Prima service met een sterk punt nml , je voelt het stukje menselijkheid in de service

Heel prettig zowel de website (vriendelijk en toegankelijk) als de rest van de service. De dag na bestellen al leveren. Vriendelijk verpakt met een groet. Perfect!!!!!!!!!!!!

Leuk assortiment en goede service

Blij met mijn bestelling!

Tot nu toe erg goed

Ik heb Cosmania gevonden op internet omdat ik op zoek was naar ademende nagellak. Heb er nu een aantal flesjes besteld en ben er erg tevreden mee. Over de service ook bij Cosmania. Vragen worden duidelijk en snel beantwoord. Tot nu toe dus erg tevreden over Cosmania.

Nog steeds goed

Alles is prima verzorgd, zoals ik gewend was van Cosmania. Maar ik mis een mogelijkheid een kleine melding te maken voor de ontvanger van het pakje, als ik het rechtstreeks door jullie laat versturen. Dat was ik vroeger wel gewend. Kon mensen feliciteren met iets, maar voor mij in het bijzonder met de geboorte van een baby! Kan deze producten niet beoordelen. Zijn geschenken die wij hebben gegeven.

Nog steeds goed

Mooie producten, goede service, wel aan de prijs.

Bij vragen of advies word je snel bericht

Hele fijne webshop

Snelle levering met persoonlijke:touch"

Eerste bestelling geplaatst

Mooie producten en weer eens wat anders dan de standaard merken die je overal wel kan verkrijgen.

My favourite cosmetic store

Great choice of products and brands. Items are always packaged with care and I appreciate the option to have a carbon neutral delivery with Budbee.

Goede informatie en snelle levering

Goede website, leuke acties en altijd leuke samples om te proberen.

Snel bezorgd, duurzaam ingepakt

Snel bezorgd, duurzaam ingepakt

Goede service!!!

Pakketjes worden altijd snel bezorgd, gezellig ingepakt met persoonlijke notitie en samples van producten! Laatst was mijn pakketje door afhaallocatie aan verkeerde persoon meegegeven!? Cosmania heeft de producten opnieuw verstuurd, wat ze niet hadden hoeven doen doordat dit een fout was van de afhaallocatie! Ik vond de service al goed, maar dit maakt het helemaal TOP Nogmaals bedankt!

Fabulous!

Great products and exceptionally speedy service.

Cosmania is top!

Cosmania is een prettige webshop met fijne merken. Altijd weer een goede ervaring!

Zeer goede service

Zeer goede service

Mooie producten. Goede service en bezorging

Bestelling verloopt altijd vlot en het team is goed bereikbaar voor vragen.

Perfect!

Altijd snel en goed verpakt geleverd... Met nog een leuke attentie erin ook. In een woord: perfect!

Mooie producten

Alleen jammer dat een product , de glycolic acid to er van MARIO BADESCU, tijdens het transport is beschadigd en was gaan lekken. Daardoor waren verpakkingen van andere producten nat geworden.

Ik vond het echt een kadootje voor mezelf!

Kreeg m’n verassingsbox binnen en wat was hij leuk en mooi verpakt…

FANTASTISCH !!!!

Wat een ongelooflijk mooie boxen ! Ben er erg blij mee Bedankt Cosmania en ik kijk nu al uit naar de volgende box

Klantenservice reageert niet via whatsapp maar producten prima

Contact opgenomen op 28 juni over een kapotte verpakking in de mannenbox en een onterecht product in de bodybox. Donderdag nog een reminder gestuurd via whatsapp. Geen gehoor. Wat ontzettend jammer. Na een week ga ik het nog een keer Via de mail proberen.

Topwinkel!

Cosmania is een heel fijne winkel waar ik graag mijn verzorgingsproducten koop!

Even een reset

Normaliter bestel ik regelmatig bij Cosmania, nu ook de beautybox body en nog een aantal losse producten. Bij eerdere bestellingen ontving ik altijd een klein handgeschreven briefje en een aantal samples bij mijn bestelling. Nu niet en dat vond ik niet leuk omdat de producten niet in de categorie budget vallen. In de beauty box body zat een reisformaat bodylotion van het merk Elemental herbology lemongrass en nutmeg. Deze heb ik meteen weggegooid omdat er een misselijkmakende rookgeur aan zat. Niet een geur die ik meteen met de zomer associeer, eerder met een kampvuur. Jammer, verder viel deze box mij erg tegen en is dit mijn laatste bestelling geweest bij Cosmania. Wellicht een andere eigenaar of bedrijfsvoering?

Stationsweg 51

1851 LJ Heiloo

Over COSMANIA

COSMANIA is voor alle vrouwen en mannen die blij worden van mooie, speciale en betaalbare internationale beauty brands. De producten in onze shop zijn cadeautjes voor jezelf (of iemand anders). Kleine verwennerijtjes die je ook gewoon elke dag écht nodig hebt. Wij vinden het belangrijk om er voor elke portemonnee te zijn, daarom vind je voor elk budget producten in ons assortiment.