Pluspunten
Heel persoonlijk. Zelfs nog een persoonlijk krabbeltje op de factuur. Door de drukke tijd viel de snelheid van de levering een beetje tegen
PostNL had inderdaad een kleine uitlooptijd nodig om alle pakketten op zijn plek te krijgen. Wij hopen dat jouw volgende bestelling deze vertraging niet hoeft te kennen.
Pluspunten
Ik werd goed geïnformeerd over de beschikbaarheid van mijn bestelling, en het is precies wat ik zocht
VerbeterpuntenZeeger
We proberen altijd te leren van verbeterpunten, maar de pluspunten zijn duidelijk net zo belangrijk. Dank je wel voor jouw spetterende review.
Een mooi punt en het geeft ons de ruimte om deze ook nog te overtreffen. Geef je ons binnenkort de kans?
Pluspunten
Supersnel en heel vriendelijk, zelfs een persoonlijk briefje en ondanks de Kerstdrukte op tijd gelevererd! Bedankt! Super!
Ja, het was zweten tijdens de feestdagen, maar als we ons niet vergissen dan is het bij iedereen gelukt om een "dank je wel" te kunnen schrijven. Super dat je ons liet weten dat je het zo leuk vond.
Pluspunten
Er zat een factuur in mijn pakje met een persoonlijke, handgeschreven boodschap op en dit vond ik erg sympathiek.
Persoonlijk contact zien wij als onze kracht en duidelijk dat jij dit ook gevoeld hebt. We hopen dat je van jouw aanwinst geniet.
Dank je wel Stephan voor jouw mooie beoordeling. Hopelijk mogen wij hem binnenkort gaan overtreffeb.
Pluspunten
Heel erg leuk dat jullie nog iets persoonlijks op de bon zetten! En de Alohomora op de doos, kon ik echt van genieten!
Hopelijk heb je de spreuk hardop gezegd voor je de doos openmaakte. Dat maakte het helemaal af! ;)
Pluspunten
Vind alles erg positief :) daarom heb ik al een aantal keren gekocht bij heroic Tales.
VerbeterpuntenGeen
Al een paar keer klant geweest en nog steeds een spetterend punt kunnen geven. Kijk! Dat doet ons goed.
ik kocht iets van Harry Potter: sjal. Tot mijn grote ontgoocheling gemaakt in China en dan was het véél te duur. Daarom beveel ik het bedrijf niet aan.
Veel zaken worden in China (of Azië in het algemeen) geproduceerd die een aantal stations zien voor ze in de westerse wereld in de schappen liggen. Wij zijn ook afhankelijk voor de prijzen waar wij ze voor inkopen en dan is onze prijs geen uitschieter bij dit product. Wij hebben je er ook op gewezen dat je de sjaal retour mocht sturen en het door jou betaalde bedrag terug kon krijgen.. Met deze oplossing mochten wij jou, helaas, niet helpen, ookal hadden wij dat graag gedaan. Gelukkig was je overduidelijk wel te spreken over ons personeel, communicatie, levertijd, betrouwbaarheid en vakmanschap.
Pluspunten
Klantenservice
Mike wat een prachtig cijfer. Dank je wel. Het geeft ons ruimte voor verbetering en dat proberen wij ook graag voor elkaar te krijgen.
Pluspunten
Super snelle levering en erg leuk persoonlijk bericht bij de bezorging van het product.
Een persoonlijk bericht vinden wij altijd erg leuk om te schrijven. Dat maakt het ook voor ons elke keer weer magisch.
Een prachtige score. Dank je wel!
Pluspunten
Ik ben zeer snel, en goed geholpen. Er werd netjes, snel, en goed mee gedacht en gecommuniceerd over mijn order en vraag om dit het liefst zo discreet mogelijk te doen ivm een cadeau.
Een punt en beoordeling waar wij rood van op de wangen worden. We hebben het met liefde en plezier gedaan!
Pluspunten
Ontzettend blij met de communicatie van Heroic Tales! Mijn betaling kon niet worden voldaan en via Whatsapp heb ik daarover erg prettig contact gehad. Zelfs toen de betaling gelukt was kreeg ik nog een keer via Whatsapp hierover de bevestiging.
VerbeterpuntenIk wilde achteraf betalen maar ik op de een of andere manier kon in mijn order niet bevestigen. Dit is nog een klein minpuntje. Na vaak proberen is het uiteindelijk gelukt.
Techniek... tja soms werkt dat niet altijd mee. Gelukkig hebben wij het met een paar berichtjes over en weer op een alternatieve manier op kunnen lossen. Met liefde en plezier uiteraard. Hopelijk loopt jouw volgende bestelling 100% vlekkeloos
Pluspunten
fantastisch geholpen
VerbeterpuntenBen geen bedrijf, maar particulier en daar is geen ruimte voor om in te vullen. Bestand kiezen ?????
Een prachtige beoordeling. We missen alleen wat je bedoelt bij de "verbeterpunten". Hopelijk zou je ons dit nog uit willen leggen.
Pluspunten
Zeer tevreden over het product en de handgeschreven brief!
Nick een hele mooie beoordeling en je geeft ons de ruimte om een paar puntjes bij te schaven. Hopelijk kun je ons de volgende keer een 10 geven.
Altijd fijn om te zien dat mensen die voor het eerst bestellen zo enorm mooi punt achter willen laten. Dank je wel!
Een 10! Heerlijk!
Pluspunten
Duidelijk en persoonlijk + zeer vriendelijk + ook snel met informeren als product even niet voorraad is + hoe de stand van zaken is. Top ! ga zo door
Communicatie is al de helft en wij proberen dat altijd zo snel mogelijk en duidelijk mogelijk te doen. Bij jou is dat duidelijk gelukt en we kijken nu al uit naar onze volgende kans
Dank je wel! Een 10 is altijd goed om te zien
Pluspunten
We hebben een Harry Potter Mantel besteld voor onze zoon voor onder de boom. Binnen 2 dagen geleverd helemaal top. En een persoonlijke boodschap erbij. Top!!
Helemaal leuk om te horen dat er een kind blij kan worden gemaakt en een magische tijd mag gaan beleven met Harry en zien vrienden. Hopelijk oefent hij zijn spreuken ook netjes!
Pluspunten
Razendsnelle reactie op mail met uitleg over verloop. Levering kon iets duren doordat het artikel niet standaard op voorraad was. 3 dagen later stond het hier. Verpakking in orde en lief woordje erbij. Toppie. Dikke merci!!
Danielle. Soms verbazen wij onszelf, maar jij maakt het helemaal af met een glanzende review. Dank je wel en hopelijk tot snel
Pluspunten
Snelle levering en goede communicatie over de levering
Een erg mooi punt en duidelijke beoordeling. Dank je wel
Pluspunten
vond het echt grappig dat er bij de bon een leuk dingentje was bij geschreven wat bij mijn bestelling te maken had
Wij voegen graag een stukje van ons eigen enthousiasme toe aan de bestellingen. Goed om te horen dat het zo positief ontvangen is!
Pluspunten
Hetgene wat ik had besteld was niet op voorraad en daar kreeg ik netjes een email over. Personeel is ontzetten aardig en kan altijd met ze lachen. Kijk altijd uit naar deze shop als ik naar comic con ga! Assortiment is heel groot I LOVE IT!
VerbeterpuntenN.v.t
Wij vinden het ook altijd leuk als mensen laten weten dat ze ons kennen vanuit de shop of juist een con! Hopelijk zien wij jou eind maart weer!
Chopinstraat 40
5011VK Tilburg
Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!