Pluspunten
prijs-kwaliteit prima
Verbeterpuntenbreder assortiment
Pluspunten
Goede klantenservice
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Echt, Jimmy's popcorn is gewoon The Best! Heerlijk
Meer advies geven, ze laten het nu jezelf uitzoeken. was wel mooi geweest als er eens een vertegenwoordiger langs kwam.
Pluspunten
had een pakket besteld..dit was niet goed meer..door de warmte te lang bij DHL gestaan(denk ik) ik kreeg een dubbel pakket en nog een doos met chips. hoe klantvriendelijk is dit . super .service. met mijn klacht waren zij goed bereikbaar..en is direct opgelost.
Verbeterpuntenal een goed bedrijf en goede producten...
Pluspunten
Goedkoop lekker vriendelijke klantenservice goede kwaliteit producten zeer lekkere popcorn
VerbeterpuntenGeen klachten
Pluspunten
Snelle leveringen en goeie kwaliteit
VerbeterpuntenDe prijs kan wat lager :)
Pluspunten
Everything went great.
Pluspunten
Geweldige kwaliteit producten en erg goede klantenservice!
VerbeterpuntenGeen, alles was top!
Pluspunten
Snelle levering , heerlijk product
Pluspunten
Alles
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Snelle vlotte levering, nette prijs
Pluspunten
Reageren snel en vriendelijk.
VerbeterpuntenPakket was naar een ander adres verstuurd dan ik ingevuld had (wel een bekend adres, maar verkeerd). De pakket leverancier gaat slecht om met het product. Een andere pakket aanbieder zou beter zijn.
Pluspunten
Goede service, vriendelijke medewerkers. Goed prijs/kwaliteit
VerbeterpuntenTransport met DHL slecht, 2x een kapotte geopende doos ontvangen.
Pluspunten
Altijd snelle levering.
VerbeterpuntenAls je zoete en zoute popcorn wil hebben dan moet je twee dozen bestellen. Is het niet mogelijk dat je dan 2 emmers zoete en 2 emmers zoute popcorn kunt pakken.
Pluspunten
Snelle reactie als er vragen zijn en zeer lekkere popcorn.
VerbeterpuntenDeze maal was doos wat ingedeukt maar kan niet echt kwaad voor de popcorn.
11 Alexander Bellstraat
Oud-beijerland 3261LX
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire