De keren dat ik besteld heb was goede service, snelle levering en de jurken zaten goed. Krijg er vele complimenten over.
Al een aantal keren kleren besteld bij Bymusthaves. Mijn ervaring; snelle service, goede kwaliteit kleding, eerlijke pasvormen met als gevolg dat ik altijd een happy face had bij mijn aankopen. Nu hopen op een happy face na een leuke winactie ;)
Een leuke set besteld. Snelle levering en goede kwaliteit.
By musthave maakt hun eigen regels over het retourbeleid. Als je niet doorzet krijg je je geld gewoon niet terug, waar je wettelijk gezien wel recht op heb. En dan na heel veel mailcontact toch geld terug en er kon geen sorry voor het ongemak vanaf. Afzetters.
Goedemiddag, Wat vervelend om te lezen dat uw retourzending op de manier bij ons verlopen is. Graag willen wij onze excuses hier voor aanbieden. Vanaf de dag dat je retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, duurt het maximaal 14 dagen tot dat deze volledig verwerkt is. Het geld wordt binnen deze dagen automatisch teruggestort. Mocht je hebben gekozen voor Klarna krijg je een aangepaste/ ingetrokken factuur. Liefs, By Musthaves
Onlangs een blouse gekocht bij By Musthaves. De blouse zat vol met beschadigingen. De blouse was 29.99€ en ik heb maar 12.50€ na 3-4 weken wachten terug gehad. Daarbij heb ik ook nog zelf de retourkaarten moeten betalen. Hele slechte service, deze webwinkel zou echt aangepakt moeten worden!!!
Beste Dieke, Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring bij ons op deze manier is verlopen. Onze excuses voor het ongemak. Wanneer u een item kapot ontvangt kunt u hiervan foto's sturen via de mail. Aan de hand daarvan sturen wij u een gratis retour label zodat u het kosteloos kan omruilen. Wanneer het item te maken valt bieden wij hier een vergoeding voor aan. Zou u contact met ons willen opnemen via de klantenservice? Ik kijk graag met u mee waar het mis is gegaan. Liefs, By Musthaves
By Musthaves heeft onwijs leuke kleren en ik bestel er graag, maar recentelijk is het helemaal mis gegaan. 12 weken geleden heb ik wat besteld en retourgestuurd, dat je moet betalen voor het retourneren is prima. Maar na 12 weken heb ik nog steeds geen geld terug, dit vind ik onwijs teleurstellend. Al 12 weken ben ik over en weer aan het mailen, maar nog steeds geen geld terug. Na 10 minuten aan de telefoon te luisteren naar een muziekje wordt de verbinding verbroken. Ik laat bij dit bedrijf genoeg geld achter, daarom vind ik het extra kwalijk dat er zo lastig wordt gedaan om mijn 60 euro terug te storten.
Beste Esmee, Wat vervelend om te lezen dat uw retourzending nog niet verwerkt is. Vanaf de dag dat uw retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, duurt het maximaal 14 dagen tot dat deze volledig verwerkt is. Het geld wordt binnen deze dagen automatisch teruggestort. Mocht u hebben gekozen voor Klarna krijgt u een aangepaste/ ingetrokken factuur. Zou u uw track and trace code en ordernummer willen doorsturen naar [email protected]? We kijken graag met u mee waar het mis is gegaan. Liefs, By Musthaves
Mijn god wat slecht. Ik werk zelf voor een webshop dus ik begrijp dat er behoorlijk wat werk bij een retour proces komt kijken maar dit is wel heel rampzalig. Telefonisch contact is onmogelijk. Via mail krijg ik constant dezelfde standaard mails terug terwijl ik inmiddels al 3 x mn order nummer en verzendbewijs van mn retour heb toegestuurd. Mn retourzending is op 10 Nov geaccepteerd en had op 24 Nov (uiterlijk) verwerkt moeten zijn.. het inmiddels december.. Ik heb dit oprecht nog nooit meegemaakt..verbeter je service, dit kost je klanten ;)
Beste Naomie, Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring bij onze webshop op deze manier is verlopen. Graag willen wij u hiervoor onze excuses aanbieden. Vanaf de dag dat uw retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, duurt het maximaal 14 dagen tot dat deze volledig verwerkt is. Het geld wordt binnen deze dagen automatisch teruggestort. Mocht u hebben gekozen voor Klarna krijgt u een aangepaste/ ingetrokken factuur. Helaas kan ik geen gegevens van u terug vinden. Zou u contact met ons willen opnemen via de klantenservice? Ik zoek graag voor u uit wat er mis is gegaan met uw retour zending. Liefs, By Musthaves
Wat een waardeloos bedrijf zijn jullie. Als je iets koopt is net allemaal prima, maar als ne wilt ruilen of je geld terug wilt dan snappen jullie het niet, nemen heen telefoon op of reageren gewoon niet. Wat een bagger bedrijf zijn jullie.
Beste Chris, Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring bij onze webshop op deze manier is verlopen. Graag willen wij u hiervoor onze excuses aanbieden. Vanaf de dag dat uw retourzending bij ons in goede orde is ontvangen, duurt het maximaal 14 dagen tot dat deze volledig verwerkt is. Het geld wordt binnen deze dagen automatisch teruggestort. Mocht u hebben gekozen voor Klarna krijgt u een aangepaste/ ingetrokken factuur. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen via de klantenservice. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 17:00, de mail beantwoorden wij binnen 2 werkdagen. Liefs, By Musthaves
Slechtste service ooit. Een half jaar geleden had ik iets besteld bij deze webshop. Ik heb een artikel terug gestuurd via PostNL. Daardoor werd er 4,99 euro minder terug gestort dan wat ik zou moeten krijgen, omdat ze willen dat je met DHL retourneert. Pardon? Ik heb de klantenservice gebeld, maar daar geven ze alleen als reactie: ‘kun je een mail sturen?’ Ja... mooi makkelijk komen ze er zo van af want via de mail krijg je geen reactie. Vorige maand toch nog eens geprobeerd om wat te bestellen, maar ik heb wat terug gedaan door het netjes aan te melden via retouren. Ik heb er nooit wat over gehoord en geen geld terug gekregen. Wat dit bedrijf allemaal doet mag helemaal niet. Ze hebben mega leuke kleding maar de klantenservice is de meest belabberde service ooit.
Waardeloos “bedrijf”, houdt zich totaal niet aan de wettelijke regels! Sale nemen ze niet terug terwijl duidelijk in de Wet Kopen op Afstand staat dat zij dit verplicht zijn alleen met uitzondering van op maat gemaakte artikelen of artikelen die om hygiënische reden niet terug mogen. Ze verplichten je ook om een retour te verzenden via DHL (ongetwijfeld hebben ze daar een contract mee) en mocht je het onverhoopt met PostNL verzenden laten ze je gewoon nog eens €4,99 bovenop de gewone retourkosten betalen! Zou je onverhoopt je artikelen uit de sale toch terugsturen, nemen ze deze niet in behandeling en sturen het ongefrankeerd weer terug! Het enige positieve zijn de dames van de klantenservice, zij blijven uiterst vriendelijk en netjes tegen de klant.
Hi Irma, Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt bij By Musthaves. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en hier wil ik je graag mijn excuses voor aanbieden. Graag ontvang ik jouw bestelnummer, zodat ik jouw case nogmaals kan bekijken en kan zien wat er precies mis is gegaan. Zou je dit willen mailen naar [email protected]? Ik hoor het graag en nogmaals mijn excuses voor het ongemak! Liefs, By Musthaves
Vrijdagavond wat besteld in de sale, geen bevestigingsmail gekregen dus maar een berichtje gestuurd. Ik kreeg als antwoord; het is momenteel erg druk dus ik raad u aan om nog even af te wachten want de mail kan later komen. Dit advies vervolgens opgevolgd maar de volgende dag nog steeds geen mail.. Natuurlijk zijn ze dan niet meer te bereiken en pas maandagochtend weer. Maandag kreeg ik reactie uw bestelling is helaas niet goed doorgekomen. Ik kon het volgens hen wel opnieuw bestellen maar ik moest dan wel 25,- betalen voor de jas ipv 9,99. En dit door een fout van hen. Ik kreeg ook nog te horen dat de actieprijs alleen vrijdag gold. Ja dat was mij duidelijk want toen heb ik het ook besteld. Dus echt een verschrikkelijke service
Hi! Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je dit zo ervaren hebt bij By Musthaves. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en hier wil ik je graag mijn excuses voor aanbieden. Graag ontvang ik jouw bestelnummer, zodat ik jouw case nogmaals kan bekijken en kan zien wat er precies mis is gegaan. Zou je dit willen mailen naar [email protected]? Ik hoor het graag en nogmaals mijn excuses voor het ongemak! Liefs, By Musthaves
Bymusthaves, waar zal ik beginnen. Punt 1. Wettelijk gezien mogen zij geen extra retourkosten rekenen als jij je pakket PostNL terugzend. Als Bymusthaves jou extra kosten in rekening brengt als jij het met PostNL terugzend terwijl jij al betaald hebt aan PostNL, dan adviseer ik jou met klem deze kosten terug te eisen. Je staat namelijk volledig in je recht en Bymusthaves niet. Punt 2. Sales items mogen volgens Bymusthaves niet geretourneerd worden, want dit staat vermeld op de website. Fout, wettelijk gezien mag kleding altijd binnen 14 dagen geretourneerd worden tenzij er een verzegeling op zit die verbroken is. Bymusthaves heeft zo’n verzegeling niet. Dan kom ik bij mijn eigen klacht welke zij niet willen oplossen. Ik heb laarzen Coosje besteld via de website, in de sale. De laarzen op de foto zijn donkergroen (emerald), helaas kan ik geen foto toevoegen, zie website/Google. De laarzen die ik ontvangen heb zijn pikzwart en lijken qua kleur niet in de verste verte op de foto. Zij geven aan; wij hebben een filter over de foto heen gedaan maar het is wel zwart. Dit betekent dat ik geen retourlabel krijg en het uberhaupt niet mag retourneren van Bymusthaves want het is sale. Dit is oplichting. Ik wil graag een retourlabel om de schoenen te retourneren.
Ik had een leuk jasje gezien in de sale. Er waren nog twee maten s&l. Dus ik de L besteld. Wel gewoon bevestigingsmailtjes gehad. Ik was benieuwd wanneer die binnen kwam dus heb een live chat via de site gestuurd, wordt mij verteld dat het jasje niet meer op voorraad is. Ik zou een mail binnen moeten hebben gekregen met de uitleg, NIET GEHAD. Ook mn geld is nog niet terug gestort (dit zou blijkbaar 2 a 3 dagen kunnen duren). Als iets niet op voorraad is zou je het niet moeten kunnen bestellen en laat staan betalen!!!! Nogal teleurstellend dit...
30 september retour op de post gedaan 2 oktober daar aangekomen Tot op heden nog steeds niet alle retourgestuurde artikelen gecrediteerd! Na 5x contact opnemen weet ik nog niets anders dan dat er "problemen" waren.
Hi Monique, Bedankt voor je review. Allereerst erg vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Ik heb het nagekeken in ons systeem en zie dat je factuur inmiddels is aangepast door ons. Ondanks je vervelende ervaring met By Musthaves, hoop ik je nog een keer terug te zien bij By Musthaves. Met vriendelijke groet, By Musthaves
Zelfs die ene ster is te veel! Ik heb dinsdag een bestelling geplaatst die zogezegd verzonden is. Op de track&trace code staat dat de bestelling nog altijd door hun wordt klaargemaakt. Dit klopt niet! Dit staat er al 5 dagen! Als ik hun vraag op facebook, e-mail hoe het zit met de verzending, worden mijn berichten gelezen, maar word ik gewoon genegeerd en geblokkeerd! Schandalig en respectloos! Als ik mijn pakketje niet aankrijg, onderneem ik verdere stappen! Mijn track&trace is mijn bewijs! Moest ik het nog aankrijgen, ga ik mijn bestelling filmen als ik het opendoe en als ik het terugstuur. Zij zijn nog in staat om te zeggen dat het artikel beschadigd is om zo hun zakken te vullen en het geld niet te moeten teruggeven! Foei foei! By Musthaves: u zou zich diep moeten schamen! Klantvriendelijkheid is hier ver te zoeken!
In oktober een bestelling gedaan bij By Musthaves. Mooie website, leuke kleding. Twee blousjes besteld. Nu, na een maand, zijn de blousjes er nog steeds niet. Op email wordt niet gereageerd. Via Instagram wel (erg snel) maar er komt geen oplossing. Ik moet gewoon wachten, wordt me verteld. Ik zou nooit meer iets bestellen bij By Musthaves. Erg jammer.
Wat een vreselijk bedrijf! Kleren zien er leuk uit voor mooi prijsje ook. Maar als je wat retour stuurt begint het probleem. Bij een eerste bestelling heb ik wat retour gestuurd. Het duurde 28 dagen voordat ik mijn geld terug had, na 3 telefoontjes en 5 mailtjes. Ik dacht, zal wellicht een foutje zijn. Weer wat besteld met de glamourcode. Setje dat ik had besteld was beschadigd. Ik heb dit op de retourbon gezet en wilde mijn geld terug. Vandaag de dag nog steeds niks gehoord (21 dagen later).
Hi Rianne, Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor het plaatsen van deze review. Ik vind het erg jammer om te horen dat je zo ontevreden bent over onze webshop en bied hiervoor mijn oprechte excuses aan. Om het op te kunnen lossen ontvang ik graag een mail van je naar [email protected] met daarin je ordernummer (0002..) Uiteraard wil ik er alles aan doen om jouw als klant zo goed mogelijk te helpen. Liefs, By Musthaves
Snelle verzending en levering! Had contact met ze opgenomen omtrent een retourzending en een nieuw te bestellen jasje, kreeg per direct een kortingscode voor verzendkosten gemaild! Super service! En volgende dag het jasje al in huis. Werd aan telefoon ook netjes en vriendelijk geholpen.. Zal dit bedrijf ckr aanraden bij vriendinnen
Hi Nathalie, Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service, dit waarderen wij enorm! We hopen je dan ook snel terug te zien bij By Musthaves. Hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, By Musthaves
Wat 1 van mijn lievelingshops was veranderde in een grote teleurstelling.. Ik heb nog nooit klacht ingevuld en heb dut ook nog nooit mee gemaakt met eerdere webshops. Pakketje geretourneerd. Heeft een week bij de servicepunt gelegen en personeel is het gewoon niet op komen halen!! Hierdoor is het weer teruggestuurd naar mij. En moet ik dit opnieuw versturen. (Terwijl dit niet nodig had geweest en de fout bij de winkel ligt). Ander pakketje ligt ook bij servicepunt (nu al bijna een week). Dat het een keer gebeurd oke, maar laten jullie dit nu echt nog een keer gebeuren? Belachelijk slechte communicatie. Wordt niet gereageerd op mails, telefonisch slecht te bereiken en zelfs app berichten hebben geen effect.. Ik ben niet van plan om de kleding te gaan betalen, terwijl ik bewijs heb dat ik het (optijd) heb geretourneerd. Tip: - Begrijpelijk als het druk is, maar laat tenminste even weten dat je er mee aan de slag gaat. Hierdoor voelt een klant zich gehoord. - En stel iemand aan die de pakketjes ophaalt, want daar gaat blijkbaar iets goed mis! Erg jammere ervaring, wat leidt tot geen vertrouwen meer hebben in de service. Jammer, ze verkopen leuke dingen. Maar ik durf gewoon niks meer te bestellen nu.. Conclusie: een klant kwijt. Erg spijtig.
Goedemiddag, Wat vervelend dat uw retourzending en de communicatie op deze manier verlopen is. Onze oprechte excuses hiervoor. In de retour instructies kunt u het stappen plan vinden over hoe u een retour terug stuurt. Tijdens het maken van een label is het belangrijk dat u kiest voor de optie thuis, op deze manier word uw retourzending niet afgeleverd bij een DHL service punt maar bij ons adres. Het is belangrijk dat u deze optie kiest want wij halen de pakketten niet op bij een DHL service punt. Ik begrijp dat uw retour nu buiten de 14 dagen retour termijn valt. Dit is verder geen probleem, we zullen uw retour alsnog in behandeling nemen zodra we deze ontvangen hebben. Als u nog vragen heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. We helpen u graag verder. Liefs, By Musthaves
By Musthaves plaatst “win” acties op Facebook. Om kans te maken om te winnen moet je een goede beoordeling achterlaten. Dit zegt sowieso al heel wat over een “bedrijf”. Ze verzenden een bestelling heel laat net zoals de retourverwerking. (Een retourverwerking duurt maximaal 14 dagen, maar ik wacht al bijna een maand op mijn geld) Ze reageren ook heel laat of bijna niet meer op je als je negatief bent, wat niet anders kan! Koop niet bij By Musthaves, oplichters!
Beste Elise, Wat vervelend om te lezen dat uw ervaring bij ons op deze manier verlopen is. Wij willen hier graag onze oprechte excuses voor aanbieden. Wij kijken graag even met u mee waar het mis is gegaan met uw retourzending. Helaas zijn uw gegevens niet bij ons bekend, zou u contact met ons willen opnemen via de klantenservice? We zullen dit dan voor u oplossen. We horen graag van u. Liefs, By Musthaves
Hi klanten van bymusthaves.com, Zoals velen van jullie hebben wij ook een bestelling geplaatst bij bymusthaves.com, een retour verstuurd, en vervolgens geen contact meer gekregen met het bedrijf. Na vele contactpogingen hebben wij, twee juristen, besloten verdere stappen te ondernemen. Mocht je je bij ons aan willen sluiten, dan kan dat door je ervaring, inclusief naam, te ontvangen bedrag en besteldatum te mailen naar dijkhuis.hafkamp @ gmail.com Wij zullen vervolgens juridische stappen ondernemen om zo de gezamenlijke vordering terug te krijgen, uiteraard kosteloos. We horen graag van jullie!
Goedemiddag, Wat vervelend om te lezen dat uw retour zending op deze manier is verlopen, graag willen wij onze excuses hiervoor aanbieden. Wij begrijpen uiteraard dat dit erg vervelend is. Wij verwerken de retouren binnen 14 dagen na ontvangst. Wij storten dan het geld terug of passen de factuur aan bij Klarna. Ik ben bang dat er bij jullie retour iets mis is gegaan. Wij zoeken graag met u mee waar het mis is gegaan zodat wij de retour kunnen verwerken. Helaas zijn uw gegevens niet bij ons bekend. Zou u deze willen doorgeven via de klantenservice? Liefs, By Musthaves
Bij mij is het glas eerder half vol dan half leeg. Ik ben een persoon die ook sneller een positieve review zou delen dan een negatieve review. Helaas rest mij nu niets anders dan Bymusthaves uit Kampen (niet te verwarren met the musthaves uit Zeewolde) een zeer slechte review te geven. Ik had 8 artikelen besteld. Waarvan ik uiteindelijk 4 ontvangen heb. Op de bon waren er 4 artikelen doorstreept. Daarom gemaild: 1 maal reactie ontvangen dat artikelen er niet waren en ik kreeg geld terug (Ik heb helft geld toen ontvangen). Daarna nog 2/3 maal gemaild en hierop heb ik geen enkele reactie meer ontvangen. Gebeld: maar telefoon werd niet opgenomen (meerdere malen geprobeerd). De 4 artikelen die ik niet ontving stonden later binnen de 2 maanden dat ik met deze zaak bezig ben geweest ineens weer online in mijn maat en duurder dan ik ze gekocht had. Ze waren niet meer leverbaar? Wrs. retour gestuurd maar dan nog. Na 2 maanden heb ik via chat nog mijn laatste geld ontvangen. Chat ook niet tevreden over om 15 uur chat gestart...kreeg af en toe reactie tussendoor...17 uur offline (werktijd zit er dan op). Volgende ochtend pas reactie...ik heb mijn geld terug gekregen (na 2 maanden). Tip: Check Kiyoh op de data van 20 en 21 augustus toen was er een winactie op facebook voor positieve reviews op Kiyoh daarom is dit cijfer ook zo hoog. Tip: *Verbeter: klantenservice. *Wees eerlijk en probeer mee te denken met je klant *Reageer op de mails *Excuseer je als iets misgaat dan heeft de klant het gevoel dat zij gehoord wordt Ik weet dat er jonge meisjes werken hun neem ik niets kwalijk. Maar eigenaresse van bymusthaves neem je verantwoordelijkheid. Ik leer mijn kinderen ook om iedereen met respect te behandelen en ik hoop dat deze review een bijdrage levert zodat bymusthaves hun klanten ook meer met respect gaat behandelen.
Beste Jessica, Wij vinden het erg vervelend om te lezen dat uw ervaring met onze webshop op ze manier is verlopen. Graag zouden wij hiervoor ook onze excuses willen aanbieden. We begrijpen dat het erg vervelend is verlopen. Wij hebben een storing gehad in ons voorraad systeem en op onze website. Hierdoor waren de items wel bestelbaar maar helaas, deze bleken achteraf toch uitverkocht te zijn. Om die reden hebben wij de gehele bestelling niet kunnen versturen. Bedankt voor de tips. Wij zullen deze absoluut meenemen in de toekomst zodat dit niet weer zal gebeuren. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Liefs, By Musthaves
3 truien besteld bij bymusthaves. 2 truien waren na 1 x dragen al kapot op de naden. En niet een klein beetje, de gaten vallen erin ! Mail gestuurd naar de klantenservice want telefonisch zeer moeilijk bereikbaar. Afwachten hoe het opgelost wordt. De andere trui was erg klein. Was maat L maar viel zeker als een S. Waadoor ik hem maar aan mijn dochter heb gegeven. Geen mooi materiaal geen mooie kwaliteit.....voor mij geen bymusthavrs meer.
Beste Anna, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met uw aankoop, onze excuses hiervoor. Wanneer u een mail heeft gestuurd naar onze klantenservice met een foto van het defecte item zullen wij u een gratis retourlabel versturen. Hiermee kunt u de items kosteloos retour sturen. Wij kunnen tevens ook een vergoeding aanbieden als u het item graag zou willen houden. Zou u contact met ons willen opnemen? Wij kijken graag met u mee naar een passende oplossing. Liefs, By Musthaves
Retour zenden is slecht. Je moet een mail sturen naar een e-mailadres. Daarna krijg je een onoverzichtelijke mail terug met instructies. Verzendkosten zijn voor jezelf. Alle stappen gevolgd, verzendkosten betaald en krijg het pakket vervolgens weer terug gestuurd. Dhl kan er niks mee. Hun kunnen er niks mee. Dus nogmaals het pakket moet versturen met de nodige verzendkosten. 11 euro in totaal kwijt voor helemaal niks. Ik bestel hier dus nooit meer wat!
Goedemiddag, Wat vervelend dat uw retour op deze manier is verlopen, we begrijpen dat dit frustrerend is. Het klopt inderdaad dat uw online een label kunt aanmaken via de website van DHL. Bij de ontvanger kunt u onze gegevens invullen, en bij de afzender die van u zelf. Als ik goed begrijp is dit niet helemaal goed gegaan, en is de zending terug bij u bezorgd. Wij kunnen helaas niet inzien waarom dit mis is gegaan, wij adviseren dan ook om contact op te nemen met DHL hierover. Zij kunnen u hiermee verder helpen. Wanneer dit een fout vanuit ons betreft zullen wij deze uiteraard recht zetten. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de klantenservice. Liefs, By Musthaves
Bestelling werd een paar dagen te laat verstuurd. 3 items besteld, waarvan er maar 2 opgestuurd zijn. Voorraadsysteem klopt niet + ze kunnen de levertijden niet waar maken. Ik heb dit soort problemen nooit bij andere webshops, ik ga hier niet meer bestellen
Beste Liza, Wat vervelend om te lezen dat uw bestelling op deze manier verlopen is, onze oprechte excuses hiervoor. We begrijpen dat dit erg vervelend is. Op het moment dat u uw bestelling plaatste stond op de site dat het artikel op voorraad was. Helaas is dit door een fout in het systeem niet goed gegaan. Het item was niet op voorraad en hierom is de bestelling geannuleerd. Het bedrag incl. verzendkosten is inmiddels teruggestort/aangepast op uw factuur. Wij hebben u hierover geïnformeerd via de mail, is deze misschien in uw spambox terecht gekomen? Ik vertrouw erop u voldoende te hebben geïnformeerd. Liefs, By Musthaves