perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fast delivery, products in good condition. I love the personal touch of the handwritten thank you note.

Nothing.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer service-gericht en vriendelijk, ruime keus, fantastische adviezen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer ruim assortiment met unieke cosmetica. Regelmatig mooie kortingen of andere acties.

De koerier voor de avond is niet heel betrouwbaar. Twee keer na 22.00 pas geleverd (22.15 en 22.30) en 1 keer helemaal niet gekomen. Ik geef nu de voorkeur aan verzending per post waarbij ik het pakketje op kan halen bij een afhaalpunt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijke samples bij de bestelling

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Dit bedrijf gaat zorgvuldig met klachten om, lost het snel en professioneel op. Ik blijf hier bestellen. De service is erg goed, snel en persoonlijk.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Fijne webshop met heerlijke producten. Vraag over cadeaubon die niet werkte - werd snel opgelost

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke uitleg over het gebruik van de produkten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijkheid medewerkers, goed assortiment, samples. Snelle levering

Nog meer producten in het assortiment toevoegen en vaker kortingsacties.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn dat ik via whatsapp kon communiceren over pakketje. Snelle reactie vaak.

Jammer dat het zo lang duurde tot mn pakketje er was. Juist bij jullie besteld omdat er stond same day delivery. Had zeker een week geduurd. In het vervolg ga ik zeker niet meer bestellen maar kom ik langs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, breed assortiment, altijd een lieve kaart bij elke bestelling! Alleen maar positieve punten!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Communicatie is snel, duidelijk en altijd vriendelijk. Bezorging supersnel, zelfs tijdens kerstdagen. Leuke producten en altijd acties. Monstertjes zijn ook leuk.

Misschien meer milieuvriendelijke producten, bijv. vaste zeep (liefst massage bars :-)) of hervullingen van bepaalde producten? En bij de travel producten zou ik het fijn vinden om iets van alles in 1 te kunnen hebben, 24 uurs creme of zo

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Topbedrijf met topservice! Fijne producten en alles altijd snel, mooi ingepakt en met handgeschreven kaartje in huis!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, leuk persoonlijk kaartje bij levering

goede service, goed behandeld

Ik zou het leuk vinden als er bij iets grotere (duurdere) bestellingen iets royaler zou worden omgegaan met de kleine attenties die erbij zitten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

brede keuze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- snelle verzending -spullen goed verpakt om veilig vervoerd te worden - bij elke bestelling zit een persoonlijk handgeschreven kaartje (hoeft natuurlijk niet perse maar heb het wel als erg leuk en persoonlijk ervaren).

Ik ben niets tegen gekomen wat verbeterd zou moeten worden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering en er zit altijd een persoonlijk kaartje bij met een 'bedankje'.

perfect, definitely recommended

Positive

Super quick, thank you!

good service, well treated

Positive

Quick delivery

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel, leuk kaartje erbij, samples. Het enige nadeel vind ik die kleine kartonnen fiedeltjes waarin mijn spulletjes zitten.

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.