Positive

Same day delivery in Amsterdam ♥️ Hand written note, free samples and a cleansing water as a gift were all very nice touches

Suggestions

Unfortunately the discount on the brand of lotions I bought came one week after my purchase :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De merken die hun verkopen zijn stuk voor stuk uniek en top van kwaliteit. Ik woon helaas te ver weg om de winkel in Amsterdam te bezoeken maar ik bestel hier al jaren graag mijn spulletjes. De service is ook heel erg goed. Altijd je pakketje volgende dag in huis en een leuk geschreven kaartje erbij met samples! Dat maakt mij heel gelukkig :-)

Ik kan niks verzinnen! Ben 100% tevreden en heb al meerdere mensen getipt om eens bij Cosmania te kijken!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede, duidelijke beschrijving bij producten en goede service!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, fijne producten, een paar heerlijke samples erbij en altijd een handgeschreven kaartje

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlotte levering, fijne producten, leuke personal touch. Je krijgt leuke samples

Samples meer afstemmen op je aankoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle service. Mooie producten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer positief en professioneel bedrijf. Je ontvangt een persoonlijk bedankkaartje! Producten worden voorzien van mooie verpakking en proef monstertjes.

Geen, keep up the good Job!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering / acties/ proefjes bij bestelling / persoonlijke benadering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal blij met mijn ‘this works deep sleep pillow spray’ de geur maakt me relaxed en dat helpt enorm met het slapen

De service was goed, de levering snel

Positive

Quick delivery and nice samples. Also cardboard packing not plastic! :-)

None!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Handgeschreven kaartje erbij, mailen netjes terug bij vragen, top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Suoer webshop! Mooie kwalitatief goede merken, snelle levering met een persoonlijke touch. Goede service!! En super leuk dat er bij elke bestelling proefmonsters van producten zitten. Elke keer weer een feest om het pakketje van cosmania open te maken!

Meerdere cadeaubonnen/codes per bestelling kunnen invoeren, dat kan nu namelijk niet. Ze hebben het wel bij mijn bestelling opgelost d.m.v een comment die ik had geschreven onder de bestelling. Dankjewel!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super producten, eco verpakking, wauw

good service, well treated

Please put more product from First Aid Beauty

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede levering zeer tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super Snelle levering , prima product ruikt heerlijk ! Tof Pakje met staaltjes ! Mijn favo online shop ***

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijne merken. Producten leuk verpakt. Staaltjes zijn een pluspunt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super service. Zeer correct in de afhandeling en een groot pluspunt: ze zijn ook zeer bereikbaar met hun klantenservice. Ze bieden goed advies en gaan in op vragen van klanten. Elke webwinkel zou zo moeten werken!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering. Fijne communicatie. Mooie producten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie producten die echt doen waar ze voor zijn bedoelt uitstaande service altijd mooi en goed verstuurt met een hand geschreven kaartje .altijd op tijd geleverd niets op aan te merken .

Niet van toepassing

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel persoonlijk, je krijgt een handgeschreven berichtje bij je pakketje. En dat is een warme toegift bij top producten.

Niet

Top service!

Non

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.