Ben goed geholpen met mooie stoelen . Geleverd zoals afgesproken.

Goede ervaring

Goed geholpen, goede kwaliteit en prijs.

Mooie stoelen, prima service!

Zeer mooie stoelen mogen ontvangen. Zitten goed. Even onduidelijk wanneer ze zouden worden geleverd ivm mijn verdwenen bestelling online. Hierop werd snel gereageerd via mail, en was het opgelost. Een aanrader!

Sehr gut!

Die Stühle sehen top aus bis auf ein paar kleinere Mängel! Schnelle Lieferunt, Top Kundenservice

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

TOP !!!!!

Mooie showroom vriendelijk personeel, tafels en eethoek stoelen gekocht, zeer snelle levering alles netjes verpakt. 1 eethoek stoel was defect contact opgenomen met Hermans Home na 1 week nieuwe stoel gekregen dus zeer tevreden klanten !!!!

Alles bestens

Schnelle Lieferung, gut verpackt, leichte Montage

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heel tevreden

Ik heb hier een hele mooie bank gekocht en ze hebben hele mooie producten voor een betaalbare prijs. De medewerkers zijn ook heel vriendelijk. Ik ga mijn stoelen hier ook zeker halen!

Snel en netjes.

4 Velvet schelpstoelen gekocht. Netjes verpakt, snel. Ben zelf naar de winkel gegaan, kon de stoelen direct meenemen. Erg blij met de stoelen. Top.

De mooiste stoelen

De binnenkomst is vrij je kan lekker rondkijken. De medewerker help je ook netjes . Alleen ik en mijn vrouw doen altijd eerst een aanbetaling . Dat kan bij Hermans home niet. Het volledige bedrag moest voldaan worden. Daar hadden we zeker moeite mee. Maar hadden toch besloten om die stoel te nemen. Ze werden ook netjes afgeleverd . 2 stoelen in een doos. 3 dozen. Alleen op 1 van de stoelen zat geen H. Dat vonden we jammer . Als u een plaatje H voor die stoel zou willen sturen dan plak ik hem er zelf op zou ik zeer waarderen. Groet peter

Prima service levering volgens afspraak Pruducten prima kwaliteit en mooie uitstraling.

Prettige ontvangst en vakkundige uitleg.

Komt afspraken na , hele snelle levering.

Slechte kwaliteit

Na 6 mnd lieten er stukjes stof los vd stoelen, heb de foto,s en film hiervan doorgestuurd. Enige reactie die ik kreeg was dat het eigen schuld was en kon het dan ook verder maar uitzoeken. Leuk doen bij verkoop en zeer slecht in de after sales !!!! Nooit meer zal ik nog 1 euro uitgeven bij deze waardeloze winkel bah bah

Perfect experiance and perfect product

Bought dinning chairs last week from Hermans and yesterday they arrived at home. I am very impressed with the packing . All 6 chairs were perfectly packed to avoid damage. Happy with my purchase. Fast delivery and i would definately recommand this store.

Goed geholpen in de winkel en goede bezorging. De stoelen zitten heerlijk en zijn super mooi het enige is dat het logo wat op de stoel vast zit snel los zit maar dat is het enige verder is het top.

Wij waren van maldegem /belgie Eerst telefonisch contact opgenomen Met de vraag of deze stoelen toonbaar waren in de showroom En alles wat je zag in de showroom was onmiddellijk beschikbaar Dat heb je nergens in een winkel Dus we hebben 8 eetkamerstoelen gekocht en direct kunnen meenemen Super mooi Super vriendelijk en super mooie stoelen En niet duur mooie kwaliteit Een echte aanrader

Hele fijne winkel met echt hele fijne mensen.

Wij zijn heel fijn en netjes geholpen. De levering ging ook heel snel, konden gelijk alles mee nemen.

De stoelen zien er prachtig uit!!

Vetaalbaar en snel geleverd

Op vrijdagavond laat 6 eethoekstoelen besteld, woensdagmiddag had ik ze al in huis! Stoelen zijn heel erg mooi en helemaal niet duur, ben er blij mee!

Tevreden

Goede kwaliteit, zeer snelle levering. Toppie!!!

Eerlijke prijs

Het was mij alleen niet duidelijk wanneer de stoelen bezorgd zouden worden. Ik dacht Zaterdag, maar die Zaterdag was ik pas gebeld om een bezorg afspraak te maken. Woensdag had ik de stoelen thuis. Zoals op de planning was gepland.

Slecht bereikbaar en langere levertijd

Telefonisch slecht bereikbaar en op de site stond dat mijn stoelen op voorraad waren en binnen 3 tot 5 dagen zouden worden geleverd. Daarom had ik deze stoelen ook gekocht. Helaas duurde het veel langer. De stoelen zijn erg mooi, maar ik benbenieuwd hoelang ze mee zullen gaan, want de stof wordt op sommigr plekken al wat ruimer (en ik heb ze misschien net anderhalve week). De ring op de achterkant van de stoel blijft heel lang heen en weer wiebelen (en maakt dan ook geluid).

Mooie producten

Mooie producten, maar een product mee naar huis om kleur te bekijken is uitermate lastig. Jammer

Heel positief

Netjes geholpen en snel aan huis geleverd

Kwalitatief mooie spullen en veel op voorraad.

Het was een drukke dag toen we langs gingen maar alsnog goed geholpen! Voordeel was de grote voorraad, hierdoor hebben we onze spullen direct kunnen meenemen.

Super goede service. Snelle reactie via mail. En alternatieve aanbieden. Echt een aanrader

Maxwellstraat 53

3316 GP Dordrecht