zoals beloofd

Duidelijke info op de site, exacte de producten die men wil, veel variatie en keus, tegen een zeer voordelige prijs!

Het mat dat ziet er goed uit. Het was alleen jammer dat het een straat verder geleverd werd. Adres was wel van mij,goed dat de bewoner het kwam brengen. Gr John.

levertijd ruim overschreden

Vrijdag voor 15:00 bestelling geplaatst. Onderdelen op voorraad. verzending niet dezelfde dag verzonden. Inmiddels woensdag, nog steeds niets ontvangen.

Ladegeleiders besteld, scherpe prijs, goede kwaliteit en snel geleverd. 1 minpunt (waar zij niet veel kunnen aandoen); PostNL propte mijn pakket half in de brievenbus waardoor mijn pakket helemaal nat was.

product perfect zoals omschreven en een snelle levering

Het product was makkelijk op te zoeken op de website, er is erg veel keuze! Ikzelf had een specifiek (en erg lange) ladegeleider nodig die ik via deze website vond. Daarbij is de prijs ook zeer laag ten opzichte van andere verkopers. Een dag later stond het pakket al aan mijn deur.

Gewoon goed.

Tijdens de feestdagen schuiflade rails besteld en toch nog snel binnen voor een nette prijs.

Snel de bestelde spullen gekregen. Precies wat ik besteld had.

Snelle levering en goede producten

Een aantal keer lade rails en andere kast benodigdheden besteld. Super fijn dat alles zo snel binnen in en de producten werken goed!

Zeer tevreden over de levering

Prima levering en prijsstelling

Eenvoudig te bestellen, goede info en snelle verzending en levering

Gewoon goed geregeld !

Heel goed product

Heel goed product en goede service

Zeer goede kwaliteit

Begeleidende tekst bij artikel riep wat vragen op. Snel geholpen via mail en tekst ging aangepast worden. Product besteld, echt topkwaliteit voor prima prijs.

Mooie kwaliteit en snelle levering

De kwaliteit van de geleiders is zeer goed ,makkelijk te monteren en snel geleverd

Superprijs en super service

Ik heb ladegeleiders besteld, de prijzen zijn hier veel lager dan andere shops, deze geleiders zijn van top kwaliteit. zeer blij mee, bedankt.

veel sneller geleverd dan eerst beloofd

website met duidelijke informatie

Prima. Snelle levering en bezorging

Prima service, snel geleverd en topkwaliteit

Snelle levering en goed product

De producten die ik bestel bij jullie zijn goed van kwaliteit. Alles werkt naar behoren. En het materiaal is ook degelijk. De prijs is meer dan redelijk.

Het geleverde materiaal is snel en goed geleverd

Keus uit heel wat spullen

Gewoon top

Heldere website, super snelle levering en goede kwaliteit

Snel de bestelde spullen geleverd

Hoogte kwaliteit met redelijk prijs

Ik ben blij met mijn koop en zeker volgende keer weer kopen echte hoge kwaliteit.

Degelijk

Netjes verpakt, degelijk materiaal