Altijd fantastische kleding en service!

Super leuke webwinkel en super leuke meiden. Service is super! Als ik vandaag bestel heb ik het morgen binnen! De kleding kwaliteit is goed en verkopen super leuke kleding! Love it

Goede producten, goede service

Bymusthaves.com levert kwalitatief goede producten, ze leveren snel en hebben altijd een breed assortiment! Op Facebook en Insta altijd een leuke interactie met de klanten en reageren snel op vragen. Kortom, ik shop hier erg graag!

Super gave kleding

Altijd de leukste en nieuwste mode. Zoals de naam al zegt, echte musthaves!

Keuze is reuze, voor ieder wat wils!

Superleuke webshop, altijd up to date en frisse uitstraling! Van een supergaaf jurkje tot heerlijke truien en vesten in vele gezellige seizoenskleurtjes. Levering is top, communicatie is prima! Ga zo door! ❤️

Super snelle levering! En altijd leuke acties! Zeker een aanrader om hier leuke dingen te bestellen!!!

Boven verwachting goed en snel

De sale van de jassen, 50% korting, ik heb er meteen 2 besteld. Ik had verwacht dat t wel even zou duren door de feestdagen drukte maar had beide jassen al 1 dag later én de kwaliteit top dus boven verwachting ben ik erg tevreden!

Geweldige kleding en service

Vaak genoeg bij by musthaves besteld! Zoveel leuke kleren, keuze genoeg. En nog een + punt dat je het de volgende dag al in huis hebt ! Ik blijf hier bestellen......

Super!!

Jullie doen het hardstikke goed! Leuke items. verzenden gaat super snel service is gewoon helemaal top! Ga zo door !!

Geweldige blijmakertjes van superkwaliteit met een goede service!

Ik bestelde al verschillende keren bij By Musthaves. Iedere keer werd er snel geleverd en was ik superblij met de kleren. Ik draag de kleedjes heel vaak, ze worden dus vaak gewassen, en nog steeds zien ze er supergoed uit!

Goed!

Suuuuper leuke dingen bij deze webshop!

Top service!

Ik heb al een aantal keer wat bij jullie besteld en elke keer is de levering super snel! Fijne en goede kwaliteit producten. Bestel graag bij jullie!

Super snelle levering en super leuke dingen.

Ik had een lekkere warme jurk besteld. Die kreeg ik snel binnen. En hij zit echt heerlijk! Draag hem heel graag en vaak. Bedankt!

Super leuke kleding en kwaliteit helemaal top!! Al diverse keren besteld... In 1 woord geweldig

Trendy kleding voor een leuke prijs

Prijs/kwaliteit verhouding erg goed en supersnelle levering. Zeer tevreden klant!

Super leuke winkel met hele mooie kleding en goede service!

Super leuke items bij jullie gekocht, altijd wat leuks bij jullie te vinden en geweldige service altijd. Een echte aanrader!!

Geweldig zoals verwacht!

Voor de kerst een prachtige kanten jumpsuit besteld! Voor het tekenen van mijn voorlopig koopcontract, voor de kerst en voor kerstviering in zorg op mijn pg afdeling. De jumpsuit was voor alles perfect en netjes! Zeker aan te raden! kreeg overal complimentjes!

Super leuke kleding i love it

Bymusthaves :: Ik ben dol op jullie setjes. Ik vind dat jullie super leuke combinaties verkopen en dat het goed uitgebeeld word online..Top! Ik ben tevreden met mijn kleding. I love de sale acties ik ben dan altijd super veel aan het scrollen voor weer wat leuks te kunnen scoren.. Nu zag ik de winactie en besefde dat ik al veel eerder een revieuw had moeten schrijven hihi. Bye girls.

Hippe, Top, kwaliteit kleding!!

Super prachtige kleding, iedere keer weer. En geregeld ook. Ik bestel geregeld en ik zou iedereen dit aanraden.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en echte mode!

Ik volg al een hele poos bymusthaves via facebook en telkens word ik zeker in de verleiding gebracht om iets online te bestellen. De kleding stijl spreekt mij ontzettend aan en tot nu toe ben ik nog nooit teleur gesteld! Ik heb tot nu toe geen enkele slechte ervaring meegemaakt bij Bymusthaves en eerlijk is eerlijk, waar mensen werken worden ook fouten gemaakt! Dat is overal zo, ik heb dat echter zelf nog nooit ervaren hier! Vriendelijke klantenservice, goede kwaliteit! Actuele mode en zeker 100% betrouwbaar. Ik beveel Bymusthaves zeker weten aan!

Snelle en prima levering.

Makkelijk om te betalen en de orders die ik zette waren steeds op tijd.

Super leuke webshop

Ik heb hier al eens eerder besteld en altijd snel in huis. Ook als ik jullie bericht krijg ik altijd netjes antwoord. Super leuke kleding

Heel mooie kledinglijn

Hele mooie kleding voor de moderne vrouw ! Mooie kleuren en modellen! waar iedereen zijn keuze wel kan bij vinden Doe zo verder ! Groetjes carine Adriaenssens

Zulke leuke kleding, ze gaan goed met de kleding mode mee maar hebben wel hun eigen draai bij de kleding!

Prachtige webshop

I LOVE BY MUSTHAVES! Helemaal weg van deze webshop, prachtige kleding, en super service! Altijd de volgende dag in huis, en retourneren gaat ook altijd goed. Vandaag weer een mooie bestelling gedaan.

Top bedrijf, goede service en hele leuke kleding

Goede Service Leuke kleding. Soms snel uitverkocht maar gelukkig meestal later nog weer te bestellen

4 Haatlanderdijk

Kampen 8263 AR