Fast shipping, good service

They delivered the item fast, in good condition, and packaged just like a present.

Geweldig geholpen

Ik had een flesje zonnebrandolie besteld en deze bleek bij ontvangst te hebben gelekt. Dit gemeld en de volgende dag gelijk een reactie dat ik een korting van €10; kon krijgen op mijn volgende bestelling. Deze code werkte niet bij mij,weer gemaild en uiteindelijk was het gelukt! Bijzonder vriendelijk gegaan allemaal,kan niet anders zeggen. Top

Geweldig geholpen

Artikel goed, rare mail

Ik heb besteld bij cosmania, maar ontvang mail van info.lkxg.nl, dacht eerst dat het spam was. Ook het pakje was niet van cosmania en ook geen monstertjes erbij zoals altijd. Is cosmania overgenomen? De artikelen zijn, zoals altijd, prima.

Fijne producten, snelle levering

Fijne, goede producten. Na veel zoeken naar een goede huidverzorging ben ik eindelijk blij met de producten van Rodial. Een merk waar ik anders niet zo snel had gekocht. De levering is altijd netjes en snel. Je krijgt er altijd wel een tester bij van een leuk product.

Super Service!

I would and will totally place an order again! Quick shipping and the items are really nice wrapped up. Thank you!

mai arrivato il prodotto

ho ordinato una crema un mese fa e non mi è arrivata

• Ci consiglieresti? No

Gewoon goed

Voelt heerlijk zacht

Fijne winkel

Uitgebreid aanbod, mooie merken en goede prijzen. Lage of bijna geen verzendkosten, ook avondbezorging kosteloos door Budbee. Super!

Ik ben prima geholpen nadat een bezorging fout gelopen was.

Nadat een bestelling retour was gegaan omdat niet bezorgd bleek te kunnen worden, heeft de klantenservice dit prima afgehandeld in overleg met mij. Ik vind het prettig dat e.e.a. ook via WhatsApp geregeld kan worden.

Fijne producten, integer bedrijf

Zorgvuldig, zowel in de verzorging van de bestellingen als in hun selectie van producten. Fijn advies, ik voel me altijd bijzonder als ik een pakketje open doordat ik zie dat er aandacht aan is besteed. Er zijn vele webshops, Cosmania heeft vanuit mij een grote gunfactor door hun zorgvuldigheid.

great service

discovered Cosmania thanks to uk products that cannot find easily elsewhere and I'm happy with the detailed and clear presentation, competitive price and quick delivery

Heel goede producten,ik ben tevreden

Snelle levering, fantastische producten

Heel tevreden. Er miste 1 product, na 1 mailtje werd het nageleverd.

Altijd goed

Al jaren een zeer tevreden klant. Nog nooit teleurgesteld en altijd blij met de producten.

Cosmania is een erg prettige site. Altijd snelle levering en met lekker proefje.

Fantastisch!

Excellent service

I travelled to Amsterdam and ask to receive my order on arrival in Amsterdam. I collect the order on the central trainststionn@ Post NL. Quality products are well packed. Thanks, Yvonne! Dewald

Nooit teleurgesteld. Alleen make-up zal ikbijna nooit bestellen. Kleur kan je niet bepalen via de site

Hele fijne moisturizer met spf

Ik gebruik deze moisturizer al een paar jaar, en wil niks anders meer!

Goede producten, snel geleverd

Aanrader! Overzichtelijke site, goede info, spaarpunten, snelle en duurzame levering en altijd een klein extraatje in het pakket. Super fijn!

Top service.

Ik ben al jaren klant van Cosmania. De shop ken ik nog van Herenstraat, klein en gezellig winkeltje met persoonlijke aandacht. Onlangs kreeg ik een beschadigde levering. De klantenservice heeft me heel snel geholpen. Bedankt voor jullie vriendelijke service.

Bestel hier al jaren. Mooie producten en goede service.

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.