Uitstekend!!!!!

Mijn bestelling zeer snel ontvangen,prima verpakt en alle badhanddoeken van RM in TOP CONDITIE!! Heel erg BLIJ mee.

Een fijne webshop

Na telefonisch te hebben geïnformeerd naar hun voorraad, nesteldrang ik vier rotan eetstoelen. De stoelen had ik binnen 4 dagen in huis en wij zijn super tevreden.

• Prijs

Netjes verpakt en verzonden !

Wel later geleverd dan verwacht Na 3 dagen.

Ik ben enorm tevreden!

Outletduiven verleent fantastische service: super prijzen, snelle levering, alles goed ingepakt. Kleine minpunt voor de site van outletduiven - werkte traag en dat was beetje vervelend.

Top ervaring

Ik was in de winkel gewenst. Had geurstokjes gekocht. Maar toen ik eenmaal thuis was en de stokjes in de kamer had gezet kon je de heerlijke geur nagenoeg direct al ruiken en kreeg ik er spijt van dat ik niet meerdere had gekocht. Op de webshop vond ik ze niet maar via goede mailcontact heb ik er nog 2 kunnen bemachtigen!!

Prima winkel

Prima winkel. Snelle bezorging. Voor herhaling vatbaar.

• Prijs

Ontving de juiste schaaltjes Blij mee

Goede levering, goede kwaliteit

Goede kwaliteit

• Prijs

super bedrijf!Snelle levering en keurig verpakt!

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst.wat een snelle levering en wat was alles netjes verpakt!Echt ga zo door!Jullie krijgen van mij een dikke 10!

• Prijs

Ik heb een aantal rotan eetstoelen online besteld. Voor de zekerheid heeft men nog even contact opgenomen om te vragen of het de bedoeling was dat het in deelleveringen geleverd moest worden. Dat was inderdaad het geval. Snelle levering, Producten zijn goede kwaliteit, goede prijs en vriendelijk personeel.

Altijd super snel binnen en top ingepakt . Er blij met outlet Duiven

Gewoon goed

Voordelig en snelle levering

• Prijs

Altijd prachtige spullen voor mooie prijzen! Service is ook prima als er eens iets niet klopt.

• Prijs

Ik heb een etagère besteld bij hun en super snel is bezorgd en ook compleet. Fijne en betrouwbare bedrijf, ik zal zeker weer bij hun bestellen en ook verder mijn fam en vrienden informeren.

Tevreden

Prima service heel erg blij met mijn aankoop .van de bestelde kunstbloemen een schitterend bloemstuk gemaakt.

Zeer goede service

We werden op ons wenken bediend en naar tevredenheid is alles afgewerkt.

• Prijs

Echt een perfecte bedrijf aanrader

Super service

Toen onze lamp, besteld bij deze outlet na enkele maanden niet meer werkte (kan altijd weleens gebeuren) kreeg ik onmiddelijk reactie op mijn mail met excuses, keuze vervangende lamp of geld terug en een franco retourlabel. Uiteraard gekozen voor vervanging en enkele dagen na retour defecte lamp al een nieuwe in huis. Wat een geweldige service. Dank Outlet Duiven.

• Prijs N.v.t.

Matig

Product bevatte veel krassen

Super slecht werkende site

1 bestelling was fout gegaan. Ik meteen mail gestuurd. Geen reactie. Spullen dubbel ontvangen. Geen contact mogelijk

• Prijs

Goed verpakt,snelle levering kortom ik ben tevreden!

Ik ga er zekers nog eens bestellen.

• Prijs

Een echte outlet met echte korting.

Ik was op zoek naar waxmelt van Village Candle. En zie daar Outletduiven had ze nog, ook nog eens met een mooie korting.

Prima.

Mooie spullen en goede en snelle bezorging.

• Prijs

Heel er blij met aankoop

Hele snelle levering met korting spullen gekocht.

Snelle service,

Servies keurig ingepakt en snel verzonden!

Lithograaf 9

6921VA Duiven

0316-820240

Over Outletduiven.nl

Outlet Duiven is de outlet winkel met alles voor in huis! Bij ons vindt je de grote interieur merken als Riverdale, Rivièra Maison en PTMD met kortingen tot 70%. Maar ook de mooiste dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ben je op zoek naar nieuwe (woon)accessoires voor een landelijk, stoer, industrieel, klassiek of romantisch interieur?