Levering volgens afspraak

Prima.

Het zit goed.

De bh die niet klemt voor ij is dat heel fijn zeker als je last heb van je longen

Super spul

Ben al jaren fan van sloggi, de slips voelen als een tweede huid. Graag de serie Sensual fresh blijven produceren.

Snel en goed

Ben tevreden over de site en de snelle levering

Prima snelle levering

Zitten goed!

Prettig dragen!

Vlotte levering

Vlotte levering, pasvorm blijft een uitdaging.

Snelle afhandeling en levering

Er is een overdaad aan verpakkingsmateriaal gebruikt dat is mijn enige punt van aandacht

Prima geregeld.

Artikelen volgens afspraak ontvangen.

prima kwaliteit en bezorging

Kan duurzamer door het dikke zware boek bij de afzonderlijke artikelen (dus 2 x) weg te laten.

Ik ben niet tevreden.

1.Tot op heden slechts de helft van de bestelling ontvangen. 2.Een short is grijs i.p.v. wit. 3.Tot twee keer toe tevergeefs op D.H.L.zitten wachten. Moest toen uiteindelijk zelf naar een afhaalpunt.

Jammer

Ik heb 5 slotgis besteld (€ 4,20 per stuk) Ik wil opnieuw 5 bestellen maar dat kan niet. Slecht twee kan ik er bestellen per bestelling (prijs in korte tijd verhoogd naar € 6,20 vanwege de verzendkosten. Jammer!

Heb niets ontvangen

Heb geen bestelling ontvangen. Heb jullie gebeld. Zou uitgezocht worden niets gehoord. Dan graag mijn geld teruggestort.

Uitstekend!

Zoals we al gewend waren, goede en snelle levering & perfecte kwaliteit❗️

Snelle levering, mooie prijs!

Prettige website, snelle levering, uitstekende prijs!

Duidelijke site en snelle afhandeling

Zo eens per jaar, wacht ik de aanbieding af en koop dan mijn voorkeurs sloggies. Tot nu toe zeer tevreden.

Was de beste prijs en snelle levering alleen jammer van de in 2 x leveren. Gerust een mail kunnen doen en dan een dag later alles tegelijk verzenden.

Kwaliteit goed, vlotte levering!

Kwaliteit goed, vlotte levering!

Makkelijk bestellen, ruime keuze en de producten voldoen geheel aan de verwachting!

Prijs was te duur

Bij sloggi zelf betaalde ik €5,- minder per set van 4 slips.

Correct

Bestellen en binnen , top.

Goede website, goede producten, snelle en correcte levering

Super snel geleverd, keurig verpakt!

Sloggi aanbieding, erg gewaardeerd in deze dure tijd. Sloggi onderkleding, draag prettig en top kwaliteit. Zoals altijd was mijn bestelling snel geleverd en keurig netjes verpakt.

uitstekend

alles perfect verlopen