Deze keer heel slecht anders altijd goed.

Nog niet ontvangen

Goeie service

Snel en goed

Zonde van de grote verpakking

Doosjes met slips in envelop kan zo door brievenbus

Goede levering. Snel .

Sloggi

Ik had al heel veel jaren ervaring met sloggi dus ik ben er na jaren toch weer hierop terug gekomen het blijft goed

Snel en voordelig

Snel en voordelig

Sloggi slips

Ik had m'n sluos op tijd binnen. En na jaren sloggi te gebruiken, Vind ik dit voldoende.

Snelle en correcte levering. De retour is ook snel afgehandeld. Betrouwbare webshop!

Nog sneller dan naar winkel gaan

Gggggg

Cicucuxtzigoysogocifo

Makkelijk bestellen en snelle levering.

Zoals altijd prima voor elkaar.

Zeer. Tevreden

De ondergoed is een maat kleiner geworden. Daarom was de waarschuwing vooraf gewenst geweest.

minder goede ervaring

De sloggies die ik deze besteld had waren van een veel mindere kwaliteit dan de ik gewend ben. Veel dunner en na 2 keer dragen was het boord al kapot. Deze bestel ik nooit meer bij jullie. Komt dit doordat het een aanbieding was met 25% korting? Is daarnaar de kwaliteit ook 25% minder, of wad het gewoon een slechte partij?

Doet wat het moet doen

Goede website dus gemakkelijk een order te plaatsen. Betaling zonder problemen. Bezorging zoals verwacht. En uiteraard is het product van goede kwaliteit.

Goede kwaliteit en vlotte levering

Onbekend

Ik krijg een bericht dat ik mijn bestelling heb ontvangen, maar helaas heb ik niets ontvangen. Lastig om dan een goede beoordeling te geven

Niets op aan te merken!

Netjes verpakt en op tijd bezorgd.

Niet goed

Helaas retour gestuurd. Veel te groot.

Goede prijs en snel

Fijne site en vlugge levering

Super goed ontvangen alleen wel in een veel te groot doosje dat is het enige wat ik zonden vond

Was top!

Bestelling geplaatst, binnen paar dagen ontvangen!

Dautzenbergstraat 57

6411LA Heerlen