Fijne webshop!

Een fijne webshop, snelle levering, goed verpakt,…

Snelle en correcte levering

Fast service, excellent experience!

There is a wide variety of products and the order came when promised! Loved the sustainable packaging and seeing the name of the person who packed my order. These details really made it such and experience that wants me keep ordering.

Helemaal prima

Goeie service qua shipping, persoonlijk, prettig, jammer dat jullie mijn lievelingsgeur niet meer hebben Oud Shamash van the Different Company....

Ik heb geen klachten. Alles perfect netjes bezorgd.

Heel tevreden

Mijn bestelling was er binnen een dag of 5 zoals beloofd en een persoonlijke touch in het pakje met een briefje en wat samples: Leuk!

Altijd goed

Altijd goede service en mooie producten.

geweldig

Wat een fijne producten hebben jullie. Van vele merken was ik niet op de hoogte. Van grote klasse. Dus ben ik zeer tevreden.

Mooie box voor een leuke prijs

Snelle levering, leuke afwisseling, fijn dat het gratis werd verzonden.

Goede website met mooie producten

Mooie samengestelde box

Topbox!

Mooie beautybox! Supersnelle levering

Makkelijk te bestellen en snelle levering. De inhoud was een verrassing maar ik ben zeer tevreden.

Quivi delivery

Good products

Prachtige summerbox!

Wat een mooie inhoud van de summerbox!

Ik ben zo super tevreden over de cosmania summer beauty box! Ik geniet echt van alle artikelen die er in zitten! Ik heb ‘m ‘s middags besteld en de andere dag had ik ‘m al in huis! Echt een aanrader!

Al mijn favoriete producten op 1 site

Assortiment is er goed en uitgebreid. Veel leuke acties. Ook wordt het proberen van nieuwe producten gestimuleerd. Snelle bezorging.

Een hele fijne winkel

Al een paar keer besteld bij cosmania en altijd word alles super netjes bezorgd echt een aanrader om te winkelen

Super !

Een betrouwbare webshops met heel veel mooie aanbiedingen!

Altijd goede service

Een fijne, betrouwbare webwinkel.

Snelle, goede service!

Altijd snel geleverd en netjes verpakt. Met een kaartjes en extra monstertjes erbij. Erg attent!

Great store, fantastic product selection, excellent customer service

Great store, fantastic product selection, excellent customer service

super!

Snelle levering, goed product!

Fantastisch assortiment, super snelle levering!

Zeker niet de laatste keer!

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.