Snel geleverd!
Prijs/ kwaliteit uitstekend.
Goed snel geleverd
Heb nou 2 keer werkschoenen besteld bij Ritsema. Beidekeren werd het pakketje dezelfde dag verzonden. Snelle levering. Volgende keer ga ik zeker hier weer bestellen.
Eenvoudig bestellen, snel geleverd tegen een aantrekkelijke prijs.
Snelle levering Netjes verpakt
Makkelijke bestel site snel geleverd.
Makkelijke site. Goed te vinden. Correcte afhandeling.
Meedenkende mensen met verstand van zaken
Goede ervaring snelle en correcte levering
Besteld, Ontvangen, volgende keer weer bestellen bij Ritsema-dier-Tuin.
Prima, snelle afhandeling
Ben zeer tevreden over de snelle levering van petroleumkachel en als je iets vraagt per mail antwoorden ze snel en vriendelijk en het toestel werkt zeer goed
zeer snel verzonden goed bedrijf
Vlot geleverd. Omschrijving van product kan iets uitgebreider. Geen telefonisch contact gehad, ik had dus ook kunnen bellen voor meer informatie.
Bestelling was niet volledig geleverd, maar na 1 mailtje was werd het meteen nageleverd.
Prima en snelle levering.
Goeie en snelle service
Artikel was niet meer voorradig. Contact opgenomen via het telefoonnummer en het bleek dat er nog een zelfde product retour kwam. Deze heb ik binnen 3 dagen ontvangen. Helemaal top!
Na aankoop snel thuis geleverd
Supersnelle levering en goedkoper dan ergens anders…
Via internet besteld en daarna werden we opgebeld en werd ons een beter alternatief voorgelegd. Super.
Orderververwerking en website zijn vlot . Helaas was de doos beschadigd bij het uitpakken zat er een deuk in het artikel, om alle gedoe te voorkomen heb ik het maar zelf zo goed & kwaad als het kon gerepareerd. Al dat gedoe met heen en weer sturen, tijdje zonder zitten en dan wellicht weer hetzelfde had ik ook geen zin in. Probleem zit waarschijnlijk bij de vervoerder, maar er bestaat zoiets als extra goed verpakken en de keuze van vervoerder daar is afzender ook verantwoordelijk voor dus verder als 3,5 kom ik dan niet
Duidelijke website,veel keuze en snelle levering.
Leeksterweg 5
8433KV Haulerwijk