Service als altijd goed.

Gewoon goed!

Tas besteld, snel in huis .de tas is zoals omschreven op de site.

Toppie

Fijne webwinkel en super snelle levering.

Geweldig!

Altijd goede service.

Snelle service fijne klantenservice

Snelle service! Goede prijskwaliteit

Tevreden

Service en product erg tevreden over

Super klantvriendelijk

Ik had zelf per ongeluk de verkeerde maat vulringen besteld en heb toen gebeld en werd super vriendelijk geholpen. Ik mocht de ringen terugsturen en binnen een paar dagen alweer de nieuwe verstuurd die ik morgen ontvang. Daar weten ze tenminste klanten aan hun te binden!

Snelle levering, mooi zomerse rugzak

Heel tevreden

Ruime keuze prima snelle service

Kreeg al snel de bestelling binnen. Had helaas de verkeerde kleur besteld maar dat kon ik ruilen na telefonisch overleg. Alles is snel geregeld. Alleen retour zenden is lastig omdat je een label moet uitprinten en ik geen printer heb.

Snelle levering. Juiste artikel.

Goede keuze, kwaliteit, eenvoudig bestel- en betaalproces, vlot geleverd, heldere communicatie.

Mooie boodschappentas

Zeer tevreden !

kwaliteit

optijd geleverd

Snelle levering. Goede kwaliteit!

Verschrikkelijk!!

Goedemorgen,ik had gebeld om te vragen,wanneer de tas verstuurd wordt,nou wat een onvriendelijke jongen/man had ik bij de klantenservice en brutaal ook nog!!Nou daar ben ik echt niet van gediend!!!Die dacht zeker heb je weer zo’n gekke Limburgse…

Aanrader!

Prachtig sieraad, fijne prijs en hele snelle levering.

Geweldige snelle afhandeling en levering, zeer aanbevolen.

Top product, snelle levering!

Op internet is niks tastbaar als je iets koopt, dus voor mij altijd een beetje een gok. Maar dit product was goed beschreven en duidelijke foto's. Ik ben blij met mijn portemonnee!

Dienst na verkoop

Ondanks het feit dat mijn bestelling niet was wat wij dachten , ben ik toch zèér tevreden over de vlugge terugbetaling van het geretourneerde artikel.

Ontgoocheld

Beste, eens te meer ontgoocheld in postnl! Jullie product kan ik tot op vandaag niet beoordelen aangezien ik nog niets ontvangen heb. Op 23april kwam de post voorbij, ik was gaan werken, dus niet thuis. Geen briefje in mijn bus, niets! Via track and tracé, zie ik dat mijn pakket naar een postpunt is. Tot nu toe, niets meer verder gekregen. Ik weet dus niet waar mijn pakje naartoe is. Met vriendelijke groeten, Bea Gesztesi

Alles was naar wens

De tas is mooi en de levering snel

Groot assortiment

Web site ziet er goed uit

Prima shop

Blij met de ixxxi die ik bij jullie koop. Snelle verzending

Heel blij mee

Netjes verzorgd en snel binnen. Goed verpakt wat wil je nog meer!

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.