wat is besteld is goed en snel geleverd

was niet de eerst keer telkens goed

Zeer snelle service!

Kastslotje besteld,zeer snel geleverd aan huis.

Precies wat ik zocht. Supersnelle levering

Juiste passent blind beslag geplaatst

Zeer kwaliteitsbeslag

Goede spul

Top kwaliteit

Heel goed!

Zoekend naar ladengeleiders kwam ik bij deze website terecht. Bood de beste prijs voor wat ik zocht en daarom besteld. Helaas waren de geleiders die ik bestelde niet (zoals de website aangaf) voorradig en er werd die dag niets verzonden. Toen ik contact opnam werd die fout duidelijk. Omdat ik (nog) niet aan maten vastzat werd mij direct een (duurder) alternatief aangeboden voor dezelfde prijs! Een dag later werd dat alternatief geleverd en kon ik aan de slag. Klasse oplossing! Er wordt naar verluidt gewerkt aan het voorraadsysteem (balansen na de jaarwisseling?), dus dit soort gevallen minder vaak zullen voorkomen. Alleen overziend ben ik erg tevreden over het contact, de souplesse, de snelheid en de prijzen van dit bedrijf!

Gemakkelijk en snel inkopen

Prima opgezette website. Snel het juiste product voor een goeie prijs gevonden.

Snel en volgens verwachting

Besteld zware ladegelijders zijn van goede kwaliteit en waren er snel.

snel geleverd en kwaliteit

Goede site makkelijk in gebruik.

Supersnelle levering

Heel veel keuze op een duidelijke website. De door mij gekochte ladegeleiders zien er goed en degelijk uit. Op zaterdagavond besteld en maandag om 11,-- uur bezorgd. Sneller kan bijna niet. Een aanrader.

Meubelscharnieren van 26mm diameter gekocht voor weinig.

Makkelijk te vinden en snel geregeld. Ik had ze liever met softclose gehad ik weet niet of ze bestaan maar als het automatisch aangegeven zou zijn zou het beter geweest zijn.

Complimenten aan zo een vriendelijke leverancier

Een service die je tegenwoordig niet bij veel bedrijven te horen en of te zien is. Complimenten

prima service, goed produkt voor een lage prijs

Eigenlijk doe ik nooit mee met dit soort beoordelingen, als het een vereiste is om een bedrijf wel of niet aan te bevelen. Ik kan voor een ander niet bepalen wat voor hem/haar de goede keus is. Aan de andere kant vind ik het geen probleem om mijn ervaringen te delen, als dat soms nuttige informatie kan bevatten voor een ander. In dit geval doe ik voor een keer wel mee, omdat ik op een fijne manier geholpen ben. Ik doe niet aan internetbankieren en de andere automatische betaalmogelijkheden bleken voor mij ook niet te werken. Ik kon daardoor de door mij gewenste ladegeleiders niet bestellen. Ik heb daarop contact gezocht met Meubelbeslag Center. Telefonisch kon ik het bedrijf niet bereiken (steeds in gesprek?). Maar met de e-mail lukte het heel goed. Ik legde mijn probleem uit en er werd snel gereageerd. Via de mail ontving ik een offerte, zodat ik met een schriftelijke bankoverschrijving kon betalen. Toen het bedrag was overgeboekt, heb ik dat doorgegeven en kreeg ik direct de ladegeleiders toegestuurd. Fijn dat er zo flexibel wordt gereageerd. De ladegeleiders heb ik gebruikt bij het opknappen van een oud bureautje. De laatjes waren wat verzakt en liepen stroef. Met een paar aanpassingen aan het bureaukastje kon ik de ladegeleiders plaatsen en nu staan de laatjes weer recht en lopen ze soepel. Nu nog het schilderwerk.

Kwaliteit goed, netjes verpakt

Overall zeer tevreden. 5 sterren als de levering de volgende dag kon. Duurde nu 4a5 dagen, geen probleem, maar vandaar gewoon zeer goed.

Resgvcuh

overzichtelijke website en snelle levering

goede uitleg op de site over het artikel duidelijke maatvoering. dus niet moeilijk om het juiste te bestellen.

Prima spul en snel geleverd

Deze geleiders zijn nieuw voor mij maar werken prima

Snel en bestelling volledig in orde! Tevreden !

Mijn bestelling is vlot en foutloos verlopen. Ook over het product zelf ben ik heel erg tevreden. Wat me opviel was de snelle levertijd. Sneller dan de aangegeven levertijd, wat altijd aangenaam is. Aanrader!

Prijs/ kwaliteit verhouding heel goed. Snelle afhandeling

Heel tevreden over Meubelbeslag Center!

Meubelbeslag Center had in stock wat ik nergens anders vond (stoelhoeken van 20x20mm), supersnel geleverd ook (op 1 dag tijd). Top!

snelle levering.

prettig.

Geleverd zoals besteld

Netjes verzonden zoals aangegeven, de geleverde onderdelen zijn precies wat ik nodig had. Duidelijke site en goede prijzen

snel en correcte levering!!!!

Fijn dat er bedrijven zijn die doen wat ze beloven.

Handige, snelle website en duidelijk verhaal

Gevonden via Google. Heeft een snelle en duidelijke website die je in staat stelt een goede keuze voor het juiste beslag te maken, in mijn geval voor lades. De daaropvolgende levering is netjes ingepakt en snel op locatie. Ook zit er een nette, gedrukte, handleiding bij.

Snel verstuurd, goed verpakt

Meerheide 62