Goede producten en betrouwbare leverancier

De bestelling is gemakkelijk geplaatst, de korting verwerkt en na enkele dagen netjes afgeleverd

Leuke webshop net goede service

Veel keus, leuk verpakt, snel verzonden!

Super! :D

Ik heb nog nooit een beter verzorgings- en make-up product gehad 2in1. Ik ben erg tevreden en ik zal het voor niets anders inruilen! Ik heb 15 ml gekocht om te proberen en ik ben heel blij, maar nu ga ik een grote kopen. Leuke en snelle klantenservice :) Ik kan deze webwinkel van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar unieke cosmetica :D

Nice selection of products

Very good selection of cosmetics product at fairly good value for money. I do also appreciate the good customer service at Cosmania as they care for my inquiries with prompted response.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke eigenaren. Ruim assortiment. Snelle levering. Voor vragen en/of hulp zijn ze goed bereikbaar en reageren ook snel op berichten. Ik shop een flink aantal jaren bij ze en dat zal ik ook blijven doen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Leuke merken, veel aanbiedingen, proefjes worden meegestuurd en persoonlijke boodschap wanneer je pakje wordt bezorgd. Een snelle levering en een vernieuwend bedrijf maken dat ik graag bestel.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten

Ik vond de proefjes wat mager

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering én goede producten die doen wat ze moeten doen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, veel producten , handgeschreven briefje bij je bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

N.v.t

N.v.t

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

supergoede service, enorm vriendelijke medewerkers, waanzinnig goede producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en een handgeschreven persoonlijk kaartje bij de bestelling...erg leuk!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

supersnel, qua communicatie en levering

vind items in categorie en subcategorie vaak overeenkomen. stel ik zoek op gezicht, dan staat in subcategorie ook weer gezicht, terwijl ik juist direct een masker zoek. Zou het ook fijn vinden als je meerdere "concerns" kon aankruisen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en goede communicatie, zoals verwacht.

Geen. Ga zo door

perfect, definitely recommended

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prachtig assortiment, hele fijne service, snelle bezorging; fan voor altijd!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Great products , personal service from Marije and Marcela who adapted my order, such a refreshing change . Can’t recommend them enough

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede producten, werken echt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en accurate levering. Altijd samples bij de bestelling en een gepersonaliseerde kaart. Zeer uitgebreid assortiment en leuke nieuwsbrieven met acties.

Ga zo door!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede Service, attent kaartje bij de levering, en altijd een goed assortiment!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie producten en erg service gericht!

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.