Prachtige spullen, super service

Hele mooie spullen van goede kwaliteit en een hele snelle en goede service. Bij levering mistte 1 riem bij de tas en die werd de dag erna al nageleverd.

Geweldig !

De volgende dag was de tas er al en goed ingepakt. Geweldige service en ook een bon voor een volgende bestelling met korting ! Telt voor alle tassen die ik er kocht !

Klantvriendelijk

Een mooie winkel met volop keuze. En vriendelijk personeel.

Snel en goed

Snelle goede service en levering!

Snelle levering van een goed product

Snelle levering van de tas die ik besteld had. Tas is van goede kwaliteit leer met veel rits vakken. Erg makkelijk dus.

Snel geleverd, product zoals omschreven

Kwalitatief zeer goed, zo op het eerste oog. Stevig leer, zit goed in elkaar.

Heel snel, prima service en sjaals

Ik ben heel erg tevreden over deze webshop. Niet alleen had ik mijn bestelling al de volgende dag, de klantenservice was ook goed bereikbaar en vriendelijk!

Goede kwaliteit en goede service!

Snelle levering en mailtjes over stand van bestelling

Snel, goed en goedkoop

Snel gevonden en bezorgd. Tas van goede kwaliteit voor een scherpe prijs. Bestelling via checkout BOL ging als vertrouwd. Top!

De uitvoering van de tas is prachtig. Ook de prijs / kwaliteit verhouding is goed

Erg blij met deze tas. Hij oogt bijzonder mooi. Klein maar met meer dan voldoende inhoud en genoeg vakjes. Ik was een beetje teleurgesteld over de kleur. Het is echt niet olijfgroen, maar donkerbruin. Maar hij blijft mooi.

Helemaal geweldig

Snelle verzending Netjes ingepakt

Snel geleverd en mooi ingepakt om als kado te geven

Had aangegeven om het voor een bepaalde te willen ontvangen omdat het een kado was. Binnen 2 dagen ontvangen en heel leuk ingepakt.Super service

Topdeal!

Een praktische en handige portemonnee voor een hele mooie prijs en hij werd ook nog eens snel verzonden. Top dus!

Snelle levering met een leuk kaartje erbij!

Snelle levering met een leuk kaartje erbij!

Duidelijke site en snelle levering

Genoeg keuze en eenmaal gemaakt is het ook makkelijk te bestellen. En ook de beloofde, snelle levering is nagekomen.

Super service

Twee bestellingen geplaatst en allebei de volgende dag al binnen. Bij een bestelling zat een verkeerde maat iXXXi ring. De juiste maat is direct nagestuurd en de foute maat mocht ik houden voor het ongemak. Mail werd snel en vriendelijk beantwoord.

Snelle levering van een heel mooi produkt

Duidelijke communicatie.

Snel en goed!

Snel geleverd en mooie spullen.

Volgens afspraak geleverd. Duidelijke communicatie.

Snelle levering, goed product.

De foto’s op de site zijn waarheidsgetrouw, het product werd snel geleverd.

Goed product dat snel geleverd werd. Ook werd er goed gecommuniceerd over de bestelling en levering

Goede service en plezierige mensen

Prettige sfeer, vriendelijk geholpen en geven advies als je er om vraagt.

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.