perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heb alleen maar positieve ervaringen. Als er al eens een keer iets mis gaat wordt het snel weer hersteld. Aardige mensen.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Altijd snelle verzending, leuke tester bij iedere bestelling en een handgeschreven kaartje. Ook erg fijn dat ze een ruime keuze hebben in dierproefvrije en vegan verzorging.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heldere website met de fijnste producteb en altijd snelle en persoonlijke service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Binnen 24 uur in huis! Hele snelle service dus met daarnaast een lief handgeschreven kaartje erbij :).

Nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

super snelle levering, producten goed verpakt en veel unieke merken verkrijgbaar

nvt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service

good service, well treated

Positive

Very punctual with deliveries and always putting nice postcards in the box.

Suggestions

When giving samples please be more considerate in the sense that if I order products for oily skin means i have oily skin so samples for very dry skin are useless to me :)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijn aanbod aan ook de wat minder bekende merken. Leuke akties en supersnelle verzending met persoonlijk briefje waardoor dit bedrijf zich zeer positief onderscheidt van de grote winkelstraat bedrijven.

Geen. Samples zijn erg fijn om ook andere producten en merken te kunnen ontdekken.

perfect, definitely recommended

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lief een persoonlijk kaartje er bij, producten goed ingepakt.

Niets! Blijf zo door gaan.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Leuke merken,goede service

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede service! Bestellingen altijd netjes op tijd en altijd lekkere proefjes erbij!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super leuk een persoonlijk kaartje gekregen bij de bestelling.

Ik vond de doos wat onnodig groot voor wat ik had besteld inclusief de snippers.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles is duidelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Voor het eerst besteld bij Cosmania. Ik ben erg te spreken over de verpakking en bezorging. Er zaten lekker veel samples in om uit te proberen. Naast de mooie producten een feestje om uit te pakken.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldige service, ook persoonlijk en dat is mooi om te zien.

good service, well treated

Positive

Super quick delivery! And I really appreciate the personal note in the box. It gives humanity to online orders :). Bedankt Cosmania!

Suggestions

I'm a developer, and I find that the design of the website doesn't represent the idea of Cosmania. It's because I was looking for Pai Products that I found that they actually have good, natural and sustainable products. That's not the feeling I had when I first ended up on the website.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hele prettige ervaring! Fijne klanten service en een lief berichtje bij mijn bestelling! Oversteeg mijn verwachtingen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, mooie producten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijke briefjes, goede kwaliteit producten op de website. En de skin tool is echt handig. Echt een mooi bedrijf.

Nog meer natuurlijke/biologische producten op de site. Ze staan er al op maar sommige mooie merken nog niet :-).

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel binnen, eco vriendelijk ingepakt, goede producten

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.