Netjes

Snelle levering Netjes verpakt Kortom.zeer tevreden

Na mijn bestelling van 3 kledingstukken voor mijn moeder werd ik gebeld door een van jullie medewerkers, hij twijfelde of de bestelling wel klopte omdat een maat afweek?! Ik had me vergist inderdaad, hoe zorgvuldig, attent en lief !!!

geweldige service

Besteld en nog even gebeld voor de zekerheid. Werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Dat voelt gelijk al goed! Was de volgende dag al binnen. Keurig verpakt! Ik ben zeer tevreden over mijn eerste bestelling!

Goede snelle levering en kwaliteit

Goede kwaliteit kleding wat ik bestel voor mijn schoonmoeder en in verleden ook voor mijn schoonvader De kleding gaat mee met de was van het verpleeghuis maar blijft goed van kwaliteit, makkelijk draagbaar

Prima !

Uitstekend geholpen. Snelle bezorging.

klasse

Had voor het eerst bij jullie besteld..lijkt perfect de broek past goed (klasse) Binnen kort zal ik meer bestellen en een vlotte levering

Prima en goede retourservice

prima , maar de pijp wijdte van de broek onderaan vermelden zou fijn zijn

Helaas niet in korte maten verkrijgbaar Was ongeveer 9 cm te lang Verder prima

Goede collectie en vlotte afhandeling van de bestelling.

Lanco heeft een leuke collectie van goede merken. Mijn eerste bestelling verliep probleemloos, dus ik ga zeker terugkomen.

Heel tevreden

Daar het mijn eerste kennismaking was ben ik tevreden voor van de snelle service. Spijtig viel de maat te groot uit, onmiddellijk teruggestuurd en hoop dat het omruilen even vlot verloopt dan de eerste levering

Helaas moet ik het artikrl terugsturen omdat mijn vader plotseling is overleden

Snel geleverd, pantalon voor mijn moeder besteld, alleen jammer, ik heb het terug gestuurd, de broekspijpen waren te kort. Kwaliteit was goed.

Ik heb voor mijn vader een trui besteld die ik heel mooi vind. Helaas kreeg ik een telefoontje dat de trui niet meer op voorraad was. Ik kreeg een alternatief aangeboden en ik mocht kiezen of ik die wil of dat ik het bedrag terug kreeg. Ik heb voor de trui gekozen en daar heb ik geen spijt van gehad. Ik vind de kwaliteit van de kleding zeer goed en ook hoe het verzonden word heel netjes. Ik ga hier zeker vaker een bestelling plaatsen.

Het bestellen verliep goed en de service was prima.

Ik heb 2 dikke ribbroeken voor mijn schoonvader besteld. De broeken zien er goed en mooi uit. Echter blijkt dat ze erg veel stof en pluisjes aanhangen. Misschien heeft u voor mij nog een tip om daar iets aan te doen.

Super mooie broeken met elastische band

Ik zocht voor mijn vader makkelijke broeken om nog zelf aan te kunnen doen ivm zijn Parkinson. Mooie kwaliteit en zitten ook erg netjes . We hebben er nog twee bij besteld.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding.

de kleding is prima Goede kwaliteit en prima levering Alles netjes ingepakt

Prima ervaring met uw winkel.

Snelle levering na de bestelling, goed verpakt, in een niet al te grote doos, retourzending snel verwerkt en bedrag al terug ontvangen.

goed product, levering duurde wat lang, en ik miste een retourbon bij de zending. verder was alles prima.

Mooie broek voor mijn vader

Vlot geleverd

Mijn ervaring is heel goed.

Goede service, netjes verpakt en een mooie broek.

Toen ik advies wilde werd ik telefonisch heel aardig te woord gestaan. Er werd met mij meegedacht, heel fijn! De broek met elastische band was voor mijn lange vader nog te kort, maar nu de zoom uitgelegd is past hij. In het verpleeghuis kreeg hij veel complimentjes!

Broek met elastische taille voor mijn moeder gekocht en staat haar perfect. Maten kloppen en super goede kwaliteit. Kijken al uit naar een volgende aankoop.

Eerste maal besteld en zeer tevreden

Tevreden

Snelle levering, en keurig verpakt! Mooie kwaliteit

Oerdijk 19 A

7433 AE Schalkhaar

Over LANCOmode

Lancomode is de online speciaalzaak op het gebied van seniorenmode. U vindt bij ons vlotte, eigentijdse maar ook klassieke seniorenmode van merken als Erfo, Setter, Rabe, Barbara Lebek, Micha, Sensia Frank Walder, Meyer broeke, Chris Cayne, Pastunette en meer. Elk seizoen presenteren wij meerdere collecties met frisse modieuze kleuren. Naast de webshop hebben wij fysieke winkels in Schalkhaar (nabij Deventer en Apeldoorn)