Ik ben heel tevreden.

Mijn bestelling werd snel afgehandeld en verstuurd. Ook tevreden over de verpakking van mijn Melano steentje!

10/10

zeer goede service, alles zoals afgesproken bij de bestelling. Handtas: zeer mooi afgewerkt en mooie kleur zoals gepresenteerd bij de aanbieding. Ik ben heel tevreden :)

Slecht

Volgens Post.nl is de tas bezorgd via de brievenbus maar heb niets ontvangen.

Maken mij verwachting waar

Mooi product en helemaal volgens verwachting. Snelle levering en goede communicatie

Leuk horloge, snel verzonden

Toen mijn dochter te horen kreeg dat ze 4 dagen later mocht afzwemmen voor haar A diploma, zocht ik snel een leuk horloge voor haar als cadeau. Deze vond ik hier, met hele leuke varianten voor een schappelijke prijs (wat ik wel prettig vind bij de leeftijd). En door de snelle verzending, was het zowaar ook nog op tijd in huis! Bedankt!

Mooi product en snelle levering.

Het is een mooi product snelle levering makelijke site een aanrader.

Prima zaak

Veel keuze en goede prijzen. Snelle verzending.

Geweldige service en snelle levering.

De Boer Lederwaren heeft mooie tassen, funcioneel, én een goede service én een snelle levertijd. Chapeau. Zéér tevreden klant.

Komen afspraken na, product is zoals afgebeeld

Een minpuntje, het product is niet echt een brievenbuspakket. De bezorger heeft het pakket zo ongeveer door mijn brievenbus gestampt. M.a.g. de brievenbus kapot.

Goed, snel en netjes verzorgd.

Goed, snel en netjes verzorgd.

Keurig

Prima bedrijf, snelle levering, keurig verpakt

Snelle levering Goed verpakt

Goede prijs/ kwaliteit

Snel bezorgd.

Dikke prima!

Mooi assortiment, voordelig en zeer snelle levering!

prima vlotte levering

goede service.

Snelle levering in mooie vepakking, ik ben heel blij met mijn ring.

Snelle levering van mijn bestelling

Top producten snelle levering

Nette en snelle levering

Heel tevreden.

top

Precies zo als ik hem had voorgesteld

Zeer snelle levering

subliem

snel en verzorgd

Snelle reactie op een vraag die ik per e-mail had gesteld en het product werd snel geleverd en was goed verpakt.

Hele goede service ,en vaak de vlgd dag al in huis.

geweldige tas en goede service.

geweldige tas volor al mijn spulletjes en goede service.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.