Vlotte levering en goede service

Overzichtelijk product aanbod snelle correcte levering.

Product keuze overzichtelijk en goed vindbaar. Snelle levering en correct verpakt.

Prima winkel

Geweldige service en leversnelheid

Omdat ik niet thuis zou zijn, werd op mijn telefonisch verzoek mijn bestelling als brievenbuspakket geleverd en zelfs al de volgende dag

We zijn super tevreden met de riemen en de super snelle verzending. We gaan snel kijken op de website voor andere items. Groetjes T&A

Fijne site..snelle levering

Betrouwbare webwinkel

De Boer lederwaren is betrouwbaar !

Mooie tas,van goede kwaliteit

Grote collectie, vlotte afwikkeling en snelle levering!

Zeer tevreden! Mooie product en snelle levering

Zoals het hoort

Besteld, Bevestiging van de bestelling Bestelling verstuurd Bestelling ontvangen binnen 2 dagen Zoals het hoort Zo als ok al zei

Prima service, snelle verzending, goede prijs

De rugtas werd snel geleverd en alles verliep soepel rondom het bestellen.

Ruime keuze snelle levering

erg goed

snel en zo als aanggeven top goede weergaven van de goederen sevice uitstekend kan het zeker aan raden!!

Mijn bestelling de volgende dag al ontvangen.

Supersnel en prachtige tas

Gelijk de volgende dag al in huis. Dat was wel heel snel. De tas is prachtig, wat je van verwachten van Bear.

Snelle levering van het bestelde artikel.

snel

mijn bestelling werd snel en goed verpakt bij mij afgeleverd

Duidelijke site. Goede kwaliteit producten. Snel bezorgd.

Prima produkt en dito levering

Tas snel in huis in mooie cadeauverpakking. Kwaliteit leer om door een ringetje te halen.

Prachtig en kwalitatief afgewerkt! Supermooi!

Wat een prachtige unieke tas! Mijn favoriet! Dank je wel voor de goede service!

Snelle en correcte kevering.

Pakje lag op de bodem van de bestelwagen met een grote zware doos er bovenop. Courier vond pakje niet en ben zelf gaan checken wat hij deed en zag bij het manipuleren van de grote doos er nog een pakje lag. Heb hem daar attent op gemaakt en idd dit was het pakje dat hij zocht.

Kloppend zoals op foto en snelle levering

Heel snelle verzending perfect

Snelle levering en keurig verpakt

Een super levering en het was keurig netjes verpakt

Europaboulevard 1-3

1825 RA Alkmaar

Over De Boer Lederwaren en Bijoux

Wij zijn een ruim gesorteerde lederwaren & reisartikelen speciaalzaak met ook nog een mooie collectie modeaccessoires. Onze collectie wisselt snel en wordt dan ook wekelijks aangevuld. Wij passen onze collectie aan het seizoen aan. De combinatie van lederwaren en bijoux die wij bieden maakt ons uniek. De Boer Lederwaren en Bijoux bestaat sinds 1980 en is echt een familiebedrijf waar inmiddels de derde generatie aan de slag is. We zijn al meer dan 30 jaar gevestigd in winkelcentrum De Mare te Alkmaar. Sinds 2014 hebben wij naast onze fysieke winkel ook een webshop.