Snel, prima kwaliteit, gunstig geprijsd

Pakket was bij bezorger geknikt; kreeg per omgaande nieuwe plaat geleverd

Snelle verzending en super service

Snelle verzending en een super service. Snel mailcontact en goed geholpen

Makkelijk bestellen, snel bezorgd

Makkelijk om een kentekenplaat te bestellen. De volgende dag ook al in huis, prima geregeld!

vergissing netjes opgelost

Letter verkeerd op kentekenplaat, oorzaak onduidelijk zeer coulant en snel opgelost!

Betrouwbaar en snel

Kentekenplaat besteld voor een verjaardagsfeest afgelopen weekend. Binnen een dag in huis. Mooie plaat ook, de jarige was er in ieder geval heel blij mee. Dankjewel KentekenplaatOnline!

Is de eerste keer en alles ging goed prima naar tevredenheid

Ik heb de kentekenplaat besteld en werf snel aan geleverd.in alle tevredenheid.

Wij hadden een beschadigde plaat gekregen. Toen ik dit meldde kreeg ik meteen antwoord dat ze een nieuwe gingen opsturen op hun kosten. Dit was dan ook op 3-4 dagen geregeld! Supertevreden over de klantenservice!

Mooie platen & snelle levering

Kentekenplaten zijn van zeer goede kwaliteit, vergelijkbaar met de kentekenplaten op de auto. De platen werden ook binnen 1 dag bezorgd, heel blij mee!

Voor 15:00 uur besteld, niet de volgende werkdag in huis

Donderdag voor 15 uur besteld, wordt pas op maandag bezorgd. Dat is niet volgens afspraak.

Mooie kentekenplaat

Mooie kentekenplaat. Kentekenplaat kwam iets later dan beloofd, maar dat lag aan de bezorgdienst. Goed en vriendelijk contact mogelijk. Zeer aan te bevelen

Top platen, top bedrijf!

We bestellen al enige jaren kentekenplaten (binnen onze vriendengroep) bij deze webshop en in al die jaren is het nog nooit tegengevallen. Snelle belevering, hoogwaardige kentekenplaten en de service is altijd uitmuntend.

Uitstekende service

Snelle levering, goed materiaal en hele fijne service toen er iets fout was gegaan met de bezorging.

Gave kentekenplaten

Twee nummerplaten met de namen van mijn kids besteld. Keurig netjes op tijd en ze zien er echt top uit, ben er zeer blij mee! Ga hier zeker vaker bestellen.

Mooie kentekenplaten en snel geleverd

Goede ervaring met kentekenplaatonline. Binnen 1 dag had ik mijn bestelde kentekenplaten in huis. Een rode en een blauwe, zien er beide erg mooi en strak uit!

Mooie kentekenplaten en snel geleverd

Snelle levering, niet duur en eerlijk bedrijf

Mooie witte kentekenplaat, snelle levering en prima service !!!

Superservice!

Zeer goed geholpen, juist omdat er iets mis ging met de bezorging, niet op tijd, kreeg ik gratis een nieuwe set opgestuurd! Dank!

Top bedrijf, snel geleverd

Altijd super goede service bij kentekenplaatonline.nl, nooit moeilijk doen, altijd snel geleverd.

Loze beloftes over tijdstip levering

voor 15.00 uur besteld=volgende werkdag in huis.......dus niet. donderdag 11.51 uur besteld= eerst dag te leveren MAANDAG

Mooie kentekenplaten, snel in huis

Mooie kentekenplaten met naam besteld bij kentekenplaatonline.nl. Makkelijk te bestellen en snel in huis. Ga zo door!

Prima.

Ik had een kentekenplaat besteld. Deze heb ik in goede orde ontvangen en hij is conform geleverd zoals gevraagd.

Burgemeester de Bekkerlaan 47

5421JM Gemert