precies als op site

snelle levering van product, product was precies als op site vermeld. snelle verzending, degelijke verpakking.

Snelle service en een prachtige portemonnee ontvangen!!

Goede ervaring mee

Duidelijke website, leuke aanbiedingen en snelle bezorging

Goed kwaliteit

Goed kwaliteit

Klantgericht

Goede klantgerichte service bij terugsturen van riem in niet bevallende kleur

Prachtig

Ik heb in deze webshop voor de tweede keer een tas besteld en ook deze werd weer snel geleverd. Het telefoontasje is mooi om te zien en van zeer goede kwaliteit.

Prima, ook qua levering

Vlotte levering. Mooie handschoenen die perfect passen,

N

Goed.

Wel goed, maar er ontbreekt een deeltje van de magneet, het vak aan de voorkant heeft aan de binnenkant wel een magneet, maar kan niet dicht gemaakt worden, er ontbreekt een magneet deel....

Verzoek geplaatst, zodra artikel weer op voorraad zou zijn kreeg ik bericht. Netjes bericht gehad, toen artikel weer binnen was. Degelijk verpakt en opgestuurd.

Fijne aankoop

Snel verzonden en goed verpakt!! Dank!

Uitstekende service mbt ruiling.

Online een tas gekocht die ik toch te klein vond. In de winkel vond ik een tas die meer naar mijn zin was en kon ik probleemloos ruilen. Wat een mooie winkel ! En heel vriendelijk en geduldig personeel. Voor mij : leuker shoppen in de zaak dan online !

Betaalbaar, goede kwaliteit, snelle bezorging top

Zeeeer tevreden!!!

Bestelling kwam op tijd binnen, keurig verpakt, een aanrader om daar te bestellen!!

What you see is what you get

Fijne tas gekocht, meteen in gebruik genomen. Levering heeft paar dagen geduurd

Geweldige service

Snelle levering, vriendelijk personeel.

Helemaal top

Mooie producten voor redelijke prijs.

Betaalbare leuke tassen

Heb n aantal “ beagles clutches” in huis. Helaas gaan ze na n tijdje scheuren vertonen. Zo jammer! Voor de prijs zelf beveel ik ze aan.

Prima, levering

Snelle levering, mooie tas netjes ingepakt.

Snelle bezorging

Gemakkelijk contact, snelle bezorging

Precies zoals verwacht

Geen verrassingen

Snel geleverd. Prachtige tas

Goed verpakt. Snelle levering

Heel fijne sterke tas Vlot en netjes bezorgd

prachtig tasje

De foto's kwamen goed overeen met hoe het tasje er daadwerkelijk uit ziet. Dus geen teleurstellingen. Snelle levering.

Lekker vlot bezorgd

Meerdere keren iets besteld en altijd goed!

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.