Super leuke tas en heel snel geleverd

Super leuke Hi-di-hi tas besteld, was goed verpakt en heel snel geleverd.

Snelle levering en goede prijskwaliteitverhouding

Het verzonden product was netjes verpakt in bubbeltjesplastic. De extra kaartjes etc. zijn attent maar voor mij geen must.

snelle levering van mooie tas

top

Uitstekend bedrijf, snelle levering, prima prijzen

Een uitstekend bedrijf met goede prijzen en snelle levering; Alles klopt gewoon.

Makkelijk bestellen, snelle bezorging

Dankzij uitgebreid assortiment precies het Sleuteletui gevonden dat ik al weken zocht. Makkelijk bestelproces en de volgende dag al in huis.

Duidelijke website, kwaliteitsartikelen en snelle levering. Prima dus.

Bestelde artikelen correct en op tijd geleverd. Retourzending probleemloos verlopen.

Mooie tas.

Mooie rugzak met specht. Had ook graag het handtasje met de ijsvogel willen hebben, maar helaas, die is -heel terecht- al uitverkocht. Bestellen ging gemakkelijk. De levering was de volgende dag al.

Snelle levering en precies zoals op de foto’s

Duidelijke website en een leuke collectie. De door mij bestelde tas werd de volgende dag al bezorgd. Ik was eerst een beetje achterdochtig omdat ik de advertentie op Facebook zag en daar staan heel vaak advertenties van onbetrouwbare bedrijven, maar na eerst gezocht te hebben op Trustpilot, zag ik dat dit bedrijf wél betrouwbaar was en heb ik de bestelling geplaatst. Ik ben heel tevreden.

Fijne webshop

Vollopen keus ,betaalbaar en een snelle levering. Tevreden klant.

Supersnelle levering

Prima tas voor het geld. Goede communicatie betreffende de levering.

Goede service en snelle verzending

Fijne klantenservice (email). Snelle en goede verzending van mijn bestelde armband.

Heel blij mee

Maakt de verwachting meer dan waar.

Mooie tassen en een hele snelle levering

Zie onderstaande

Bestelling conform afspraken geleverd

Mijn bestelde tas werd snel geleverd, en is heel mooi.

Tasje met vogels in huis. Geweldig tasje, en tevens een rugzak van te maken. De tas was snel in huis

Goede sevice

Snelle levering en netjes verpakt

Goed en snel geleverd

Snelle levering, product voldoet aan de verwachtingen

Goed en snel

De tassen zijn erg mooi en goed afgewerkt.

Super goed

Armband bestelt in de middag en de volgende dag al in huis dus goede en snelle service

Boodschappentas breed

Leuke tas is bijna shopping- bag. Tas is sterk en wel donker blauw.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ruime keuze en artikelen zijn snel geleverd

Gewoon Goed!

Duidelijke website. Betaling met cadeaubon en de bijbetaling met Ideal verliep makkelijk en zonder problemen. Verzending vlot, artikel was zeer goed (maar niet overdreven) verpakt.

Prachtige tassen.

Geweldige mooie bijzondere tassen en een heel goede en snelle service.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.