Fantastische winkel!

Altijd de nieuwste de aller nieuwste en betaalbare trends! Snelle levering. En wat ik erg fijn vind is dat de foto’s op de site zonder filter zijn! Dat ik niet hoef te gokken hoe de kleur in het echt eruit zal zien!

Top service, ik bestel graag.

Ik ben altijd heel erg tevreden, goeie service. Snelle levering, mooie kleding. Prijs/kwaliteit in verhouding. Niks te klagen!

Mooie kleding en snelle levering.

Al verschillende kledingstukken besteld en altijd snel thuis bezorgd. Het staat leuk en zit ook nog eens lekker! Ik ga zeker vaker bestellen!!

Snelle levering goede kwaliteit kleren

Super snelle levering, netjes verpakt en goede omschrijving van de kleding ook de site. De laaste keer had ik een vraag over een jurkje, deze werd via de chat op de site super snel beantwoord. Kleren zijn van goede kwaliteit, al veel in de kast van By Musthaves.

Geweldige kleding

Helaas geen persoonlijke ervaring naar wat ik op fb zie zie ik zoveel moois en mede door de fb pagina’s bekend met jullie kleding. En al het mooois

Super winkel!

Bymusthaves heeft altijd een super leuke collectie! Pakketjes worden altijd gauw verzonden en de klantenservice is prima! Kortom een winkel waar ik vaak iets koop!

Ik vind heel fijn om by musthaves te bestellen altijd goed en snelle levering!

Super leuke kleding altijd zoals op de foto’s!

Heb net de jas Olive binnen gekregen en hij is super mooi! altijd leuke kleren hier en precies zoals het ook op internet staat ik zou bymusthaves zeker aanbevelen!

Uitstekend!

Ik heb regelmatig kleding besteld, altijd tevreden zelfs als er iets niet goed gaat word ik goed geholpen door de klantenservice.

Top service!

Super service & leuke betaalbare kleding

Super !

Voor mijn kerst een blouse van bij jullie gekregen , ben er superblij mee . Blijkbaar supersnelle levering , de dag erna al thuis geleverd. Ik ben fan

Snel geleverd en de stof voelt zo onwijs zacht!

Alles wat ik bestel is zo'n goede kwaliteit! Het voelt heerlijk zacht en er wad 1x een naad los en dit werd direct opgepakt en kreeg een nieuw product opgestuurd. Gewoon top.

Jullie zijn top

Ik zou het best graag willen winnen omdat ik zwanger ben van mijn eerste meisje. Me buikje zal er nu mooi in passen

Kleding snel geleverd en zit perfect!

Ik heb laatst een leuke wijde broek besteld en een jurkje. Ze kwamen binnen en passen perfect! Zo blij met mijn bestelling, binnekort maar meer bestellen. Melissa kleine

Hele fijne service!

Bestelling op zondag geplaatst. En maandag al in huis! Ontzettend netjes ingepakt. Ik heb ze toen een bericht gestuurd met mijn complimenten voor de fijne en snelle service! Hier kreeg ik gelijk bericht op terug. Heel fijn en voelt zo heel persoonlijk!

Altijd super leuke spullen te koop en mooie kwaliteit.

Geweldige jas !

Ik heb een jas aangekocht. Prima levertijd en kwaliteit! Ook al veel complimenten gekregen van vrienden en familie!

Zeer positief

Altijd leuke kleren en voor mijn word het tijd om ook bij jullie een keer wat te bestellen .Maar vind jullie win actie.s top Helene van Hal En ik kom uit Schaijk

Super mooie kleren, waar iedereen zich topvrouw voelt

Altijd zeer mooie collectie , prijs kwaliteit zeer goed . Met kleren van bij Bymusthaves voel je je topvrouw

Altijd hele super leuke kleren En service is goed

Alles wordt heel snel en goed geleverd ,altijd leuke spullen

Super winkel met super goeie service..!

Fantastische kleding! Maat zit altijd goed

Wat een mooie kleding, al zo veel besteld bij jullie. Pakket bezorgen weet inmiddels ook wie jullie zijn dankzij aanrader van mij haha ! Groetjes Selma Kiers

super fijne warme trui en jurk

De trui en jurk zijn super lekker zacht en warm als ik dacht, ik zou zeker vaker bestellen

Jullie hebben altijd leuke kleding Fantastische foto’s. Over al op Ik moet echt zo een vest hebben. Die mis ik nog in mijn kledingkast

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR