Snel geleverd en professionele afhandeling
Ruime keuze en vlotte levering
Goed en Betrouwbaar.
De bestelling was vlug geleverd
Overal gezocht naar een Qlima petroleumkachel. Op veel verkoop sites klopte de voorraad niet met de site. Bij Ritsema wel, levering ook snel en betrouwbaar
Goede deal. Telefonisch contact/bereikbaar voor uitleg is ook fijn.
Zeer positief
Zeer positief
De laagste prijs en een vlotte levering.
Zelfde dag mail dat levering twee dagen later zou zeggen in vanwege beperkte voorraad. Het pakket was vervolgens op verkeerde plek gezet. Na melding hiervan kreeg ik dezelfde dag reactie en werd het probleem opgelost.
Bestellen gaat erg gemakkelijk. Bezorgtijd boven verwachting snel en het zijn geweldige laarzen!
Goede service!
Dit is een winkel zoals de winkels ooit waren en behoren te zijn (maar dit is niet meer vanzelfsprekend). Van A tot Z geholpen, uitstekende service, vriendelijke mensen en heel behulpzaam, eigenlijk alleen maar positief. Mijn volgende aankoop wil ik zeker hier doen.
Op advies van een kennis hier de werklaarzen besteld. Keurig op tijd en volgens afspraak.
snelle en duidelijke service.
Bestelling is snel verzonden
Snelle levering, netjes verpakt en natuurlijk heerlijk warme laarzen! (Sixton peak montana)
Snel en makkelijk
Al eerder klompen besteld en als er een probleem is wordt het snel opgelost.
Heb nu voor de 2e keer klompen gekocht via internet en alles verloopt naar wens.
Supersnel. Vandaag besteld en morgen in huis. Maken ze helemaal waar.
Leeksterweg 5
8433KV Haulerwijk