goede service, goed behandeld

Pluspunten

Je word snel geholpen, en je vind alles OP de website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn assortiment, goede info per product en fijn dat het winkelwagentje lang bewaard wordt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, Goed verpakt , Mooie producten !

Nee

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er werden staaltjes meegeleverd, altijd leuk om een onbekend product eens te testen.

Toen mijn bestelling reeds onderweg was, werd er een mail gestuurd dat er een product niet voorradig was, een vergissing in het systeem. Helaas was dit te laat gemeld waatdoor ik nogmaals verzending moest betalen! Ik beveel dit bedrijf aan, enkel omdat het merk Paula's choise in hun "monopolie" gamma zit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

I was very happy with my COSMANIA experience. My order arrived very quickly and I even received a personal handwritten card with my order.

perfect, definitely recommended

good service, well treated

Positive

Friendly and helpful. I’m happy with my order.

Suggestions

Improve wrapping

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, kaartje erbij

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lief briefje bij de bestelling en zelfs in deze vervelende tijden snel mijn pakketje binnen gekregen. Ben er erg blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Even during the pandemic, products received next day with a nice note and samples.

Keep doing what you're doing! Good service is very hard to find!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Persoonlijke boodschap, snelle verzending, kwaliteitsproducten

Persoonlijke aanbiedingen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Altijd snelle levering zoals beloofd

good service, well treated

Positive

Love the personal card. Very fast delivery Sustainable packaging Love the samples

Suggestions

Products/brands I‘m missing: Drunk Elephant Charlotte Tilbury Weleda Skinceuticals Laroche Posay Ole Henrikson Clinique

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke benadering. Erg leuk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede selectie merken met oog op diervriendelijkeid en duurzaamheid. Prima service met een personal touch. Leuke aanbiedingen.

Kan zo niets bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede merken, uitstekende klantenservice. Topbedrijf!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

gemakkelijk te bestellen en snelle levering

x

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijke medewerkers, bestellingen worden de volgende dag bezorgd (behalve op zondag natuurlijk).

Ik kan niets bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle afhandeling en goede service

Geen enkel

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Aanbod

Ik was in eerste instantie blij met jullie staaltje Body Elexir van Aurelia. Doodjammer dat de pot die gebruikt werd om het staaltje af te vullen al te lang in gebruik bleek. Typische vieze geur van overdue cosmetica. Kan gebeuren maar dat spoort me niet aan om het te kopen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd leuke samples en een hand geschreven kaartje erbij. Erg leuk en een extra persoonlijke touch!

Leuk al die papieren/kartonnen snippers cq. opvul materiaal in de doos, maar het is niet altijd even handig bij bepaalde productverpakkingen, omdat het erg onder het stof ervan komt te zitten. Betekent alles schoonmaken na uitpakken. Kleine tip maar...

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.