Prima kwaliteit, snelle levering en goede service

“Titel”

ben tevreden

ben tevreden

Ontgoocheld

Beste, de bestelling , werking van de webshop duidelijk en goed. Bezorging methode slecht, ik had toestemming gegeven om het pakket te leveren op een veilige plaats zogenaamd ons afdak achteraan bij afwezigheid, op de bezorg dag was er iemand thuis zowel niemand gezien of gehoord en ben ik genoodzaakt om het pakket op te halen in een winkel die hun openingstijden niet overeen komen met mijn arbeidsuren. Alvast bedankt Mvg Lennert

Snel en correct

Goede kwaliteit en snel geleverd

Perfect materiaal snel geleverd

Snel en correct geleverd

Snel geleverd en voor een correcte prijs

Duidelijke site en snelle correcte levering !

Het is makkelijk om de benodigde lade geleider te selecteren en te bestellen. Dit voor een zeer gunstige prijs. Correcte en snelle levering.

Grote keuze, snelle levering, technische details en afmetingen beschikbaar

Grote keuze, snelle levering, technische details en afmetingen beschikbaar

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Service is prima. In eerste instantie 2 sets ladegeleiders tekort besteld maar na contact met Meubelbeslag center werden deze zonder extra verzendkosten na geleverd.

Perfecte afhandeling

Alles is zeer vlot verlopen aangezien mijn vraag om niet online te betalen Dank U daarvoor

Snelle levering.

Goede kwaliteit

hier ga ik vaker bestellen.

Ruime keuze, goed product, snel geleverd

goede prijs en vlug geleverd

kan niet beter top firma

ladegeleiders besteld. Ondanks budget toch een goede kwaliteit

niks mis mee bij mijn eerste bestelling. Voor herhaling vatbaar

perfect

zeer snelle bezorging en perfecte pasvorm en kwaliteit

Meerheide 62

5521 DZ Eersel