Pluspunten
communicatie was zowel heel goed als heel fijn!
We hebben je graag geholpen en het is fijn om terug te lezen dat je het zo positief hebt ervaren. Hopelijk mogen wij je de volgende keer zo verrassen dat we dat laatste punt ook verdienen.
Pluspunten
Snelle levering , contact gehad met medewerker, gaf duidelijk antwoord. Bij verzendingsbrief wordt vaak persoonlijk woordje bij geschreven ... erg aardig
VerbeterpuntenGeen
Heel fijn om te lezen dat je ons persoonlijke bericht zo kon waarderen. We stoppen veel van onze liefde voor het vak bij de bestelling in de doos en duidelijk is dat gezien.
Pluspunten
Alles perfeckt gekregen .
Dank je wel voor jouw beoordeling. We hopen dat we je binnenkort weer mogen helpen en een nog beter punt van je mogen verdienen.
Dank je wel voor de prachtige beoordeling. We hopen je snel nog beter te kunnen helpen en onszelf te overtreffen.
Pluspunten
Een persoonlijk boodschap schrijven op de aflevering is natuurlijk geweldig! Dankjewel!
We vinden het leuk om een warme groet mee te geven en daar zulke leuke reacties op te krijgen. Dank je wel daarvoor!
Pluspunten
Snelle, persoonlijke reactie op vragen via WhatsApp, snelle levering en goede kwaliteit van producten en diensten. Ook zat er een aangenaam persoonlijk bericht in de doos, top!
We helpen graag snel en correct en dat is duidelijk bij jou gelukt. Hopelijk mogen we je de volgende keer verrassen door het nog beter te doen!
N.v.t.
Een prachtig punt en gezien de sterretjes (die wij hier kunnen zien) laat je ons nog ruimte om te groeien. Heel prettig om te zien en wij gaan ons best doen om je de volgende keer aangenaam te verrassen.
Tonny wat fijn dat je ons dit geweldige punt geeft. Zien we je snel weer?
Heel fijn om te zien dat mensen die al vaker besteld hebben de moeite nemen om ons nogmaals/alsnog te beoordelen. En dan met zo'n punt! Dank je wel!
Pluspunten
Goede kwaliteit van de producten.
Dank je wel voor dit mooie punt. We zien ruimte voor groei. Zou je ons kunnen vertellen waar wij dat volgens jou zouden moeten zoeken? We zien het graag via [email protected]
Pluspunten
Een top bedrijf met super service! Beter is er niet!
Oh je laat ons nu echt blozen hoor! We vinden het fijn om te horen dat je zo tevreden was. HEERLIJK! Hopelijk tot snel
Pluspunten
Bij twijfel over adres bellen ze om het te verifiëren, top.
Beter een keer teveel dan een keer te weinig is ons idee. Gelukkig konden we daardoor heel snel jouw bestelling naar je toe sturen en een superscore halen. Dank je wel!
Niets wat ik me nu kan bedenken buitenom nog meer gaan aanbieden van meer verschillende dingen.
Oh we hebben nog zoveel plannen dat we gewoon niet kunnen kiezen waar we willen beginnen. Rustig aan stapje voor stapje zul je zien dat wij je omver zullen gaan blazen.
Pluspunten
De kwaliteit van de producten zijn goed.
VerbeterpuntenMeer informatie over het product zelf
De productinformatie is zeker een punt waar we graag mee aan de gang gaan. Hopelijk kunnen we dat binnenkort vlotter aanvullen. Dank je wel voor je verbeterpunt
Een heel mooi punt en we zien dat je ruimte ziet voor verbetering. We horen graag wat dat is via [email protected]
Pluspunten
Product in perfecte staat en snel geleverd gekregen. Met een leuk berichtje op de pakbon.
VerbeterpuntenGeen
Heerlijk als mensen onze berichtjes lezen en we ze daarmee een warm gevoel kunnen geven. Helemaal goed! Dank je wel
Een absoluut topstuk. En dan ook nog een prachtig punt voor onze service. He-le-maal top!
Pluspunten
De producten zijn van ongekend goede kwaliteit en de levering gaat het snel en soepel.
Heel fijn om je positieve beoordeling te lezen. Hopelijk mogen we je snel opnieuw verrassen.
Een prachtig punt en we hopen dit door te kunnen zetten.
Mogen we blozen bij een 10? Nou dat gaat wel lukken zo ;)
Pluspunten
Leuke boodschap bij het opendoen
Een warme groet als teken dat we je graag geholpen hebben. Hopelijk mogen wij je binnenkort weer begroeten.
Dank je wel voor je beoordeling. We zien dat je ruimte ziet voor verbetering en staan altijd open om te kijken waar we beter kunnen doen. Via [email protected] lezen wij het graag.
Pluspunten
Snelle en verzorgde levering. Heel mooie producten en vriendelijke service.
We hebben het graag gedaan hoor. Hopelijk mogen wij jullie snel weer helpen.
Pluspunten
gemakkelijke site, veel te bestellen en hele lieve persoonlijk bericht op de pakbon
Dank je wel voor je leuke beoordeling Angélique. We vonden het leuk jou te mogen helpen. Hopelijk mogen we dat in de toekomst weer.
Pluspunten
Comunicatie is perfect Vragenover prodicten worden open en snel behandeld
Dank je wel voor de mooie beoordeling Tristan. We doen ons best de score voor jou persoonlijk de volgende keer te overtreffen .
Chopinstraat 40
5011VK Tilburg
Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!