Goede en snelle service.

Inmiddels een paar keer besteld bij Cosmania en het is altijd goed! Snelle levering, goede service en hele fijne producten. Absoluut een aanrader!

Serieus….wat een service, wat fijn om met ze te overleggen, een advies, een vraag, geur samples omdat een geur zo persoonlijk is. Ik heb vorige week twee "blackboxen" besteld en ontvangen. Eén heb ik kado gedaan aan mijn dochter. Om haar te laten ontdekken hoe divers jullie zijn.

Prima geregeld

Snelle service en bijzonder vriendelijke beantwoording van vragen. Leuk met kaartje afgeleverd

Nog steeds top. Ben nu geloof ik meer dan 1 jr klant

Snelle service Wordt op de hoogte gehouden Milieuvriendelijke verpakdoos Tot nu toe, altijd alles op voorraad . Alleen jammer, laatste bestelling zaten er geen proefjes bij ( vind ze ook wel erg petit) En soms wel vaak dezelfde. Vaak bestel ik ook wel gelijk als ik een proefje, heerlijk of goed vind. Zoals de laatste keer lavido body wash en handcreme gekocht deze ltste was een proefje)

Goed toegankelijke site, vlotte verwerking van de bestelling en correcte aflevering.

Snelle bezorging en leuke samples bij mijn bestelling!

En de producten die ik heb besteld van Philip B zijn echt een aanrader - “Icelandic blond shampoo & conditioner”.

Prima produkten , snelle bezorging

Snel levering en goede service

Het zoeken op de website zou beter kunnen. Je kan niet op 1 product van een bepaald merk zoeken. Wel kan je producten die je regelmatig besteld in je favorieten zetten. Snelle levering. Tevreden

Enorm service gericht!

Heel behulpzaam, snelle levering en fijn contact met de klantenservice. Mooi assortiment aan producten. Oa duurzaam zoals Neal’s Yard.

Zeer vriendelijk en attent

super!

super goeie producten, snelle levering, leuke staaltjes!

cosmania maakt het persoonlijk!

geweldig assortiment, altijd supersnelle levering en nooit zonder een persoonlijke boodschap en fijne samples. steeds weer een feest.

Met producten prima!

Bij de mogelijkheid van verzenden mis ik wel het een en ander: Een cadeau kan niet meer als cadeau verzonden worden met een kaartje erbij v.z.v. eigen tekst . Tevens is de keuze van het adres beperkt: nl dhr., mevr., maar familie mis ik. Na verzending krijgt de besteller een mail met de naam van de ontvanger, om aan te geven of zending oké was ontvangen. Beetje niet zo ik gewend was.

Ik ben hartstikke blij!

De eerste paar dagen na gebruik van de exfoliator van Paula's Choice merkte ik al verschil. Mijn huid is zoveel zachter en de poriën zijn zo klein dat je ze nauwelijks meer ziet. Eindelijk na al die jaren een product gevonden die echt doet wat het zegt.

TOP

Al mijn favoriete merken in één keer kunnen bestellen... echt Top!! En ook nog snel in huis. Ook super handig om straks mijn kerstcadeau’s bij mijn familie te laten bezorgen in deze Corona tijd. Hoe leuk is dat!!!

Gebruik het a jaren

Product voldoet

snelle levering met een persoonlijk kaartje en wat lekkere samples erbij. echt een cadeautje.

Prima service, snelle bezorging

Fijne webshop!,

Geweldige webshop

Ze hebben een uitgebreid assortiment, als je iets besteld arriveert het meestal 1 dag later en altijd keurig verpakt met enkele samples. Aanrader!

zie hieronder

attent, prettig contact, snelle aflevering, mogelijkheid om advies te vragen

Good value and very quick delivery

Very straightforward ordering and delivery much quicker than I expected.

Geweldig!!

Beste shower en olie ooit! Je valt sneller in slaap, en je voelt je eigen helemaal zen! Echt een aanrader mensen!!

well packed and nice products

Well packed and nice products, It is very sweet that they wrote a thanks card

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.