Snelle levering, persoonlijke service!

Iedere keer super tevreden

Bij iedere order kan ik alleen maar zeggen dat ik blij ben met de service, met de mogelijkheden te kiezen voor een snelle bezorging of dat het een dag langer onderweg mag zijn en daarnaast spaar ik nu ook punten. Ik kan het alleen maar aanraden bij jullie bestellingen te plaatsen!

Altijd goed

Goede service. Snelle verzending en mooie producten.

Zeer slechte kwaliteit

Wil er verder niet over uitwijzen.

Prima webshop

Snelle levering.

Fijne merken. Mooie webwinkel

Ik ken Cosmania al van de fysieke winkel in Amsterdam. Goede merken, vriendelijk kundig personeel. Nu is de webwinkel naar mijn idee hetzelfde.

Overall positive

Overall positive but one of the products I purchased had a different (misleading) image and description.

Mooie producten voor de gevoelige huid. Goede service! Altijd fijn

Fijne producten en goede en snelle klantenservice

Al jaren tevreden klant! Een zeer uitgebreid assortiment aan merken die lang niet overal te krijgen zijn. Een eventuele retour is snel geregeld. Wel jammer dat het retourlabel nog geprint moet worden, aangezien ik geen printer heb.

Super snelle levering en een erg uitgebreid assortiment. Ben er blij mee

Altijd de juiste producten

Zowel mijn dochter als ikzelf zijn vaste klanten, allebei een totaal andere huid, de ene droog en eerste fijne lijntjes en de andere helaas met stevige acne. Allebei vinden we steeds de perfecte producten. Superfijn dat er altijd hele uitgebreide beschrijvingen bij staan, zodat je een goede keuze kunt maken. Het klopt nl ook echt!

Zie onderstaand

Cosmania Advent Calendar besteld maar nog niet ontvangen dus kan ik (nog) geen oordeel geven.

Super producten, snel en mooi bezorgd

Super praktisch om al die mooie merken bij elkaar te hebben en eenvoudig te kunnen bestellen.

Snelle levering. In mooie duurzame verpakking. Met aandacht voor de ontvanger.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ik koop al enkele jaren producten bij Cosmania. Ze verkopen precies de producten waar ik gek op ben voor een goede prijs. Mijn bestellingen zijn altijd op tijd geleverd. Jammer dat de fysieke winkel weg is, personeel was altijd erg vriendelijk.

Goede eerste ervaring

Ik had nog nooit van Cosmania gehoord toen ik op internet zocht naar het merk Paula's Choice. Zij hebben dat en hadden een mooie aanbieding. Ik had hier en daar gelezen dat deze webshop "legit" is en ook een fysieke winkel heeft, dus ik durfde het wel te proberen. Ik kreeg mijn pakketje met 2 werkdagen thuisbezorgd, met een pakketdienst die ik nog niet kende, genaamd Budbee. Je kan ook voor een andere dienst kiezen trouwens. Alle spullen zaten er in, waren originele producten en er zat een leuk monstertje bij. Dus, ik zeg: top!

Website design is prettig, aanschaf makkelijk, betalingsproces duidelijk en veilig en verzending en ontvangst voldeed aan de verwachtingen. Cosmania is een goed en betrouwbaar bedrijf.

super fast delivery

great choice of product and prices I will definitely use it again

Fijne webshop

Keurig verpakt & op tijd geleverd. Zoals ik gewend ben van COSMANIA! Altijd leuk dat er samples bij de bestelling zitten.

Fijne producten, goede service

Heel fijn om bij Cosmania de producten van Neal’s Yard Remedies te kunnen bestellen. Een uitstekend merk.

Fijne producten!

Altijd goede keuze uit fijne producten! Door de kleine testers kom je vaak nog mooie andere producten tegen. Snelle levering!

Bijzonder fijn productenaanbod, snel geleverd

Voor nieuwe bijzondere verzorgingsproducten is het aantrekkelijk om Cosmania te volgen. Vaak aantrekkelijke aanbiedingen. Fijn om samples te ontvangen bij je bestelling waardoor je van alles kunt ontdekken. Persoonlijk kaartje bij de bestelling zorgt altijd voor een glimlach! Dank daarvoor.

Al jaren een trouwe klant

Als het om huidverzorging gaat ben ik gewoon lui. Ik wil niet teveel smeersels en ik heb geen geduld voor maskertjes en dat soort dingen. Ik wil er echter wel uitzien alsof ik daar geduld voor heb en dankzij de producten die ik op cosmania.nl slaag ik daarin. Wat ik naast de overzichtelijke site prettig vind, is dat ik m'n spullen altijd snel in huis heb. Goed verpakt, vergezeld met een handgeschreven briefje en heerlijke samples.

Uitstekend servis

Me bestelling,, perfect ingepakt en binnen twee dagen aangekomen

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem

Szybka przesylka

• Poleciłbyś nas? Tak

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.