Niet in een zin maar in 2 woorden: uitstekende service!

Na bestelling van 8 keukendeurscharnieren kreeg ik na enkele dagen een setje van 4 stuks. Even nagekeken of ik een fout had gemaakt, maar nee. Dus via de contact pagina aangegeven dat ik niet 4 scharnieren maar 4 setjes van 2 had besteld: dus 8 stuks. De andere dag al een excuus mail en weer een dag verder de ontbrekende scharnieren in huis. Vandaar: Uitstekende service. Trouwens: een paar jaar geleden dezelfde ervaring met een misverstand over wat ladegeleiders, met een telefoontje gelijk opgelost.

geweldig

Heel blij met deze zwaargewichten, 1500 mm lange ladegeleiders. Ideaal voor mijn Renault Master om zeer toegankelijke opbergruimte te creeeren.

Correct

Vlotte levering

Meedenkend en duidelijk

Producten van goede kwaliteit en service is goed. Communicatie ging ook soepel.

zeer goed , snel geleverd

Goede materialen en snel geleverd.

Makkelijk vinden, snelle levering, perfect !

Makkelijk uitzoeken, duidelijk alles aangegeven. Besteld, snel geleverd, prima materiaal. Perfect !

Goed geregeld

Gister besteld vandaag in huis .

Verzending OK, product zelf minderwaardig

Afhandeling bestelling en verzending was prima. Product zelf beantwoordt niet aan mijn verwachtingen : doel van de gasveer was te bevestigen aan deksel van speelgoedkoffer om klemming van de vingers bij sluiten deksel te voorkomen. Gasveer werkt echter in de verkeerde zin : om het deksel te openen moet kracht worden uitgeoefend en er is geen tegendruk voor het sluiten van het deksel. Daar komt nog bovenop dat de kracht nodig is om de gasveer te openen zodanig groot is dat de bevestiging verplooit. Betreft speelgoedkoffer van de firma Bandits & Angels (volgens mij meer bandits dan angels), waar de bijgeleverde gasveer muurvast zat en de beloofde nalevering nooit is gebeurd.

Fijne en makkelijke site

Fijne ervaring met dit bedrijf. De site is makkelijk te bedienen. Helaas kwam een onderdeel kapot aan mij ons.

Goed verend scharnier

Goed verend scharnier voor deur die dicht moet gaan.

Vlotte levering, prima materiaal

Vlotte levering, prima materiaal

goede webshop

Voor een Lego kast had ik 20 volledig uittrekbare ladegeleiders nodig. Na bestelling de volgende dag al geleverd. Helaas twee sets te weinig geleverd. Meteen een e-mail gestuurd over deze tekortkoming en een uitbreiding van eerdere bestelling gedaan te hebben, kwam deze daags erna al weer binnen. Bij de bestelling ook een boormal voor potscharnieren besteld. Deze kwam samen met een 35 mm forstnerboor die ik niet besteld had, maar wel zeer welkom was daar mijn boor niet meer zo scherp was. Doordenkertje van Ivo? In ieder geval een zaak met service en zeer zeker aan te raden

Snelle levering en degelijk product

Stevige labegeleiders en snel geleverd

Zeer goed.

Zeer snelle levering, de bestelde goederen ook top.

Product eerst niet volledig geleverd maar snelle reactie van het bedrijf en netjes afgehandeld

Duidelijk product, vlotte service

Op zoek naar heavy duty ladegeleiders kwam ik al snel bij meubelbeslagcenter terecht. Daar had ik ook het grootste aanbod aan verschillende afmetingen dat ik bij een fysieke winkel of andere webshop niet vond. Na de bestelling stond het product nog geen 36 uur later aan de voordeur. Goede service!

goede kwaliteit en snelle levering

overzichtelijke website makkelijk besteld en snel geleverd. uitstekende kwaliteit goed degelijk

Overzichtelijk en zeer snelle levering

Voor een project had ik verschillende lade geleiders nodig! Op de site vond ik snel wat ik nodig had! Alles in overzichtelijke rubrieken bij elkaar. Na de bestelling geplaatst te hebben werd het de volgende dag geleverd! Goede, degelijke kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Ben goed geholpen

Goede service en snel antwoord op vragen

Toppie!

Heel snel antwoord op vraag rond voorraad aanvulling, snelle levering,

Alles perfect verlopen

De bestelling is goeg

Heb een bestelling gedaan ging goed alleen perongeluk dubbel van besteld

Snelle levering en goede prijs. Goede kwaliteit van product.

Uitstekend materiaal en makkelijk te installeren

Ladegeleiders ontvangen met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Vragen over bezorging snel en adequaat beantwoord.

wat is besteld is goed en snel geleverd

was niet de eerst keer telkens goed

Meerheide 62

5521 DZ Eersel