Pluspunten

Ik bestel nu al een jaar bij hun en ben alleen maar positief. Het is 1 x mis gegaan, ze zijn toen 1 artikel vergeten te versturen. Maar dat hebben ze netjes, snel en vriendelijk opgelost. Mijn complimenten

NVT

Pluspunten

Snelle levering. En een persoonlijk kaartje maakt het ook leuk. Ook de monstertjes om te proberen erg fijn.

Vooral zo door gaan

Pluspunten

Al meerdere keren besteld en elke keer weer top! Goed verpakt, leuke samples erbij: het is een fijn bedrijf.

4 stars: good service, well treated

Pluspunten

huid analyse daaruit worden er producten aanbevolen. Verschillende soorten categorieën, als je het bijvoorbeeld niet kan betalen hebben ze ook voor een lagere prijs. Snelle levering Je krijgt ook samples om uit te proberen. Vind dit de beste beauty/verzorging site

Pluspunten

Goed geholpen, met aandacht in de winkel en bij online bestelling snel in huis. Wat leuk is is dat je bij een online bestelling ook een paar proefmonstertjes krijgt ( net als in de winkel) super leuk om uit te proberen

Meer filialen

Pluspunten

Leuk persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling!

Pluspunten

Fijne en snelle service. Wanneer je bepaalde producten wilt testen kan je dit bij je bestelling aangeven zodat ze hun samples daar op aanpassen, echt superlief is dat! Gemakkelijke en snelle communicatie. Altijd een persoonlijk kaartje ijsje bestelling, heel leuk! Producten zijn altijd goed op voorraad. Hele mooie merken.

Bij je bestelling een kortingscode en een cadeaubon kunnen gebruiken zou fijn zijn. Laatst kreeg ik een cadeaubon en wachtte is tot er weer een leuke actie was maar die combinatie ging dus niet op kwam ik achter. Iets meer rand accesoires; goede pincetten en dergelijke zou een fijne aanvulling zijn.

Pluspunten

Snel reactie, vriendelijk

Pluspunten

een feest om de produkten binnen te krijgen met een leuk berichtje erbij!

Pluspunten

Geweldig assortiment, fijne samples, snelle levering, altijd reactie op vragen of opmerkingen. Ga zo door!

Geen.

Pluspunten

Top service! Elke keer bewijzen ze dit weer. Als ik het op zondag bestel, heb ik het op maandag al in huis. Daarnaast had ik een keer een product waarvan ik de verpakking niet open kreeg. Ik kreeg dezelfde dag een nieuwe opgestuurd.

Ga zo door en blijf zo persoonlijk zoals jullie zijn!

Pluspunten

Pluspunten

Mooie producten, snelle verzending en zeer vriendelijk in contact

Pluspunten

Snel, vriendelijk, persoonlijk. Een aanrader!

5 stars: perfect, definitely recommended

Pluspunten

Netjes en snel verstuurd, vriendelijk!

5 stars: perfect, definitely recommended

Positive

Delivery was really on time. Eco-friendly packaging with no waste. A hand-written card.

Pluspunten

Ik ontving mijn pakket snel en verzorgd ingepakt, met een handgeschreven kaartje. Erg leuk! Betalen met afterpay vind ik ook heel fijn.

De marge op de mario badescu drying lotion is wel erg hoog.

Pluspunten

Snelle levering altijd lief berichtje erbij

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zo fijn dat er een product bestaat met deze beschermingsfactor SPF30 en dan ook nog van prachtige natuurlijke materialen. De verpakking is een echt cadeau en een feest om uit te pakken tevens heel leuk is het bijgesloten briefje met daarop een succesvolle boodschap.

Pluspunten

Super communicatie en levering. Alles netjes verpakt en ook nog een persoonlijke touch aan het geheel. Niets dan lof!

Pluspunten

Overzichtelijke website, spullen altijd goed verpakt binnen 1-2 dagen in huis.

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.