Ontevreden

Levering stemde niet overeen met de bestelling

Al vaker bij jullie besteld,leuke items zowel duur als betaalbaar en ook aparte tassen.De website is zeer toegankelijk ik zou er zo weer bestellen. een echte aanrader.

Ruime keuze, snel verstuurd

Heel blij met mijn aankoop, precies zoals verwacht. Duidelijke foto’s en beschrijving. Snel verzonden, top

Mooie duidelijke website, groot assortiment en snelle levering.

Product als omschreven

Overzichtelijk

Duidelijke communicatie over het bestelproces. En voortgang. Product snel in huis.

super kwaliteit, snelle levering

Product voldoet aan de omschrijving. Snelle levering en zeker een aanbeveling.

Snel en goede service

Ik bestelde een tas die niet aankwan. Jullie reageerden prettig, deden navraag en de tas zelf is prachtig. En goedkoper dan elders, vanwege geen verzendkosten. Dat jullie zo goed bereikbaar zijn is dus een extra pluspunt.

Vlotte verzending

Vlotte verzending, goede service, mooie grote tas.

Op de website is duidelijk vermeld welke maat ixxi je nodig heb.

Uitzoeken, bestellen en leveren

Prima keuze in artikelen. Na bestelling per ommegaande geleverd Het sleutelhoesje voldoet.

Snel geleverd en goed product.

Het werd snel geleverd en het zag er goed uit! Zoals ik hoopte.

Snel en correct

Altijd goede service

Supersnelle service!!!

Heel goed!

Voor de eerste keer iets besteld en het is gewoon geweldig

Zeer goed, product voldoet aan omschrijving en plaatje

Correcte levering

Goede service en snelle levering

Alles snel en correct geleverd. Had een bestelling gedaan en zag later nog iets wat ik wilde hebben. Even gemaild, kreeg snel een vriendelijke reactie en het kon met de eerste bestelling mee zonder extra verzendkosten

Top!!

Goed en snel!

Heel positieve ervaring. Bestelling en verzending gingen prima en snel.

Duidelijke webwinkel. Na bestelling snelle verzending. Was netjes verzorgd.

Het product ziet er mooi uit, de bezorging liet op zit wachten,bezorging werd tot 2x uitgesteld.

Op tijd bezorgd!

De tas die besteld is ,ziet er mooi uit! Keurig op tijd bezorgd. Wij zijn tevreden!!

Snelle levering en mooi product

Snelle levering. Binnen een dag in huis. In het opmerkingen vakje had ik geplaatst dat het een cadeautje was. De tas kwam super leuk ingepakt met cadeaupapier en cadeaulint binnen. Bedankt!

Goede klantenservice

Kreeg aankopen snel thuis en zonder problemen.

Snel geleverd, leuke tas

Top en snel

Keurig netjes afgeleverd en precies zoals op de foto

Keurig netjes afgeleverd en de tas is precies zoals op de website stond!!

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.