Erg blij met mijn stoelen, besteld en in een week had ik ze, bij één stoel zat een gaatje in de stof,e-mail gestuurd met foto erbij en binnen paar dagen werd hij omgeruild. Ik noem dat top service. Groetjes Angela… :)

Tip top

Snelle levering zelfs naar Duitsland alles compleet geen transport schade evt als ik weer wat zoek en daar vind direct weer

zien er heel mooi uit, precies als op de foto.

snel bezorgd, alleen schrijf er even bij dat de poten onder de zitting liggen , onder de rits. ik had nu dhl gebeld , en die zijn nu nog aan het zoeken. ha ha ha , maar ik ben er blij mee. een klein min puntje , dat het stickertje van de h , valt er snel vanaf. maar dat maakt niet uit .

Goed service

Rustig kunnen kijken veel keus,verkoopster was zeer vriendelijk en atent .

Prachtige stoelen zoals afgebeeld.

Stoelen besteld via de webshop en na 2 dagen al in huis. Netjes verpakt en in no time in elkaar gezet. Super blij mee...

Erg vriendelijke telefoniste Maar jammer ze zou mij nog terug bellen over een exstra stoel die ik er graag bij wilde Maar helaas ze heeft nog niet gebeld

Très déçu

A fuir, société pas serieuse du tout Si je pouvais je mettrai 0 étoiles J’ai passé commande de 6 chaises, 5 sur 6 sont défectueuses et impossible à monter. Je demande un remboursement pour le paiement de 744€ et un retrait des marchandises cela fait 3 semaines que j’attends et toujours aucunes nouvelles.. une honte Je vais venir à 2h de route pour me faire rembourser car vous n’êtes pas sérieux!! Vous allez m’entendre

Binnen 7 dagen geleverd!! Dus niet

Probeer al 4 dagen contact te maken, onze stoelen zouden binnen 1 week geleverd worden maar voor alsnog geen bericht, 3 weken geleden gekocht in de winkel

Top surves

Hele mooie stoelen! Superblij mee. Bestelling werd binnen 5 dagen geleverd.

Zeer klantvriendelijk, meedenken en mooie prijs, gevoel meneer showroom erg eerlijk was

Goed oprecht, Eerlijk, Kijkend naar mijn wensen en behoeften.

De stoelen waren precies zoals op de website vermeld. Mooi stof en keurig afgewerkt. Binnen 5 dagen geleverd. Goede service

Prettige mensen, prachtige stoelen

Wezen kijken in de showroom, geholpen door leuk meisje. Op afgesproken dag bezorgd en stoelen zijn prachtig. Goede kwaliteit, alleen jammer dat je de poten zelf moet monteren .

Geen contact en slecht bedrijf

Vandaag oprecht 12 x gebeld. Niemand neemt de telefoon op. Vriendin langsgegaan bij de winkel, stoelen zijn op voorraad stond er… Niet dus. Wordt weggestuurd met een wazig verhaal. Had al 6 stoelen eerder gekocht. Helaas zelf al 1 gerepareerd ondertussen, want ze zijn onbereikbaar. Alsjeblieft mensen koop hier echt niet. Betaal 2 tientjes meer per stoel en koop bij Zitmaxx wonen etc.

Prima geholpen

Vriendelijke verkoper en heel behulpzaam met meerijden naar de opslag/magazijn. Stoelpoten zelf thuis moeten monteren, helaas had een enkele poot wel wat bewerking nodig om wat overtollige lak te verwijderen zodat de bouten pasten in de voorgeboorde gaten. Stoelen zijn super leuk en zitten heerlijk. blij ermee

Geweldig en vriendelijk geholpen

Aardig niet opdringerig en vriendelijk Geef de tijd om te kijken Ik raad ze aan

Chaise trop luxueux et bonne qualité rien à dire

Chose bonne qualité

Super service en zeer klantvriendelijk in de winkel

Goed geholpen

Ik werd gelijk geholpen, binnen 2dagen waren ze geleverd. En super vriendelijke mensen.

Super voor elkaar!

Snelle en nette levering. Stoelen zitten heerlijk. Ook zijn de foto's van het internet erg goed.

Top !!

Na 2 dagen alles al in huis prachtig

super

Je word er goed geholpen. zijn heel vriendelijk. Ik raad het iedereen aan

Très satisfaite

J'ai reçu mes chaises très rapidement et elles sont juste magnifique de très bonne qualité je recommande 100%

snelle levering, kwaliteit stoelen, contact verliep soepel

super

Super service en zeer snelle levering en goed verpakt !

Ik kwam er via internet helemaal uit !omdat ik niet zo een computer man ben ! Heb de volgende dag gebeld met Hermanshome en daar werd ik super geholpen ook qua advies ! Heel blij met mijn aangekochten salontafel en heel blij mee ! En super snelle service ook TOP En bedankt

Maxwellstraat 53

3316 GP Dordrecht