Pluspunten
Snelle service en het word persoonlijk gemaakt door de geschreven boodschap op de factuur!
Pluspunten
Great service! Great communication and my order came really fast!
Pluspunten
Door de storm was mijn pakket een dag vertraagd. Ik werd hier per e-mail van tevoren van op de hoogte gebracht. Erg attent! Mijn bestelling was zeer degelijk verpakt en arriveerde (ondanks de storm) snel. Blij mee!
Pluspunten
Alles is gewoon top
VerbeterpuntenDe bevestiging van de bestelling mag wel iets sneller
Pluspunten
Ik vind dat ze het echt top doen, je krijgt waar voor je geld en ze pakken het ook goed in zo dat je zeker weet dat het helemaal heel aan komt en dat vind ik goed voor die prijs!
Pluspunten
Via WhatsApp contact bij vragen of problemen. Helder en adequaat.
VerbeterpuntenIets met punten sparen heb ik niet begrepen bij een eerdere bestelling. Hierover een vraag gesteld, maar nooit antwoord op gehad. Bij de recente bestelling niets meer over punten sparen gezien.
Hallo Mirjam, We hebben je vraag nergens voorbij zien komen. Zou je ons de vraag kunnen mailen op [email protected]. We laten je graag weten wat je mag verwachten.
Pluspunten
Na een app waarin ik vroeg naar een item wat niet op voorraad was kreeg ik een super service. Artikel werdt snel geleverd en met een persoonlijke boodschap op de factuur! Top service! Erg vriendelijk, en mensen nemen de moeite om in deze digitale wereld een persoonlijke boodschap achter te laten. Kleine moeite, groot gebaar!
Pluspunten
snelle levering en een groot mooi overzichtelijk assortiment
Pluspunten
Er zat een klein handgeschreven tekstje bij, maakte het veel persoonlijker.
Pluspunten
Pakketje was goed verpakt verzonden, en eerder binnen dan aangegeven. Helemaal goed.
Dank je wel voor deze 10 en de 5/5 sterren op Facebook. Helemaal top dat je zo tevreden mocht zijn.
Pluspunten
persoonlijke communicatie snelle levering ze maken waar wat ze beloven en beter! kwaliteitsspullen
We doen onze uiterste best om ons belofte nog eens waar te maken en een nog hogere recordservice.
Pluspunten
Super , altijd snel geleverd , en altijd een leuk persoonlijk boodschapje op de factuur erbij geschreven .
Monique, pas maar op straks ben je helemaal verslaafd aan ons ;)
Pluspunten
Toppie
Dank je wel voor jouw 10! We doen het graag nog eens zo goed voor je.
Pluspunten
De levering was vertraagd door een fout bij PostNL, dit is correct en snel opgepakt door Heroic Tales. Mijn complimenten!
Michel, Wij danken jou voor jouw lovende woorden. Hopelijk loopt jouw volgende bestelling wat soepeler door de systemen van PostNL.
Dank je wel Carola voor deze stalende beoordeling. Wij zijn je graag weer terug voor nog meer betoverende aanwinsten.
Rian, Dank je wel voor deze prachtige beoordeling. We hopen jou nog veel vaker van dienst te mogen zijn.
Rik, Een prachtig cijfer. Mocht je nog verbeterpunten dan horen wij graag van je.
Pluspunten
Heroic Tales biedt mooie objecten van goede kwaliteit. Mijn zorgvuldig verpakte pakket werd zeer snel verstuurd. Helaas waren er problemen bij het verzendbedrijf, maar Heroic Tales is hier zelf proactief achteraan gegaan en heeft mij hier over geïnformeerd. Een persoonlijk berichtje bij de bestelling maakte het helemaal af. Heroic Tales is een absolute aanrader!
Renske, Dank je wel voor je prachtige beoordeling. Inderdaad is er iets misgegaan en gelukkig hebben we de situatie op tijd onder controle kunnen krijgen, zodat jouw kerst een topper kon worden.
Dank wel Andrea voor deze topscore. We hopen deze nog vaker van je te mogen ontvangen. Wij zullen er in ieder geval voor gaan!
Dank je wel voor je oordeel. Hopelijk kunnen we jou de volgende keer verrassen door het nog beter te doen.
Pluspunten
super snelle levering
Pluspunten
Geen probleem voor retour van te grote maat.
Verbeterpuntende aanduiding van de maat op de website was niet duidelijk.
Pluspunten
Vandaag besteld, morgen geleverd. Prima.
Pluspunten
Op de bon stond een handgeschreven krabbel waarin mij veel plezier werd gewenst met mijn product. Vond ik leuk!
Chopinstraat 40
5011VK Tilburg
Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!