Goede deals, goede levering

Mijn droomstoelen gekocht voor een top prijs. Erg blij mee! Ook fijne customer service. Producten waren goed verpakt en in uitstekende staat.

Leuk assortiment

Precies zoals het hoort

Precies zoals het hoort

super!

Mooie producten, goede service als er iets fout gaat!

• Prijs

Snelle levering en goed verpakt

Fijne communicatie

Snelle en goede service

Ondanks problemen met de betaling via de website snel en goed geholpen door het personeel, erg blij met de aankoop en voor een zeer goede prijs!

GRANDIOOS met hoofdletters

ik heb 4 eettafel stoelen besteld omdat dit de stoelen waren die ik in gedachte had.... de stoelen waren vrij gauw binnen, en zijn uitstekend afgeleverd door post.nl.mag ook benoemd worden ... ik heb de stoelen on elkaar gezet en ze zijn prachtig....ik raad ook bij familie en vrienden deze site en bedrijf aan...in een woord TOP

Super snelle levering

Uitstekende service

Snelle levering , vriendelijk personeel

• Prijs

Geweldige producten en snelle levering

Ik bestel al jaren online, en de producten komen altijd veilig en zoals weergegeven op de site aan. Nog.nooit teleurgesteld

Snel en correct

Artikel zoals beschreven. Ophalen in de winkel verliep heel soepel.

• Prijs

Goede, nette en snelle service!

Mijn bestellingen(meestal kaarsen) Komen altijd helemaal netjes beschermd ingepakt binnen! Top! Wel jammer dat 1 van mijn kussentjes beschadigd binnen kwam! Email gestuurd maar geen reactie terug gekregen! Beetje jammer! Verdere service prima!

Geen goed product omschrijving

Glazen besteld van 13 cm, uiteindelijk glazen binnen gekregen van 10 cm

Zeer onklantvriendelijk

Het product was op de foto zo slecht te zien, dat het niet volgens verwachting was. Vervolgens werd mijn klacht niet gehonoreerd en werd mij geen tegemoetkoming in de kosten aangeboden voor retourneren. Ik hoop hier nooit meer.

• Prijs

Grote keuze, uitstekende service!

Prima ervaring. Goede keuze. Snelle levering en correcte oplossing van probleempje.

• Prijs

Prijs kwaliteitvverhouding is prima,leuk geshopt on line

Ik had een opberg glazen kistje besteld,kreeg een ander kistje toegestuurd wat achteraf ook prima was. Heb hierover contact opgenomen en hierover goede mailwisseling gehad,als ik het alsnog niet wilde hebben ,regelden jullie het,dus prima service.

• Prijs

snelle levering en goed product

wat een mooie fijne website en snelle levering. En ook nog voor goede prijs

Perfecte levering

Alle kaarsen keurig verpakt en ook de doos zelf nog eens, uiteraard wel milieuvriendelijk. Chapeau!

• Prijs

Super snelle levering en prachtig product

Salon tafel besteld (industriele look met 3 tafeltjes) goedkoper dan elders en super mooi! Aanrader

• Prijs

Ik kon jullie winkel niet en kwam per ongeluk op jullie site wat een mooie assortiment en dan die prijzen .Gelijk besteld en binnen no time had ik alles binnen.Ik ben zeer tevreden

• Prijs

Snelle levering, artikel zelf viel ietsje tegen vanwege de stof. Maar bevalt on praktijk heel goed

Gewoon hartstikke goed

Duidelijke website, besteld en snel binnen.

Supergoede aankoop Lampen

Heel goedkoop, heel mooi, heel snel en heel goed verpakt. Heel erg blij met deze BePureHome Bubble lampen.

Uitstekend.

Vriendelijk personeel bij extra vraag en mooie producten.

Lithograaf 9

6921VA Duiven

0316-820240

Over Outletduiven.nl

Outlet Duiven is de outlet winkel met alles voor in huis! Bij ons vindt je de grote interieur merken als Riverdale, Rivièra Maison en PTMD met kortingen tot 70%. Maar ook de mooiste dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer. Ben je op zoek naar nieuwe (woon)accessoires voor een landelijk, stoer, industrieel, klassiek of romantisch interieur?