Heel tevreden

Snelle levering en netjes verpakt

Goede webshop

Een mooie tas besteld, snelle levering en goed ingepakt.

Veel keuze

Paspoort portefeuille gekocht. Mooi afgewerkt en beschermd tegelijk.

Betrouwbaar bedrijf

Snelle levering, mooie kwaliteit

Tevreden

Snel bezorgd , vd beste prijs!!!

Topper

Weer een top tas uit de hi-di-hi collectie besteld.Snelle levering en netjes verpakt en aangekomen

Snelle levering, prima product

Mijn bestelling werd snel verzonden, was precies zoals beschreven en kon na ontvangst betaald worden. Prima geregeld dus.

Stipt en snel

Alles is goed : product en afhandeling

Veel keus, snelle levering

Mooie webshop

Snelle levering, goed produkt

Snelle levering. Het produkt kwam goed verpakt aan. De sleuteletui bevalt erg goed. Hij is steviger dan mijn vorige.

Snel levering

Snelle levering binnen 2 dag

Prima opgelost!

Helaas knapte de armband die ik had besteld gelijk. Na een telefoontje en een mailtje hebben jullie het prima afgehandeld. Ik zal zeker weer bij jlie bestellen.

Geen veerpennen bij het horlogebandje

Het horlogebandje was wat ik zocht, maar groot is mijn verbazing als er geen veerpennen bij zit om het bandje te bevestigen. Dit staat niet op de website vermeld. En nergens anders ben ik dit tegengekomen. Het voelt een beetje als een bestelde auto die afgeleverd wordt zonder wielen, en als je belt dat je te horen krijgt: 'ja dat klopt. En die wielen zijn niet los verkrijgbaar, moet je maar ergens anders opzoeken'.

Alles bestens

Super Shop. Super schneller Versand.

Goede kwaliteit, goede service, na bestelling volgende dag in huis!

Vlotte levering

Vlotte levering, juiste product-omschrijving.

Snel bezorgd

Super !

Perfect verstuurd. Mooi verpakt !

Mooie producten en een duidelijke website. Ik kom zeker weer een keer terug!

Ik zocht een armband van IXXXI voorin schoondochter. Nergens meer te koop, gelukkig nog wel bij De Boer lederwaren. Online besteld, kon achteraf betalen en zelfde dag is het naar mij verstuurd. Het kartonnen doosje waar het in zat vond ik er wat goedkoop uitzien en was helemaal plat en gekreukt door de post. Ik heb dus zelf een ander doosje gekocht om het mooi in te doen

Prima leren sleuteletuis

2 Sleuteletuis besteld, 1x bruin en 1x zwart. Snel geleverd. Degelijk leren etuis. Aan te bevelen.

Top zoals altijd

Bovenstaande zegt genoeg.

Top winkel

Grote collectie, lage prijzen en prima service

Mooi product

Goede ervaring

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.