Feniks van Perkamentus

De Feniks ziet er geweldig uit mijn vrouw was er heel erg blij mee.

fantastisch

mooie afwerking en een gelukkige zoon die zijn collectie weer kon vergroten, bedankt

Betoverend goed !

Unieke items verkrijgbaar. Snel verstuurd en een lief persoonlijk bericht in het pakket toe. Snelle service en goed spul.

Leuke producten, goede communicatie en snelle levering.

Gewoon helemaal goed! Een aanrader :)

tevreden

Het is een geschenk voor mijn zoon maar de levering was prima, dus heel tevreden

Snelle service en goed product

Ik zocht een cadeau voor een vriendin. Fijn dat er een winkel is die dit product verkoopt.

Netjes bezorgd en vriendelijke communicatie

Bestelling is netjes en op tijd bezorgd. Leuk briefje bij het pakketje. Communicatie is laagdrempelig en vriendelijk.

Alles naar wens gegaan!

Voor het eerst wat bij jullie besteld en zeker niet voor de laatste keer! Bestellen gaat makkelijk, simpel en het product wordt ook netjes ingepakt en snel bezorgd!! Goede kwaliteit product, geen beschadiging of iets dergelijks .. alles helemaal top! En bedankt voor de leuke tekst bij de bezorging!

Het bestellen ging snel en het was ook snel afgeleverd

Het was precies zoals verwacht, heel goed!

Bezorgtijd was erg snel, het kwam precies zoals verwacht en er zat nog een handgeschreven briefje bij wat heel erg leuk was.

Goed!

Alles was snel verzonden en in goede staat gearriveerd!

Kwalitatieve spullen, snel geleverd

Mooie online winkel met grote keuze. Leuk dat ze alles in stijl doen. Zelfs de mails zijn in HPstijl. Snel geleverd.

Leuke producten met goede klantenservice

Ik ben erg tevreden met mijn bestelling bij Heroic Tales. Producten zijn van goede kwaliteit en de klantenservice is goed. Er zat ook een handgeschreven berichtje bij wat toch leuk is en aangeeft dat ze klantenservice serieus nemen.

Superfijn!

De handgeschreven boodschap voegt een enorme waarde toe. Ik bestel zeker opnieuw! :)

Prima product!

Alles in goede staat ontvangen, met leuke persoonlijke notitie op pakbon, zeker aan te raden.

Super goed verpakt en goed kwaliteit in 1 weer gewoon geweldig zou hier zeker nog is bestellen

Geweldig zoals altijd, fijn contact en geen problemen met verzenden of betalen. Kreeg het snel en fatsoenlijk binnen.

ideaal kadotje, nichtje was er heel blij mee. Goed product

Goede kwaliteit

Hoi

Goeiemorge en snelle servers ben nooit teleurgesteld

Superblij

Er is niet veel funko Pop aanbod, maar toch twee besteld die ik erg graag wou hebben. Ze waren mooi geprijsd en ik ben nu superblij dat ik ze heb. Snelle verzending, goed verpakt en goede service!

Werd zoals altijd goed geholpen en op de hoogte gehouden. Ben zeer tevreden zoals altijd.

Prima, netjes geleverd.

Netjes en snelle levering, daarnaast persoonlijke boodschap. Blij metde aankoop!

Goed advies per whatsapp, snel verzonden, mooi product

Huffelpuf gewaad besteld. Supersnel verzonden, dochter helemaal blij. Maattabel klopt.

Geweldig spul

Chopinstraat 40

5011VK Tilburg

06 51967943

Over Heroic Tales

Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!