Pluspunten
Super snelle levering en het persoonlijke berichtje bij het pakket was erg attend
We hebben heel graag geholpen. Hopelijk mogen wij dat snel weer
Pluspunten
Super vriendelijke en snelle klantendienst. Geen vraag is te veel. Bij elk klein dingetje kan je hen bereiken en ze helpen meteen.
Verbeterpunten/
Daar zijn wij voor! We doen het dus graag.
Wij zijn ze blij met zulke mooie scores. Dank je wel!
Pluspunten
Mooie producten met super vriendelijk en deskundig personeel
Kijk daar doen wij het voor. Helemaal top!
Pluspunten
Goede service en hulpvaardigheid
VerbeterpuntenNog een ietsje betere voorlichting. Hadden voor een optimale speelkwaliteit eigenlijk 2x een toverstaf moeten hebben.
We doen ons uiterste best om zoveel mogelijk voor te lichten en soms dan schieten daar zaken bij in of kan de voorlichting nog net iets beter. We staan in ieder geval open voor de verbeterpunten. Dank je wel.
Pluspunten
Had doordat op website de bestelling niet lekker verliep telefonische hulp nodig. Werd vriendelijk te woord gestaan en samen gelukkig de bestelling aan zijn kant handmatig kunnen doen. Er klopte iets niet op de website m.b.t verzendadres en betaling kunnen doen. Bestelling gedaan op donderdag en zaterdagmiddag netjes en correct geleverd door Postnl. Mijn dochter gaat dit jaar een erg magische Kerst en Verjaardag krijgen.
VerbeterpuntenAls je geen account wilt aanmaken gaat de bestelling niet zo als het moet. Ook al vul je je verzend en factuur adres netjes in website pakt dit niet mee en zet het adres van Heroictales als verzendadres. Zo kwam ik dus ook niet bij Ideal betaling en de rest. Is gelukkig via het plegen van een telefoontje handmatig door bedrijf goed gekomen.
Het blijft techniek en die wil wel eens een andere kant op dan dat wij bedoelen en dan vinden wij het alleen maar logisch om op een professionele manier naar de beste oplossing te zoeken. Als het goed is hebben wij deze kink in de kabel eruit kunnen wrijven. Wij zijn dan ook blij dat we onze capaciteiten hebben kunnen laten zien en dat daar zo'n glanzende review uit is gekomen.
En weer mogen wij een 10 op onze lijst zetten. Dat houden wij graag vol zo.
Heel simpel gewoon een 10! We krijgen het er warm van
Pluspunten
Overzichtelijke site, mooie producten met duidelijke omschrijving en goede communicatie tijdens de levering. Vond de persoonlijke handgeschreven boodschap op de rekening ook erg leuk!
Een paar hele punten die je hier opnoemt Anouk. Hopelijk verrassen wij jou met nog meer punten.
Pluspunten
Al een paar keer besteld en echt super kwaliteit gewoon super blij met jullie!
Al vaker bij ons geweest en nog steeds een 10 kunnen geven. Dat vinden wij geweldig om te zien!
Pluspunten
Snelle en duidelijke levering
Verbeterpuntengeen
Kort maar krachtig. Dank je wel!
Pluspunten
Dat als je contact zoekt met het bedrijf ze zo snel mogelijk antwoorde en dat ze je op de hoogte hielden van de status van je pakketje
Kijk! Een erg mooi punt en nog ruimte om te groeien ook. Wij zien hier een mooie uitdaging voor een volgende keer
Het was graag gedaan Melanie. Ook leuk om te zien hoe de bedel aan de armband hing. Geniet ervan (al was het nog geen kerst ;) )
Pluspunten
Ik heb voor het eerst besteld bij hun en de website is heel duidelijk. Alles is er op terug te vinden. De levering was snel binnen en netjes verpakt. Vooral het persoonlijke berichtje is echt heel leuk dat je erbij ontvangt.
Dank je wel voor de prachtige beoordeling. Hopelijk mogen wij je in de toekomst weer helpen en je verwachtingen nog eens overtreffen.
Dank je wel voor de prachtige beoordeling. Je had zo te zien niets aan te merken. Heel fijn om te zien en nog beter omdat je al vaker bent geweest en het nog steeds bevalt
Een hele mooie beoordeling. Mogen wij je weer eens helpen? We overtreffen onszelf graag namelijk
Een mooie beoordeling. Mogen wij vragen waar we beter hadden kunnen scoren? We horen het graag via [email protected]
Pluspunten
Dit bedrijf is zeker een aanrader! Ze weten war ze hebben en doen naast snel leveren, ook hun liefde erin stoppen. Ik kreeg een persoonlijk handgeschreven geschreven berichtje mee met mijn bestelling. Zal hier uiteraard opnieuw bestellen. :-)
Een prachtige beoordeling en hij slaat de spijker op zijn kop. Onze ziel en zaligheid zit in onze shop en dat dit wordt gezien zien wij als een heel dik compliment. Dank je wel!
Pluspunten
Leuke producten, snelle levering. Persoonlijke boodschap op de nota. :-)
Dank je wel voor de heerlijke beoordeling. We vinden het leuk feedback als deze te krijgen.
Pluspunten
snelle verzending en leuk persoonlijk bericht!
Verbeterpuntennvt
We staan graag dicht bij onze klanten en vinden het heel fijn om zulke enthousiaste berichten terug te lezen. Hopelijk tot snel!
Pluspunten
Snel geleverd. Keurig verpakt. Persoonlijke notitie.
VerbeterpuntenSommige producten zijn echt te duur. Overweeg of het wel zo verstandig is om bepaalde producten in te kopen uit Verweggistan..
Dank je wel voor je prachtige beoordeling en zeker ook het verbeterpunt. Wij proberen altijd de kritiek op te pakken en onszelf te verbeteren. Zou je ons kunnen vertellen welke producten je te duur vindt? Wie weet zet je ons op een spoor. We horen het graag via [email protected]
Dank je wel voor je prachtige beoordeling. Zien wij je in de toekomst weer terug? Wij zouden onszelf graag overtreffen.
Bij de emailfactuur bijzetten naar welke postnl punt het zal worden verstuurd.
Hallo, Allereerst dank voor de prachtige beoordeling. We zijn uiteraard ook altijd blij me verbeterpunten en proberen deze ook altijd zo snel mogelijlk op te pakken. In dit geval bestond het antwoord al. Naar welk PostNL-punt het pakket gaat wordt tijdens het kiezen van verzendmethode al aangegeven en kan, mits gewenst, zelfs aangepast worden. Hopelijk biedt dit de oplossing die werd gezocht.
Pluspunten
Persoonlijke touch is erg leuk.
VerbeterpuntenBezorg op de dag en tijd dat de klant aangeeft (want dat bieden jullie aan). Nu kwam mijn pakketje 1 dag eerder, en dat is natuurlijk geen probleem (snelle service!), maar stel dat ik niet thuis was geweest en mijn pakketje was weg/gestolen. Ik zou denken dat jullie niks verstuurd hebben terwijl dat niet het geval is.
Dank je wel voor de mooie beoordeling. Je verbeterpunt nemen we ook zeker mee, maar ook wij worden soms verrast door de services van PostNL (het is gelukkig niet altijd negatief) en dit is waarschijnlijk zo'n voorbeeld. Gelukkig is het wel allemaal goed gekomen.
Pluspunten
Helemaal tevreden. Zal deze site zeker weten aanraden. En ik ga hier zeker weten nog vaak bestellen. Helemaal top:) Voor 16:00 besteld en de volgende dag had ik het al in huis
Dank je wel voor je prachtige beoordeling. Ondertussen heb je alweer een nieuwe bestelling gedaan en die gaan we, net zoals we met je hebben afgesproken via de mail, netjes afwerken zodra wij de tweede staf ook op voorraad hebben.
Chopinstraat 40
5011VK Tilburg
Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!