Pluspunten
Geweldige collectie mooi spul, bevlogen mensen achter het digitale scherm!
VerbeterpuntenMeer mooi spul ;-))
Pluspunten
Goed aanbod aan producten, snelle levering.
Pluspunten
Bestelling werd op tijd geleverd. Producten waren goed verpakt. Contact met leverancier was vriendelijk. Ik ben erg blij met de geleverde producten.
VerbeterpuntenIk kan niks bedenken.
Pluspunten
Snelle levering Mooie producten die je niet overal kunt vinden
Pluspunten
Zelfs in vakantie periodes word de telefoon opgenomen en word je te woord gestaan !! Er word meteen een oplossing gezocht en je word goed geholpen !! Ondanks de vertraagde levering wat overigens niet door dit bedrijf kwam maar door post nl ben ik super goed geholpen !
Pluspunten
Super fijn bedrijf. Snel en netjes antwoord op vragen, levertijd zoals beloofd. Erg leuk: een persoonlijke note op de verzendlijst/factuur! Dat is altijd fijn! Je wordt hier als bijzonder gewaardeerd, in plaats van als nummer. Top!
Pluspunten
Goed bereikbaar via Whatsapp. Ik werd snel met mijn probleem geholpen, fijn!
VerbeterpuntenDe mail met de vraag naar mijn adres stond in mijn spam, waar ik niet naar kijk. Kan hier iets aan gedaan worden?
Hoi Marleen, Het laatste wat wij willen is dat wij in de spam filters terecht komen, maar helaas niet (altijd) te ontwijken. Dit komt omdat er een heleboel verschillende mailboxen zijn die net iets anders werken of anders zijn ingesteld door het programma of mensen zelf. Onze tip is om ons als "veilig" aan te merken, zodat onze mail altijd aankomt in je gewone inbox. Wij hopen jou nog vele mailtjes te mogen sturen ;)
Pluspunten
Toen ik mijn pakket met een mok ontving, was het oor afgebroken. Ik heb contact opgenomen en moest wat foto's opsturen. Hierna is een nieuwe mok opgestuurd. Super service!
Het is fijn om te zien dat onze service (en oplossing) jou zo zijn bevallen. Zullen we afspreken dat het de volgende keer in 1 keer goed gaat?
Pluspunten
Duidelijke website. Vlotte levering.
Op de foto's beter laten zien hoe groot het product is
Dank je wel voor je tip. We gaan dit zeker in overweging nemen. Wel zullen we in de toekomst meer video's maken van producten. Misschien is dat al meteen een oplossing.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering. Complimenten.
Hallo, Wij danken jou graag voor de complimenten en hopen jou snel weer te mogen helpen.
Pluspunten
Alles was positief. Vooral de service en de prijzen.
VerbeterpuntenGewoon lekker zo doorgaan.
Walter, Wij danken jou voor het positieve commentaar en wensen jou veel plezier van jouw aanwinsten.
Dimitri, Dank je wel voor jouw review. Wij hopen dat we je binnenkort weer van een betoverende aanwinst mogen voorzien.
Hoi, Dank je wel voor je zeer positieve review. We kijken uit naar de volgende keer dat wij jou weer mogen helpen.
Pluspunten
Erg leuke selectie exclusieve merchandise zeer snelle levering!
Wouter, Wij danken jou voor deze 10 die we hebben gekregen. Laat je je snel weer door ons betoveren?
Ton, Dank je wel voor de positieve review. We hopen je de volgende keer nog beter te kunnen helpen.
Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag , waardoor het gelijk zelfde dag nog verstuurd is
VerbeterpuntenKeep it going!! Fantastische service. Niks op aan te merken
Pluspunten
Het met de hand geschreven berichtje is een leuke toevoeging ;)
Chopinstraat 40
5011VK Tilburg
Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!