Pluspunten
Prettig contact en goede service.
Pluspunten
Goede communicatie en fijn dat niet alleen standaard grafmonumenten mogelijk zijn, maar dat het ook mogelijk is om te kijken of een eigen ontwerp uitvoerbaar is. In ons geval precies zo uitgevoerd als ik het me had voorgesteld.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettige en zorgvuldige communicatie, wensen rond graveren en tijdstip plaatsing zijn gehonoreerd. Factuurbedrag is iets voordeliger uitgevallen dan vantevoren gedacht.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Het monument is boven onze verwachting mooi geworden. Echt professioneel klasse werk!! Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en met name over de verkoopadviseur de heer J. de Veen. Deze neemt alle tijd voor je en is zeer betrokken en meelevend en geeft je de ruimte om jezelf te zijn. Betrouwbaar, super!!
Pluspunten
correct contact en afhandeling
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
Respectvol , en met alle aandacht geholpen en te woord gestaan.
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
Fijne behandeling via de telefoon.
VerbeterpuntenGeen op dit moment.
Pluspunten
Betrouwbaar bedrijf met goede service en kennis. Tevens tegemoetkoming rijkosten is zeer attent.
VerbeterpuntenDoor de lange levertijd is het aan te bevelen om tussentijds een up date te doen.
Pluspunten
Communicatie en vakmanschap is prima in orde Prijs en snelheid kan ik geen oordeel over geven, omdat ik geen vergelijking heb
Verbeterpunten???
Pluspunten
Werkzaamheden naar verwachting en volgens afspraak gedaan. Vraag na bekijken van het resultaat: staat de kop-steen los van de grafplaat? Je kunt hem namelijk bewegen. Ik hoor graag even hoe dit zit. B.v.d. Willem van Rossum
VerbeterpuntenN.v.t.
Geachte heer van Rossum, Wij zijn bij het monument geweest en hebben de letterplaat vastgezet. U had gelijk, hij wiebelde een beetje. De letterplaat staat met RVS pennen gemonteerd dus hij staat mooi stevig.
Pluspunten
persoonlijke behandeling door personeel
Pluspunten
Enorme kennis en ervaring. Geweldig geholpen door medewerkers en de showroom is grandioos. We zijn erg blij met ons monument.
Pluspunten
Alles netjes afgeleverd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wij zijn heel erg tevreden over het ontwerpen maken en plaatsen van het grafmonument. Door omstandigheden duurde het, van onze kant, wat lang om een afspraak te maken met uw bedrijf maar dat was voor jullie geen probleem. Ook was de communicatie per telefoon en per mail duidelijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prettige communicatie en specifieke wensen haarfijn aanvoelen en uitvoeren.
VerbeterpuntenLevertijd wat precieser aangeven
Pluspunten
In alle opzichten een aanrader!
VerbeterpuntenPrima zo!
Pluspunten
Wat we hebben gevraagd hebben we ook gekregen en is ook ruim boven verwachting geslaagd. Dank daarvoor.
VerbeterpuntenVerbeteren kan altijd maar dit is allemaal ruim voldoende.
wat meer invoelend vermogen naar nabestaanden, communicatie kan beter per telefoon
Geachte mevrouw, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend te horen dat u de communicatie per mail niet als prettig ervaren heeft. Telefonisch contact is natuurlijk persoonlijker alleen mailen wij graag om de kans op vergissingen zo klein mogelijk te houden. Ook kan de ontvanger de informatie, de tekening van het monument en de lay-out eventueel gemakkelijk met familieleden delen. Hadden wij geweten dat u het contact het liefst per telefoon wenste, dan hadden wij u telefonisch natuurlijk graag van dienst geweest.
Pluspunten
Keurig opgehaald en teruggeplaatst.
VerbeterpuntenWeek voorafgaande de plaatsing opdrachtgever(s) informeren. Voortgang opdracht informeren.
Pluspunten
goed geholpen vriendelijk en behulpzaam en goed advies.
Verbeterpuntenvrijdag de stenen geplaatst maandag bericht dat ze geplaatst waren. had ook vrijdag gekunt vond ik, een oom zij dat de stenen geplaatst waren. dus had beter vrijdag berichtje kunnen krijgen. maar verder prima geholpen hoor.
Pluspunten
Vriendelijk personeel, vakmanschap,
Archimedesweg 9
8912AK Leeuwarden