Toppie

Goede website. Snel te vinden. Goede communicatie. Alles goed verpakt en op tijd geleverd,

Geweldig!

Ik ben erg tevreden. Snelle verzending en goed verpakt. Helaas was 1 item gebarsten, maar na een mailtje werd er meteen een oplossing voorgesteld. Ik mocht kiezen tussen geld terug of ze zouden een nieuw item opsturen. Ik heb gekozen voor een nieuw item en ook die was super snel in huis! Ik ga hier zeker vaker bestellen! Communicatie was ook echt top. Snelle reactie op mail en erg vriendelijk.

• Prijs

Ik ben dol op goede kwaliteit geurende kaarsen, die verkoopt Outletduiven.nl en dan ook nog eens met stunt prijzen

Supersnel

Heel fijn, snel geregeld en ontvangen, voor herhaling vatbaar!!!

• Prijs

Snel, netjes en heel goed verpakt

slechte website

diverse dagen bezig geweest om iets te bestellen. op den duur maar gebeld. lag blijkbaar aan de minimale hoeveelheid . maar ja het was het waard.

• Prijs

makkelijk bestellen, goed verpakte levering

Blij mee, goede prijs voor mooie producten

• Prijs

Snelle service en goed verpakt bezorgt. Super!

Netjes en snel geleverd

Alles netjes en snel geleverd goed gepakt zodat alles perfect is overgekomen. Vandaag besteld morgen in huis.

• Prijs

supergoede service, goede communicatie, en leuke produkten

ben heel blij met mijn riviera maison borden en schalen de yankee candles ruiken heerlijk echt superblij met deze website, al heel wat kadootjes weggesleept. er word altijd in oplossing gedacht en dat vind ik heel positief

Goede service.

Snelle en goede service. Snelle reactie van klantenservice. Snelle levering!

• Prijs

Artikelen niet volledig compleet. 4 eetkamer stoelen gekocht, er ontbraken schroeven om de zitting op het frame te monteren. Tevens enkele dopjes onder het frame niet aanwezig. Gelukkig zelf wat materialen thuis en zelf maar opgelost, werkt denk ik sneller als mailen, bellen en retourneren. Wel een mooi product voor deze prijs!

Mooie producten Voor goedkope prijs

Snel en goedkoop!

Ik zocht via Google op aanbiedingen en kwam hier terecht. Mooie prijzen en snelle levering, top!

Goed snelle levering

Mooie klok gekocht, voldoet aan de beschrijving. Doordat de bevestiging van mijn bestelling in de junk e-mail box was terechtgekomen begreep ik niet waar mijn bestelling was. Door de klantenservice geattendeerd op mijn ongewenste e-mail box en daar vond ik de correspondentie. Snelle levering en veilig verpakt!

• Prijs

Snelle bezorging goede service mooie prijs

Heerlijke producten voor een leuke prijs zeer tevreden!

👍

👍

Gewoon prima geregeld

Snel bezorgd in deze coronatijd!

• Prijs

Alles netjes en snel geleverd en goed verpakt.

• Prijs

Netjes geleverd Goed verpakt goede service

• Prijs

Goed en zeer snelle levering

Goede informatie van product goedkoop en snelle levering

Netjes en verzorgd geleverd

Alles was netjes en verzorgd geleverd en de klanten Service was netjes en duidelijk

👍🏻

👍🏻

Super snelle service

Snel geleverd en goed verpakt

• Prijs

Snelle levering, goed ingepakt. Producten waren goed.

Lithograaf 9

6921VA Duiven

0316-820240

Over Outletduiven.nl

Outlet Duiven is de outlet winkel met alles voor in huis! Bij ons vindt je de grote interieur merken als Riverdale, Rivièra Maison en PTMD met kortingen tot 70%. Maar ook de mooiste dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ben je op zoek naar nieuwe (woon)accessoires voor een landelijk, stoer, industrieel, klassiek of romantisch interieur?