Geinig voor de echte Hqrry Potterfan

Harry Potter bier besteld, zeer goed verpakt aangekomen. Snelle levering met een persoonlijke boodschap erbij hoe leuk!! Geen idee hoe het smaakt want het was voor mijn zoon.

Snelle levering en goed verpakt

Mijn bestelling was snel geleverd en kwam heelhuids aan.

Goede service!

Goede service en communicatie. Snelle levering.

Goede en snelle levering

Goede levering Snel Net pakket Mooie spullen

Magical!

Altijd op tijd. Top service! Altijd leuk dat jullie een persoonlijke boodschap bij de bestelling plaatsen. Zeer ruim assortiment. Knap!

Snel en adequaat

Mijn bestelling is snel en adequaat geleverd. De bestelling was heel goed ingepakt waardoor de kans op beschadiging miniem was.

Goede opvolging van de bestelling en levering

Goede opvolging van de bestelling.

Goeie ervaring, Snelle service en goeie producten!

geweldige/vriendelijke service!!!!

items worden heel snel geleverd. heel vriendelijke service. voor het verzamelen van items is dit the place to be. ik koop al 6jaar bij hun en nog nooit slechte ervaringen gehad!!

Gewoon geweldige service en prachtige collectables

Een heel mooie collectie al kunnen opbouwen dankzij deze shop, Als ik zou zeggen dat ik tevreden was dan zou dat een understatement zijn want ik ben meer dan tevreden

Helemaal top!

Leuk spel besteld voor een kleine Harry Potter fan. Binnen een dag geleverd, nette en snelle klantenservice. Heb meteen de site aangeraden aan andere fans. Ga hier zeker vaker bestellen!

-Goede duidelijke omschrijving van de producten. -Snelle levering -korte communicatie lijn. -Breed assortiment

Zoals altijd top

Op de site gezocht naar wisseldrank want die van mij had ik uitgeleend aan iemand van huffelpuf. Snel geleverd per uil met een persoonlijke boodschap van heroic tails Tot de volgende keer

Leuke spullen in de shop.

Leuke, mooie items. Spulletjes worden goed verpakt en vragen netjes beantwoord.

geweldig

goede kwaliteit en een super goede klantenservice! ik ben zeer tevreden ik ga mijn spullen hier kopen.

Met aandacht verpakt , daar word je vrolijk van !

Goed verpakt een persoonlijk briefje erbij ,heel leuk.

Super goed goede service

Alles was mooi op tijd en correct. Sturen een mail. Alles loopt vlekkeloos.

Fijne en vriendelijke service

Het pakketje deed er iets langer over maar de mails met de vragen erover werden goed opgepakt en vriendelijk beantwoord. Ook is hij erg netjes binnen gekomen.

Snel geleverd met een leuk handgeschreven bedankje. Super tevreden over mijn bestelling 100% weer bestellen

Super website met leuke dingen.

De spullen zijn natuurlijk geweldig, duh, het is Harry Potter. Lief briefje gekregen bij de post en een heel lieve mail dat jullie op de spreuk hebben geoefend :).

Snelle levering en leuke producten!

Zoals altijd is mijn ervaring met heroic tales super, als je vragen heb, antwoorden ze snel, bestelling altijd verpakt en snelle levering. Jacqueline

De bestelling is zonder problemen verlopen, ik ben erg tevreden.

Product ontvangen zonder problemen, bestelling is prima verlopen. Ik werd prima op de hoogte gehouden van mijn bestelling en bij aankomst zat er een handgeschreven boodschap bij, wat erg leuk was.

Superservice!

Na eerst een vrolijk contact via Whatsapp daarna bestelling geplaatst en kreeg die netjes verpakt met een persoonlijke note snel geleverd. Jammer dat er (nog) geen fysieke winkel is.

PERFECT

Elke keer is het uitpakken voor mij al een ervaring. Bij elk pakketje weer een leuke tekst. Naast dat is er altijd een goede service als ik ergens naar opzoek ben of ergens vragen over heb. Alleen maar top!

Chopinstraat 40

5011VK Tilburg

06 51967943

Over Heroic Tales

Bij Heroic Tales begrijpen we als geen ander hoe leuk het kan zijn om spullen te verzamelen rondom je favoriete serie, film, boekenreeks of game. Als je ergens gek op bent, wil je dat tenslotte laten zien! Wij zijn ons de afgelopen jaren steeds meer gaan richten op Harry Potter en Fantastic Beasts, simpelweg omdat er zoveel fans op zoek zijn naar leuke verzamelobjecten. In onze shop vind je dan ook toverstafjes, kleding, sieraden, beeldjes en vele, vele andere producten van Harry Potter en Fantastic Beasts and where to find them. Dat wil echter niet zeggen dat je niet bij ons terechtkunt voor andere artikelen: bekijk gerust eens de categorieën voor een uitgebreid assortiment!