perfect, zeker aan te bevelen

Ben al jaren fan van jullie:-) raad jullie ook altijd aan. Ik kreeg een fijne mail van jullie met aanbiedingen van de vogue shopping night.... Alleen jammer dat de beloofde travel size producten bij de full size producten er niet bij zaten.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Staaltjes bij de levering Leuk kaartje bij de levering Goede producten op de website

Positive

I liked the hand written note that came in the box . Nice personal touch . The products were shipped fast and are legit . A nice first experience on your website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Great selection of products and wonderful customer experience.

Would be great if you can restock products faster

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Het handgeschreven briefje bij de bestelling, zo ontzettend lief! En de testers, heel blij mee. Ik was verrast

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en aantrekkelijke korting.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd een persoonlijk briefje erbij en samples die bij het product horen wat je besteld. Ik ben altijd ontzettend blij met de afhandeling van een aankoop!

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed advies gekregen. Leuk het persoonlijke briefje.

Ik was altijd klant in de winkel in Amsterdam. Daar kreeg ik altijd monsters die goed bij mijn huid paste. Nu weten jullie natuurlijk niet welke producten ik gebruik. Daardoor zijn de monsters tot nu toe niet wat bij mij past. Waarschijnlijk zullen jullie nu door de online aankopen kunnen zien wat ik bestel en daar de monsters op aanpassen? Natuurlijk jammer dat de winkel gesloten is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooi assortiment Duidelijke website Snelle service / response

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed aanbod van parfums en huidverzorging, duidelijke overzicht van de bestelling en behandeling daarvan en aangename persoonlijke aandacht.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service en snelle afhandeling van de bestelling. Ook telefonisch goed bereikbaar voor eventuele vragen.

n.v.t.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Goede kennis van zaken Fijne producten Altijd een proefmonster bijgesloten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en goede service. Veel samples en een leuke persoonlijke boodschap.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service, vlugge aflevering van de pakje, altijd verzord en steeds een mooi woordje erbij, vind ik wel persoonlijk!

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Persoonlijk en snel! Het vergeten product had ik in No-time! Service!! Zou zo weer bestellen. Leuk ook die samples!

Website kan iets gebruiksvriendelijker :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending, netjes verpakt, er zat ook een persoonlijk briefje bij

Geen, prima webshop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en leuke produkten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vriendelijke eigenaars. Fijne, betaalbare producten en uitstekende klantenservice.

Geen.

Positive

Alles netjes ingepakt met gratis sampleltjes :) en ook een persoonlijke kaartje erbij!Lief

Suggestions

Volgen van mijn pakketje op de website

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vind het allemaal fijne producten Ga zo door !!!! En niet te vergeten goede service altijd fi

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top producten correcte levering

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.