Snelle levering, geen verzendkosten, leuk cadeautje erbij en gratis proefmonsters. Wat wil je nog meer? Zeer tevreden.

Mooie producten

Levertijd is lang maar mooie producten.

Rated!

Great range of products, fast efficient delivery.

Iedere keer weer, prima service, altijd een leuke verrassing toegevoegd, netjes verpakt en op de aangegeven tijd bezorgd. In een woord: perfect.

Goeie service van cosmania

Niet geleverd artikel snel nagestuurd, zelfs in drukke black friday periode. Bedankt cosmania!

Ruim aanbod snelle verzending

Cosmania heeft een ruim.aanbod en een snelle verzending en met de extra kortingen ook zeer aantrekkelijk qua prijzen. Kortom prima!

Mooie producten

Snelle leveringen, fijn dat er meer acties zijn voor trouwe klanten!

Fijne crème

Ik ben een trouwe klant omdat ik nog niet teleurgesteld ben in de snelle service, producten en altijd blij wordt van het pakketje met extra monsters.

Snel verstuurd, goed ingepakt en telkens op de hoogte gehouden waar dat pakket is.

Hele fijne service snel geleverd en je krijgt altijd een proefmonstertje. Zeer zeker een aanrader om bij te bestellen.

Perfect niet droog niet vet.

Ik was m'n gezicht met warm water, door hem af en dan gebruik ik de BHA gel. Na een week tijd merkte ik al dat mijn gezicht veel minder oneffenheden hadden, en ook dat de poriën goed doordrongen werden. Na nu een maand het product gebruikt te hebben is mijn gezicht beter dan ooit.

Zoals altijd als ik bij Cosmania bestel voorlopig de bestelling uitsyekend

De exfoliant van Paula’s choice veel goedkoper kunnen bestellen bij Cosmania!

Snelle en goede levering van heerlijk merk

Heerlijke producten van Malin&Goetz besteld. Alles werd snel bezorgd en was goed verpakt. Leuk dat we er een paar monstertjes bij kregen. Top service!

Waardeloos!!!

Na lange tijd hier besteld omdat ze een leuke actie hadden. Een verjaardagscadeau besteld voor iemand. Tot 2x toe is mij het exact zelfde verkeerde product toegestuurd. Ik moest met lege handen verschijnen. Uiteindelijk bleek het juiste product niet op voorraad te zijn dus werd mij gevraagd om de 2 verkeerde producten terug te sturen voordat ik mijn geld terug kan krijgen. Verder alleen een slap excuus gekregen nadat ik mijn mails dubbel moest toesturen om een reactie te krijgen. Niks aangeboden om hun fout goed te maken. Zo behoudt je je klanten niet. Ik heb hier in het verleden vaker gekocht maar dit was toch echt de laatste keer. Luie en slechte klantenservice. Pakken een totaal ander product in dan wat duidelijk op de pakbon staat en dat tot 2x toe. Hoe is het mogelijk???

Good service and love the products

Everything arrived fast and the products are amazing !

TOP

Snelle levering van mijn favoriete producten

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.