Pluspunten
Alles was in orde.
Pluspunten
Super fijne ondersteuning gehad van Max
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Alles keurig geregeld volgens afspraak.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Zeer vriendelijke mensen die alle tijd voor je nemen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Deskundige mensen die de tijd nemen om goed te adviseren. Grote toonzaal waarmee een uitgebreid overzicht kan worden verkregen van het aanbod. Monument is geheel naar onze wensen uitgevoerd en ziet er verzorgd uit.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Geweldig bedrijf. Empatisch personeel en behulpzaam. Tja er komen toch meestal mensen met een hoop verdriet een mooi gedenksteen etc bekijken. Dikke
VerbeterpuntenZou het zo niet weten.
Pluspunten
je wordt goed geholpen bij het uitzoeken van een graf monument en de invulling van belettering qua tekst en eventuele afbeeldingen je krijgt het ontwerp thuis gestuurd ter controle en je kunt dan nog aan passingen doen als je dit doet krijg je het eventuele gewijzigde ontwerp weer ter controle thuis gestuurd zodat het wordt zoal men het graag hebben wil werkt erg prettig
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Heel ruim aanbod, goede informatie, nemen alle tijd voor je, monument erg mooi uitgevoerd. Goede en snelle communicatie. Top bedrijf!
de rekening van de terugplaatsing stond op naam van mijn moeder die juist bijgezet is. Had erven van .....moeten zijn.
Pluspunten
Onze ervaring is zeer positief. Overleg is prima, persoonlijk en vriendelijk. Meedenken en advies ook erg goed. Dit heeft al met al tot een prachtig resultaat geleid. Dankjulliewel!
Pluspunten
Zeer prettig zaken doen met dit aangename bedrijf. Hartelijke ontvangst in een ontspannen sfeer. Ze denken mee in mogelijkheden, en zetten hun beste beentje voor om voor een prachtig eindresultaat te gaan.
Pluspunten
Prima ontvangst en uitleg. Afspraken worden prima uitgevoerd.
Pluspunten
Netjes werk afgeleverd
Pluspunten
Gemaakte afspraken werden nagekomen. Er was bij de familie de wens voor een beeltenis (magnolia). Die stond niet in het voorbeeldenboek. Toch heeft een medewerker de bloem, van de rouwkaart als voorbeeld, kunnen overbrengen.
VerbeterpuntenAlleen een opmerking ter verduidelijking: de beoordeling komt uit op een 6 omdat de datum van plaatsing niet eerder kon ivm de weersomstandigheden.
Pluspunten
Je wordt professioneel te woord gestaan. Zelf wouden wij het graag snel geplaatst hebben, en dat was geen probleem. Ik vond de rondleiding door de werkplaats ook erg interessant.
Pluspunten
Eerste keer heel voorkomend geholpen jammer dat ze in een later stadium geen idee meer hebben wie je bent, zie onderstaande
VerbeterpuntenBeetje lastig dat als je belt ze nooit weten wie je bent en iedere keer om een ref. nr. vragen, komt erg onpersoonlijk over.
Pluspunten
We zijn zeer tevreden over uw bedrijf!
Pluspunten
Aanbod van monumenten is ontzettend groot. Vriendelijk en deskundig personeel. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
correcte en duidelijke afhandeling.
Archimedesweg 9
8912AK Leeuwarden