Pluspunten

Heel persoonlijk. Zelfs nog een persoonlijk krabbeltje op de factuur. Door de drukke tijd viel de snelheid van de levering een beetje tegen

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ik werd goed geïnformeerd over de beschikbaarheid van mijn bestelling, en het is precies wat ik zocht

Zeeger

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Supersnel en heel vriendelijk, zelfs een persoonlijk briefje en ondanks de Kerstdrukte op tijd gelevererd! Bedankt! Super!

Pluspunten

Er zat een factuur in mijn pakje met een persoonlijke, handgeschreven boodschap op en dit vond ik erg sympathiek.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Heel erg leuk dat jullie nog iets persoonlijks op de bon zetten! En de Alohomora op de doos, kon ik echt van genieten!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Vind alles erg positief :) daarom heb ik al een aantal keren gekocht bij heroic Tales.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik kocht iets van Harry Potter: sjal. Tot mijn grote ontgoocheling gemaakt in China en dan was het véél te duur. Daarom beveel ik het bedrijf niet aan.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Klantenservice

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Super snelle levering en erg leuk persoonlijk bericht bij de bezorging van het product.

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

Ik ben zeer snel, en goed geholpen. Er werd netjes, snel, en goed mee gedacht en gecommuniceerd over mijn order en vraag om dit het liefst zo discreet mogelijk te doen ivm een cadeau.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Ontzettend blij met de communicatie van Heroic Tales! Mijn betaling kon niet worden voldaan en via Whatsapp heb ik daarover erg prettig contact gehad. Zelfs toen de betaling gelukt was kreeg ik nog een keer via Whatsapp hierover de bevestiging.

Ik wilde achteraf betalen maar ik op de een of andere manier kon in mijn order niet bevestigen. Dit is nog een klein minpuntje. Na vaak proberen is het uiteindelijk gelukt.

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

fantastisch geholpen

Ben geen bedrijf, maar particulier en daar is geen ruimte voor om in te vullen. Bestand kiezen ?????

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Zeer tevreden over het product en de handgeschreven brief!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Duidelijk en persoonlijk + zeer vriendelijk + ook snel met informeren als product even niet voorraad is + hoe de stand van zaken is. Top ! ga zo door

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

We hebben een Harry Potter Mantel besteld voor onze zoon voor onder de boom. Binnen 2 dagen geleverd helemaal top. En een persoonlijke boodschap erbij. Top!!

• Betrouwbaarheid

Pluspunten

Razendsnelle reactie op mail met uitleg over verloop. Levering kon iets duren doordat het artikel niet standaard op voorraad was. 3 dagen later stond het hier. Verpakking in orde en lief woordje erbij. Toppie. Dikke merci!!

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Snelle levering en goede communicatie over de levering

• Snelheid/Levertijd

Pluspunten

vond het echt grappig dat er bij de bon een leuk dingentje was bij geschreven wat bij mijn bestelling te maken had

• Kennis & Vakmanschap

Pluspunten

Hetgene wat ik had besteld was niet op voorraad en daar kreeg ik netjes een email over. Personeel is ontzetten aardig en kan altijd met ze lachen. Kijk altijd uit naar deze shop als ik naar comic con ga! Assortiment is heel groot I LOVE IT!

N.v.t

Chopinstraat 40

5011VK Tilburg

06 51967943

Over Heroic Tales

Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!