TOP

Snelle levering van mijn favoriete producten

Prima . Product slecht . Bedrijf ervaring oke

Prima bedrijf!

snelle verzendingen en keurig verpakt

Fantastische producten

Snelle levering, goed ingepakt en in het pakketje zitten enkele proefmonsters. Hele fijne producten.

Goede producten en snelle levering.

Fast &simple

Package arives very fast, it was very simple to order,thank you very much.

So far so good! ;-)

Niets aan te merken, vlot en correct

Zeer tevreden!

Ik had nog niet van Cosmania gehoord, dus dit was mijn eerste bestelling. Ik ben zeer tevreden over de snelle levering!

Cosmania is erg dijn!

De webshop van Cosmania en de hun service is erg goed. Het assortiment is breed en de uitleg bij producten vind ik prettig. Daarnaast krijg je fijne proefjes bij je bestelling die overigens met veel aandacht (ook voor het milieu) wordt verpakt.

Altijd prima!

*****

Betrouwbare webshop

Snelle levering met een persoonlijk tintje. Goede communicatieve inzake status bestelling

Fijne en betrouwbare webshop

Betrouwbaar, goede communicatie over de status van je bestelling Persoonlijk

Altijd goed!

Snelle levering en persoonlijke benadering. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Betrouwbare webshop. Persoonlijke benadering

Snelle levering,. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Betrouwbare webshop. Persoonlijke benadering

Snelle levering,. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Fijn dat kleine spullen niet in een mega doos verstuurd worden.

Mijn bestelling was er snel en fijn verpakt. Met milieu vriendelijk materiaal. De kleine flesjes zaten in een doosje dat door de brievenbus kon.

‘s Ochtends besteld, dezelfde dag ontvangen. Keurig verzorgd, samples erbij. Helemaal tevreden!

Snelle service, fijne producten

Ik bestel hier altijd een aantal producten die ik hier in Nederland niet zomaar kan krijgen en heb het altijd vrij snel in huis. Voorraad lijkt altijd voldoende, ook als er een kortingsactie is, en wordt zorgvuldig met aandacht verpakt. Aanrader!

Fijne producten, snelle levering, veel vegan & cruelty free

Hele fijne webshop met een breed assortiment aan vegan & cruelty producten. Snelle levering, goede verpakking, veel momenten met een tijdelijke korting.

I am not happy with your customer service

I never received my order. I contacted your customer service that said it was finally posted yet I have not received my product yet. It’s the first time ordering from you and I must say, I am highly disappointed. As an American living in France for many years, I order regularly from the United States, England and many Scandinavian countries. This is the first time such a small little item has taken so long to arrive. I doubt I will actually receive it. I order a 12 kilo mirror from Denmark 7 days ago and it’s already hanging in our living room !

Gewoon goed

Juiste artikelen, mooi op tijd ontvangen, netjes verpakt, proefjes spontaan erbij, persoonlijke noot (geschreven naam van de inpakker) en blij met de producten. Kortom, tot de volgende keer!

Snelle verzending, altijd top

Blij met de snelle verzending en persoonlijke benadering. Jammer dat de winkel er niet meer is maar online, evengoed.

Heel veel mooie producten, snelle levering en altijd monstertjes erbij. Prima

Goede afhandeling

Breed aanbod aan producten; sympathiek bedrijf.

Goede ervaring

Duidelijke website, snelle levering en goed op de hoogte gehouden over tijdstip levering

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.